Парфюмни размисли и страсти - 298 тема

• 40 961
  • 535
  •   7
Отговори
# 525
Аз пък съм за Велвет Тонка. По- секси е, по- нежен, има една шампанизиране при него, което няма при Бушерона.
Цианидността при последния мен леко ме дразни и никога не го придобих, а от Велвет Тонка имам изпръскани над 40 мл, което за моята бройка е невероятно.

Новият Narciso, не е моят.
Днес, блаженно се нося в аромата на Dior essence 🥰
“Сляпа” полупка, както се казва.
Densi, благодаря! 🌷
Оо, честито! С много любов и хубави емоции да се носи.❤🌹

# 526
Търся си аромат, който да е по- студен и сериозен за чисто професионална употреба на по- сериозни срещи в предимно мъжка среда. Дистанциращи дори. Моите парфюми и визия редовно са клиширано женски. Имате ли препоръки?
Като мъж веднага ти препоръчвам страховити ухания (за моя нос), с които не би посмял почти никой от мъжкото съсловие да поиска физическа близост (заради ароматния облак около теб) освен, ако не са крайно перверзни и тези миризми да ги привличат, като магнит Grin. От друга страна има шанс да имат положителна колаборация с кожата ти и да се стигне до супер секси излъчеане Simple Smile.
- Gres Cabochard EDT 2019
- Estee Lauder Knowing
- Estee Lauder Youth-Dew (този не го познавам, но от прочетеното е в духа на другите два)

# 527
Оу да, аз го познавам. Страшилище е. Има хора им стои обаче.

# 528
Някой може ли да сподели мнение за този парфюм ? Колебая се между него и новия Lady million gold parfum.

Аз съм за Роботчето.

# 529
  • The Evergreen State
Ходих днес до мола и мимоходом пръснах от щанда на Диор Мис Диор Есенс. Е, уж, не ме вълнуваше, но - на, всеки път си пръскам на ръката от него при ходене в мола. Вечерта след душа си сложих МД ЕДП 2021. С 2021 версията се оказах по погрешка мислейки, че поръчвам тази от 2017 защото не бяха сменили снимката още на Амазон, но ми доставиха новия тогава от 2021. С времето започнах да му се радвам много и на него. Споделяла съм, че понякога ми липсва каквото беше МД от 2012 и преди, но всъщност обичам и тези топли, сладки и разкошни МД от последните години.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 06:48 от Athena

# 530
Здравейте и честит празник! 🇧🇬Athena, аз правя същото напоследък с Miss Dior Essence. Този парфюм, започва да ми харесва все повече. Не беше мигновенна любов, защото е много различен от другите Miss. А аз дори не познавам всички Miss Dior. Освен това, винаги отивам с някакви очаквания, заради коментари и мнения, които се различават от моето възприятие. Та, първоначално ме стресна със силата и различността си. В началото на темата, ти попита: "Има ли някой, постигнал  вътрешно парфюмно равновесие със себе си?" Ако има, радвам се за него!  Каза и други неща, за които не съм спирала  да мисля, но ти "облече" в точните думи. Спомена, че заради количеството, не можеш да се порадваш на парфюмите си, както ти се иска и "Колко парфюма са ми достатъчни и кои точно парфюми?" При мен е точно така, без да имам много парфюми. По-скоро, дори са малко. Винаги има някой който ми харесва и ми се иска да имам, а от друга страна знам със сигурност, че не мога да се радвам и обичам много парфюми еднакво и достатъчно. Нямам парфюмна дисциплина, затова си налагам да не ходя в парфюмерии. Успявала съм, за доста дълги периоди от време. Случи ми се нещо комично, но и ми стана много неудобно, докато не се успокоих, че хората не знаят какви вътрешни борби водя, в които, поне да бях победител, а аз съм все само "тежко ранена". Живея близо до МОЛ "България", в който магазина на DOUGLAS беше доста празен, допреди няколко години. После управител стана едно мило, симпатично и красиво младо момиче, явно тя го разработи. Та аз...това се срамувах да ви разкажа толкова време...ходех там всеки ден! Спряха да ме забелязват, тествах си каквото ме интересува и си тръгвах. Имало е не един случай, да вляза в празен магазин. Без клиент, без персонал, извиквам "Добър ден!", за да излезе някой...никой! Последва много дълга пауза, но когато ме заинтригувахте с Barenia Intense, LAEB Vanilla Nude и Dior Essence, отидох. Както си разглеждах, зад гърба ми накой каза: "Здравейте!". Обърнах се, оправителката на магазина, усмихната..."Много се радвам да ви видя, ние си помислихме...". Мен ме напуши смях и си помислих това, което може би ще хрумне и на някой от вас. Все пак бяха годините на вируса. Но тя, най-мило ми каза: "Решихме, че сте заминала в чужбина.Simple Smile Днес пак ще отида да си пръсна Essence и един парфюм, който много силно ме заинтригува! Пробвах и други неща, затова нямам ясни впечатления, но ми се стори великолепен! JPG Scandal Intense.
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-I … tense-102883.html
Много красив, дамски, тъмен, дълбок, плътен и с изключително красива ванилия. За студено време.
В този магазин тестера на LAEB Vanilla Nude e празен, както и не забелязах, дали имат новия Libre. Извинете, че ви досадих с дългия си  разказ и благодаря за търпението. Хубав ден на всички! Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 12:05 от Magda Dimitrova

# 531
Относно Еssense имам чувството, че пропускам нещо. На първо тестване много ми хареса. Вчера ми стоеше тежък и синтетичен, къпините едва се усещаха. Miss Dior 2024 ми е много любим, заради горските ягоди и вече му се вижда дъното. Искам да си го подновя, но любопитството относно есенцията ме възпира.

Ягоди и зелен мъх или къпини, мухъл, филийка с мармалад Simple Smile

# 532
На мен ми е тежък и синтетичен.

# 533
  • Toronto
Има ли някой с наблюдения върху Amouage Interlude? В търсене на Guidance попаднах на разпродажба и така се сдобих с този Interlude, обаче след като го получих вчера, не съм убедена, че е моят. Чудя се дали да се отърва от него или да го мъча. Доста мъжки ми идва, даже не и unisex. Аз съм си виновна, че купувам без да съм го пробвала. И все пак, като фен на Amouage се чудя дали да му дам шанс.

# 534
  • Враца
За мен, е "страшен" в недобрият смисъл. Не могада си представя, че на някой му стои добре. Няма да го описвам обаче, за да не обидя почитателките му.

# 535
Аз си всех guidance и наистина стои много нежно, нещо като пудра и Бейлис, поне аз така го усещам, трайността му е впечатляваща, не знаех, че се произвежда в Оман между другото.

Общи условия

Активация на акаунт