Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 41 423
  • 540
  •   4
Отговори
# 480

Защо да са "горките"? Те много ми се радват и дори се допитват до мен по парфюмни въпроси.
[/quote]
Защото има и такива хора, които ако не “кълват” околните не могат да дишат…..Пръскай си се с кеф!
Аз от два дни подносих Сатен Екстракт- няма друг подобен разкош и няма нужда от подновяване през деня 😍

# 481
Абсолютно същото чувство ми дава Chanel Chance Eau Tendre. Той е нежен, но присъствен и оставя следа след себе си, да не се забравя бързо Simple Smile .  Никога не оставам без него. След няколко  дъна на EDP се, чудя дали да не си взема EDT отново.
Другото ми парфюмно оръжие е TF Jasmin Rouge, по-скоро в ежедневието, като допълнителен аксесоар на женствеността, за повече самочувствие.

# 482
Magda, чакам да застудее и ще си взема една Granada Salvia 🙂

# 483
Аз днес съм с Feve tonka Bocuheron. Отдавна не бях носила тази толкова любима прелест ❤
Имам едни мляко за тяло на Cottage с бадем. Много ми харесва как се комбинира с парфюма и винаги ги нося заедно

# 484

Защо да са "горките"? Те много ми се радват и дори се допитват до мен по парфюмни въпроси.
Защото има и такива хора, които ако не “кълват” околните не могат да дишат…..Пръскай си се с кеф!
Аз от два дни подносих Сатен Екстракт- няма друг подобен разкош и няма нужда от подновяване през деня 😍
[/quote]
Благодаря ти, macadamia!
До сега никой не се е оплакал, а напротив. Разбира се, че ако някой има проблем с парфюма ми бих коригирала най-малко количеството, което нанасям, но тъй като случаят не е такъв и хората около мен се вълнуват с какво съм се напарфюмирала, на мен ми е много приятно, че съм парфюмно оценена.

# 485
Magda, чакам да застудее и ще си взема една Granada Salvia 🙂
И според нен е най-красив на по-хладно време. 🩷

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 12:12 от Magda Dimitrova

# 486
В други страни би било проблем, в България все пак откровено арабски аромати, мансера и монтал са най- носени. Тук масовият човек обича силен парфюм и да се знае кой е Joy. Не можете да изплашите хора, носещи или свикнали на усещащи се от 20 метра монтал синтетики, с Angel stellar.

# 487
  • на терасата
Днес със Шанел 5 ЕДП на работа. Имах напрегнат ден. Почти подсъзнателно го избирам когато имам битки, дава ми сила и ме кара да се чувствам под контрол.
Аз постъпвам по същия начин и Chance EDT или Chance eau Fraiche EDT са ароматите, които са моя подкрепа в трудни моменти.
От около седмица съм подчертано на вълна рози. Chloe Signature носих една седмица без да ми омръзне. От вчера съм с Rose Goldea blossom delight.
В момента нямам желание за нищо ново. Пробвам, разучавам и има някои, които ме карат да се замисля за евентуална бъдеща покупка. Но засега повече надделява желанието да разучавам аромати, отколкото да придобия нов парфюм. В парфюмна апатия съм Simple Smile

# 488
Здравейте!
Текат ми очите по Dior Vanilla Diorama, като вече съм го мирисала и на кожа е бил.
Ще се радвам да сподели някоя от вас повечко, най-вече за трайност?

# 489
До кожа е и доколко и как излъчва, но Dior Vanilla Diorama е изключително траен парфюм. Ако бутилката е нова и парфюмът е още "пресен", създава друго първо впечатление, но само почакайте. Казвам го, защото ми се е случвало.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2025, 14:37 от Magda Dimitrova

# 490
Стана ми интересно това дето парфюмът ви дава самочуствие или го избирате ако предстои напрегнат ден. Аз никога и на никой парфюм не гледам така.
Виж за бижутата е друго нещо.

# 491
Стана ми интересно това дето парфюмът ви дава самочуствие или го избирате ако предстои напрегнат ден.
Често при избора се водя от моментното настроение или от ефект, който искам да постигна.

# 492
Стана ми интересно това дето парфюмът ви дава самочуствие или го избирате ако предстои напрегнат ден...

Имам си няколко дистанциращи парфюма, които слагам само тогава когато искам да гледам някого "отгоре" и да му внуша респект. Това са Мадмоазелата на Коко и Пантерата на Картие. Обожавам Пантерата, но за мен тя не е ежедневен парфюм. Тя е "десен прав" и си я използвам точно с това предназначение Simple Smile

# 493
Често съм и аз така. Например с Делина се чувствам по- лека и момичешка. Със side effect смела. За ведрост- ориана. Търся си аромат, който да е по- студен и сериозен за чисто професионална употреба на по- сериозни срещи в предимно мъжка среда. Дистанциращи дори. Моите парфюми и визия редовно са клиширано женски. Имате ли препоръки?

# 494
Стана ми интересно това дето парфюмът ви дава самочуствие или го избирате ако предстои напрегнат ден.
Често при избора се водя от моментното настроение или от ефект, който искам да постигна.
Да, и аз така. Избирам парфюма в зависимост от настроението ми.
Доказано е, че ароматите влияят на човека. Не случайно съществува ароматерапията.
Аромата го избирам за мен, на мен да въздейства, а не на околните.

Най-успокояващия ме аромат е Shalimar Souflle. Чувствам се като сгушена в син, пухкав облак когато съм с него.

Общи условия

Активация на акаунт