Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 68 407
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Подариха ми този парфюм, буквално се задушавам и ми става лошо....

# 46
Задушлив е да. Продайте го по групите.
Така съм си напръскала с Angel Stellar, че умирам от кеф. По ръцете с Богинята Бърбъри пафюм. Хубав парфюм, силен.

# 47
Така съм си напръскала с Angel Stellar, че умирам от кеф. По ръцете с Богинята Бърбъри пафюм. Хубав парфюм, силен.
От пролетта съм с Богинята, страхотен е!

# 48
Сдобих се с този днес след едно обучение.

# 49
  • BG-DE
Честито, може ли да го опишеш?

# 50
Все още не съм го отворила.

# 51
  • Враца
Е, как може такова нещо ? Simple Smile

Аз, ги отварям още по пътя, от куриера, към вкъщи.

# 52
Служебни процедури, трябва да изчакам да се прибера от работа. Доста по-интензивен, дълбок и кожен  ми се стори в сравнение с нормалната Barenia.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 21:03 от G&B

# 53
Всички чакаме новата Барения май 😀

# 54
В Дубай сме с мъжа ми и забърсахме два парфюма, третия подарък днес на непозната за мен марка Taif al emarat.
Единият е откровено мъжки:

Вторият е унисекс и въпреки, че първоначално не ми допадна, мисля да го понося и да видя на мен как ще стои:

И накрая за мен взех изненадващ и за самата мен избор с много ясно открояващ се жасмин:

Аз не съм фен на арабските парфюми, но понеже сме тук и утре ще обикалям сама, исках да питам ако можете да ми препоръчате хубава арабска марка за парфюми, за да се насоча приоритетно натам.

# 55
От пролетта съм с Богинята, страхотен е!
Не е тази.
Новата е парфюм версия и е с кожа. Много хубав, силен парфюм, но и аз пръснах доста.

# 56
  • Бургас
Това е новата Богиня Парфюм, която няма абсолютно нищо общо с първообраза за мен.Разкошен парфюм, побъркващо секси сега съм на китката с него и както Денс писа е много силен.Толкова ми хареса, че ще го купя още тези дни. Голямо попадение малини , велур, ванилия.

# 57
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не усещам малини. Нито ми е сексуален.
Ванилия с кожа и нещо сладникаво тип ликьорче.

Не е моят аромат определено,но е доволно траен и има присъстие на кожата.

# 58
Не знам в моя телевизор ли е проблемът, но като видя във фр нов парфюм на някаква позната марка се радвам като малко дете. Постоянно добавят някакви арабски, никому неизвестни, bath & body works и прочее, и на мен ми дотегна ужасно.

# 59
  • BG-DE
За мен Burberry parfum беше голямо разочарование, започна вълшебно с нежен малинов ликьор и мека кожа но след няма и час всичко това изчезна ако дим, изби силна лавандула и се превърна в чисто мъжки парфюм, дори не унисекс, а мъжки. Добре е да се пробва на кожа, а не само на блотер, защото като гледам и във Фрагрантика доста хора го определят като твърде мъжки.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 22:32 от Menerva

Общи условия

Активация на акаунт