Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 68 414
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Мерси много, Денси! Ще стрелям на сляпо с Боканерата Simple Smile

# 76
О, не го правете! Гутиери насляпо е ……

# 77
Здравейте, някой да знае кои видове Клое Номад се предлагат в Сефора Дъ мол? Днес си пръснах нещо на ръката, разкошно е направо, но не помня кое.

# 78
  • на терасата
Densi, благодаря за новата тема за любимите парфюми Flowers Rose
В началото на топлите дни си купих Happy heart (версия 2012) и отдавна спрения Ferre Rose. И двата са си точно летни, особено Happy heart. Струва ми се, писах, че Happy heart 2012 е доста осакатен в сравнение с версията от 2003, но пък ми носи едно хубаво отпускарско настроение, релаксира ме. Това лято не си почивах и не се очертава почивка, та компенсирам с ваканционни аромати. Много обичам лятото да нося Chance eau Fraiche EDT и Chance eau Tendre EDT и не ми омръзват. Докато е топло ще си пръскам летните аромати. Днес, например, се фъснах с Lust for Sun JHG и ми е много хубаво. Получих комплименти и се носи прекрасно около мен.

Не планирам покупки, но с нетърпение очаквам новия Miss Dior и новата Барения. Не мисля, че ще купя някой от тях, но съм любопитна да ги разуча.

# 79
Пръснах си днес на китката новата Барения, на другата - Барения ЕДП за да сравня, е много ми харесва Интенз версията. Много!

# 80
  • Бургас
Барениа едп близка ли е с Интенз версията?

# 81
Новият Диор не е лимитка. Днес попитах хората от Диор.

# 82
О, не го правете! Гутиери насляпо е ……

Няма проблем, носила съм Афгано, ще преживея Боканера, ако не е мойто. Още веднъж благодаря Simple Smile

# 83
Това лято залагам на вкусни аромати: Police To Be Born to Shine (страхотно попадение за непретенциозни търсачи на гурме аромати) и LVEB Soleil Cristal, който купих на сляпо заради отзивите за невероятен кокос в основата.

Кокосът наистина се разгръща великолепно след час-два, но дотогава се налага да се преживее една силно натрапчива пудрена нотка, за която нямам спомен от последните ми срещи с LVEB оригинала и други сайдлайнери на LVEB. На моята кожа тази пудра я усещам задушлива на ръба на поносимото и никак не ми допада в жарките августовски дни. Все пак, dry-down-ът с нежния кокос е наистина много хубав, задържа се към 6-8 часа при мен и ще дам шанс на парфюма и при по-хладно време.

Когато съм в настроение за нещо по свежо, си слагам Boss Ma Vie, който е и свеж, и женствен, и траен, което в този ценови клас и на моята кожа е много рядко срещано явление.

Offtopic: Да похваля един душгел/течен сапун на всички фенове на мускусовите аромати: rouge love story Treacle Moon. Направо Opulent Musk в бутилка на течен сапун. 😬Пише и жасмин, но моят нос не може да го хване.

# 84
Пуснаха ли я новата Барениа в Дъглас? Аз чак сега преоткрих Барениа(първата), досега все го пробвах и все ми миришеше на нещо неопределено и зелено. Разносих го с хубава проба и се влюбих, буквално Heart Eyes. Поръчах го и получих днес и съм в еуфория, много класен.

# 85
  • Mediterraneo

И на мен ще ми е интересна съпоставката между тях. имам мостра на интенз версията, но кожата май ми идва в повече там. А гледам, че в ЕДП нотката липсва. Утре ще вървя да търся ЕДП да пробвам на себе си. Иначе интензът ми хареса, де, не е влюбване от първо вдишване, но се разгърна добре и след преминаването на кожената вълна, го възприемах по- лесно.

# 86

За мен имат нещо общо, но Интенз ми харесва повече.

# 87
Някой пробвал ли е новата ванилия на LVEB? Чудя му се заради ванилията, а не съм фен на първообраза?!!

# 88
Аз го подуших онзи ден и изобщо не ми допадна, мирише ми на ванилия за готвене (дори след като се развие).

# 89
Нов Devotion се задава, My Devotion Intense. 🙄

Тука прескочиха ЕДП и направо издадоха интенз, просто сложиха едно My отпред. Егати смехорията! 😂 Взеха да се подиграват от някои парфюмни къщи вече.
Нотките са някакви бозави, така че няма да коментирам... ще видим "ка'во е чудо, сине", като излезне за проба.

Днес излезнах навън, напръскана с Billie Eilish, бронзовият красив бюст, защото тук беше студено, аз съм в черна серия и исках нещо уютно и неангажиращо... и едно жилещо, оса или пчела, ме нападна. 😂 Ама ме преследвА яко.
Оцелях, шмугнах се в Boots, и се дегизирах с BB Goddess Parfum, естествено.
От тук насетне ме преследваха само stalker-и, ама го отдавам на неотразимия си чар. 🤣 Хааха, ох, шегувам се, разбира се! 😀
Нямам търпение да дойдеее, ама чак на 22-ри...
Толкова е още по-хубав в хладното! 😍 И искам да се сетя на какво ми напомня в драйдауна, и не мога, и не мога...🤔

Общи условия

Активация на акаунт