Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 40 218
  • 528
  •   2
Отговори
# 525
Аз пък съм за Велвет Тонка. По- секси е, по- нежен, има една шампанизиране при него, което няма при Бушерона.
Цианидността при последния мен леко ме дразни и никога не го придобих, а от Велвет Тонка имам изпръскани над 40 мл, което за моята бройка е невероятно.

Новият Narciso, не е моят.
Днес, блаженно се нося в аромата на Dior essence 🥰
“Сляпа” полупка, както се казва.
Densi, благодаря! 🌷
Оо, честито! С много любов и хубави емоции да се носи.❤🌹

# 526
Търся си аромат, който да е по- студен и сериозен за чисто професионална употреба на по- сериозни срещи в предимно мъжка среда. Дистанциращи дори. Моите парфюми и визия редовно са клиширано женски. Имате ли препоръки?
Като мъж веднага ти препоръчвам страховити ухания (за моя нос), с които не би посмял почти никой от мъжкото съсловие да поиска физическа близост (заради ароматния облак около теб) освен, ако не са крайно перверзни и тези миризми да ги привличат, като магнит Grin. От друга страна има шанс да имат положителна колаборация с кожата ти и да се стигне до супер секси излъчеане Simple Smile.
- Gres Cabochard EDT 2019
- Estee Lauder Knowing
- Estee Lauder Youth-Dew (този не го познавам, но от прочетеното е в духа на другите два)

# 527
Оу да, аз го познавам. Страшилище е. Има хора им стои обаче.

# 528
Някой може ли да сподели мнение за този парфюм ? Колебая се между него и новия Lady million gold parfum.

Аз съм за Роботчето.

Общи условия

Активация на акаунт