Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 68 487
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • Тополовград
Здравейте.  Много ще съм благодарна ако ми препоръчате парфюми на Xerjoff
за 30 годишни жена и мъж. През годините много парфюми съм купила благодарение на вас. Живея в малък град и не мога да тествам. Още веднъж благодаря.

# 256
  • София
Скрит текст:
Здравейте.  Много ще съм благодарна ако ми препоръчате парфюми на Xerjoff
за 30 годишни жена и мъж. През годините много парфюми съм купила благодарение на вас. Живея в малък град и не мога да тествам. Още веднъж благодаря.

Привет maria62,
за дамата бих избрал Xerjoff Lira
Скрит текст:

за мъжа: XJ 1861 Renaissance
Скрит текст:

успех в търсенето и избора Hands Thumbsup

# 257
maria62, току що видях Наксос намален в един от сайтовете, ще ви пиша кой е и го гледах в последния клип на моите приятели Парфюмните ентусиасти. Той е подходящ за сина ви, ако обшча тютюн. Един от много добрите е. Шлейф, трайност чудо.
За дъщерята Muse Xerjoff . Супер силен и траен, много женствен, сексапилен и отличителен.

# 258
Точно тези, които е предложила Денси, щях да предложа и аз…..

# 259
И аз предлагам Наксос и Muse на Xerjoff. Muse е от парфюмите и за следващия ми живот. Simple Smile

# 260
  • Бургас
Точно влизам и аз да предложа Muse.В предишните теми сме писали за него може да потърсите, но е уникален отвсякъде.

# 261
maria62, току що видях Наксос намален в един от сайтовете, ще ви пиша кой е и го гледах в последния клип на моите приятели Парфюмните ентусиасти. Той е подходящ за сина ви, ако обшча тютюн. Един от много добрите е. Шлейф, трайност чудо.
За дъщерята Muse Xerjoff . Супер силен и траен, много женствен, сексапилен и отличителен.

Тъкмо преди 2 часа си взех Naxos-а от офис на Спиди, че май само аз не познавах и не притежавах този парфюм. Купих го от Aromatix - 272 лв. с безплатна доставка (продукт, не е тестер). На първо четене много ми харесва, но съм наясно, че трябва да го оставя за известно време да се мацерира. Отчитам го като много успешна сляпа покупка, но то на мен си ми е практика това. GrinningStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 23:17 от cabochard

# 262
  • Тополовград
Благодаря на всички. Както винаги сте много полезни.

# 263
Както Съншайн ми е най- големият любимец от Амуажите, така и Наксос ми е любимецът от Ксерджоф.
….и да ви се похваля- очаквам си стотачка Tilia 😍, от кога го дебнех…..

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 21:00 от macadamia

# 264
  • Бургас
Срам за мен, не познавам Наксос.Парфюм за тази нощ Francis Kurkdjian Oud satin mood, това чудо може да убие човек с един спрей, един от най- мощните парфюми на които съм попадала форевър.Чудовище.

# 265
Xerjoff за момчето - Mefisto или Mefisto Gentiluomo или Ouverture

Xerjoff за момичето - Apollonia или Ouverture

От 30+ Xerjoff-a, които познавам тези 4 ми харесват страшно много и биха били безопасни за сляпа покупка.

# 266
Аз muse го бях харесала преди , но не съм го взела , големи подстрекателки сте 😍
Макадамия, може ли няколко думи за Тилиа?

# 267
  • Бургас
Някой пробва ли вече La vie est belle Vanille Nude ,че го гледам на хубава цена и се изкушавам да го гръмна на сляпо?

# 268
Както Съншайн ми е най- големият любимец от Амуажите, така и Наксос ми е любимецът от Ксерджоф.
….и да ви се похваля- очаквам си стотачка Tilia 😍, от кога го дебнех…..
Маки, би ли споделила от къде купи Тилиа 100 мл? Намирам само 30 мл в Парфюми шоп... 🤔

# 269
Свърши стотицата.
 Кристалче, аз чакам проба на ваниловия Ла Бел, но ще дойде във вторник. В Нотино са заредшлш гримовете на Гучи и има прословутия бронзант. С него дават проба на Ланкома.

Общи условия

Активация на акаунт