Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 68 446
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
Барения интенз е съвършенство. Същият ароматен профил като оригинала, но в същото време разликите са ясно доловими. В Интенз усещам мед и смола, и една уютна гора. Да, със сигурност, ако имате оригинала няма да имате нужда от Интенз, но ако аз трябва да купя само един от тях със сигурност това ще е Интенз.
Отдавна на пазара не е излизало нещо толкова вълнуващо като Барения.

# 181
Оценявам Barenia EdP, но на мен не ми стои никак добре! Зинтригувахте ме с разноликите мнения за Barenia Intense и съм много любопитна да го тествам! Днес не успях, но при първа възможност ще отида да ги сравня. Гледайки пирамидите, не би трябвало да си приличат особено, защото кожата като нотка, винаги променя драстично и придава друг "облик", според моите възприятия.
Парфюмът ми днес:
https://www.fragrantica.com/perfume/Frapin/L-Humaniste-7015.html

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 19:11 от Magda Dimitrova

# 182
Аз в оригиналната Барения също усещам нещо медно и много ми харесва.
Тази вечер тествах Chloe Nomade Jasmin Naturel, изключително приятен. Обаче спирам вече да купувам, че много ми се събраха.
Поднових си Shiseido Zen в 100мл и Ambre samar си получих. Нямам търпение за по-тежките парфюми.

# 183
Жасминовият Номад е един от парфюмите, за които са ми правили комплименти, а не ми е любим или в списъка с набелязани.

# 184
Обожавам растението жасмин, но в парфюмите ми е много труден. Аромати с преобладаващ жасмин ми избиват или на плътен крем, или, по-ужасното, на нафталин.
Изобщо с белите цветя внимавам, рядко попадам на добре блендирани и най-вече добре възприемани от носа ми белоцветни парфюми.
Сега е време за смокини, всеки ден закусвам с тях на двора. Слънцето напича листата, топлият вятър разнася аромата им...не ми се влиза вътре в къщи Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 04:30 от BillieCross

# 185
  • гр.Пловдив
Няма къде да я тествам тази оригинална Барения/не новата /,а така ме заинтригувахте и май на сляпо ще поръчам 30мл,...явно положението ще е или ще се хареса или не ..А иначе от рода на прегръдката на shiseido zen и calvin klain beauty ли е ,малко да ме ориентирате,като цяло компонентите много ми допадат Hug

# 186
Не е за покупка на сляпо Barenia и не, няма нищо общо със споменатите Shiseido Zen и Calvin Klein Beauty.

# 187
teddynm
Също и аз казвам - няма нищо общо с  Shiseido Zen. И да - Барения не е за всеки. За мен е уникален!

# 188
Барения интенз определено не е за blind buy, потърсете и пробвайте първо.

Жасмин в парфюм и на мен ми е труден.

# 189
  • гр.Пловдив
Именно,последния ми печален опит беше с Jimmy Choo forever choo или нещо от сорта черната бутилка и щях да припадна,добре,че го продадох веднага на колежка ама на 1/2 цена...Иначе бил номер 1 за 2022г ..

# 190
Няма къде да я тествам тази оригинална Барения/не новата /,а така ме заинтригувахте и май на сляпо ще поръчам 30мл,...явно положението ще е или ще се хареса или не ..А иначе от рода на прегръдката на shiseido zen и calvin klain beauty ли е ,малко да ме ориентирате,като цяло компонентите много ми допадат Hug
Барения няма нищо общо с изброените от вас парфюми. Солиден шипър си е. За ориентир, ако харесвате Chloe номад или Пантерата на Cartier, мисля че има реален шанс да ви хареса, но ако тези парфюми са "ужас" за вас то тогава в никакъв случай не я купувайте "на сляпо".

# 191
Здравейте,
Ще ми препоръчате ли бюджетен смокинов парфюм.

# 192
Здравейте,
Ще ми препоръчате ли бюджетен смокинов парфюм.

Пробвайте Elizabeth Arden Green Tea Fig

# 193
Barenia го отстрелях на сляпо още като излезе и го продадох буквално на следващия ден. Само едно пръскане и щях да откача, а е толкова траен,нямаше отмирисване. Не е за всеки вкус. На мен ми дойде твърде агресивен.

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 23:30 от vasi-lena

# 194
  • София
Еее, само аз ли не харесвам Барения - нито старата, нито новата? За мен е доста мъжка и натрапчива. Като прибавим и факта, че всеки втори е с нея, направо бягам с 200 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт