Отговори
# 630
Много хубаво говорят и Афра и Кенан..аз си чакам с нетърпение,но кога ще започват да снимат Heart Eyes
Изчака ми се чакането от април..

Купона е бил на макс People Dancer

https://www.instagram.com/reel/DOllYaFjaPR/?igsh=cjI5MjBndW5heXV4

И сериала на Берил..
СЪСТРАДАНИЕ НАЛАН 💔

Една успешна, образована и елегантна млада дама. Любовта, която изпитва към Халит от детството си, е най-уязвимата и точка Предателството на Халит и Мюкерем с брака им ще бъде най-голямата точка на пречупване в живота на Налан.

Първият епизод е СЕГА във вторник, 16 септември от 20:00 часа!
#Kıskanmak @nowtvturkiye @ayyapim

Ще го гледате ли момичета? Аз мисля да гледам еп.1,но къде,може би по Турк.ру

# 631
Ехаа момичета,едва ли скоро ще забравим 89 епизод на нашия любим сериал,но след трейлъра който ни втрещи и отврати,поне мен...после давах заето много месеци Grinning , се поосъзнаха и не ни сюрпризираха с креватни изпълнения между Суна и Ферит.

https://www.instagram.com/reel/DHxi2ZGIAHO/?igsh=M2k3dGRzamFiaWYz
Умишлено не споделих точно това видео Joy

Аз не съм гледала Шербет от боровинки и нищо не знам за този сериал,но са почнали сезона,без опипване на почвата,а направо в креватЯ с балдъзата  Joy

В социалните мрежи снощи е  стартирана мащабна акция с искане за спиране на сериала "Шербет от боровинки" 4ти сезон #KizilcikSerbeti по Show Tv.
Феновете в шок от новите любовни линии.
🆕RTÜK започна разследване на сериала "Шербет от боровинки" #KızılcıkŞerbeti
📌Президентът на RTÜK Ебубекир Шахин заяви:
„Семейството е най-сигурната опора на нашия народ, нашите обичаи и традиции, заедно с националните и духовните ценности, са най-силната връзка, която ни свързва. Обявяването на 2025 г. за „Година на семейството“ е най-ясният показател за значението на тези ценности за нашата страна и народ.
Не бива да се забравя, че всяка продукция, насочена към семейството, не се ограничава само до малките екрани, тя пряко засяга душите на нашите деца, бъдещето на нашата младеж и спокойствието на нашето общество. В тази рамка обществените реакции и оплаквания, достигнали до нашия Съвет относно сериала "Шербет от боровинки", който се излъчва по Show TV, бяха внимателно разгледани и ще бъдат взети всички необходими мерки по отношение на този проект.
Нашият народ може да бъде спокоен, защото Върховният съвет, особено по повод „Година на семейството“, ще реагира решително и ще предприеме всички необходими мерки срещу всяко съдържание, което би могло да подкопае семейната ни структура и социални ценности."

Така,че имало и по лошо Joy

Последна редакция: нд, 14 сеп 2025, 20:03 от Милена Тодорова 756835

# 632
Аз също мисля да гледам във вторник сериала на колежката Берил. Кадрото е изключително интересно, с изключение на Хафса.
Между другото, снощи гледах сериала на Акън и Серра, която пък ни е бивша снаха. Колко е малък света, нали Grinning
Та за сериала, доста добро начало Heart Eyes

Кате, благодаря за информацията, така си и мислех Kissing Heart

Пера и Адам, да речем Heart Eyes

# 633
Здравейте, дами!
Докато вие следите новите проекти на патроните, аз се потопих в старите, но затова по-  късно.
 Не мога да се въздържа да не споделя това фото. Братът на Фуркан се оказа по- горещ от него. Това да не е турският Тео Джеймс? Wink

Не знам как играе това момче, но на кого му пука, когато изглежда така. Stuck Out Tongue Winking Eye
А какво ще кажете за Афито, а? Холивуд я зове! Wink

# 634
Оха, Фи Kissing Heart Това е доста добро Heart Eyes

Скрит текст:
Здравейте, дами!
Докато вие следите новите проекти на патроните, аз се потопих в старите, но затова по-  късно.
 Не мога да се въздържа да не споделя това фото. Братът на Фуркан се оказа по- горещ от него. Това да не е турският Тео Джеймс? Wink

Не знам как играе това момче, но на кого му пука, когато изглежда така. Stuck Out Tongue Winking Eye
А какво ще кажете за Афито, а? Холивуд я зове! Wink

Бурак Сенер е отбелязал, че той е правил грима на Афито на промо клипа Heart Eyes

Много хубаво я гримира този човек, байълдъм Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/Ct6fs5bqy40/

Ама то момичето хубаво, затова Heart Eyes

Разни снимки от Пера изпаднаха Sunglasses

# 635
Снимките с олимпийските богове са таман. Хеле с надписа: "Let,s play together". Joy

# 636
Сезин в новия сериал Halef

Имаме връзки в почти всички дизита, ще си коментираме на воля Heart Eyes

Едно малко Афи Heart

И Мерт от първите серии на Рибарчето Heart Eyes

# 637
Безкрайните камбоджански каникули на Гьозде Grinning

Хакан по Нюйоркските сокаци Grinning

Али в Кападокия с новото гадже

# 638
Оказа се, че в живата имало справедливост и сега, докато някои млади дами цял ден пишат домашни, по- възрастните такива си гледат сериалчето. А то е измъкнато наслуки от филмографията на Афра и се оказа истинско бижу (поставила съм си за цел да изгледам всичко с нейно участие). На 5-и епизод съм и дано не претърпя разочарование, както се случи с предния ("Децата на сестрите").
Започнах това пътуване из турската киноиндустрия от 60-те години само заради Афра, но една серия по- късно се питах коя беше Афра (фенка съм й, но това е ФИЛМЪТ на Чаатай Улусой). Не съм гледала нашия водещ актьор в друг проект, но в този е еталон за добра актьорска игра.
 Сериалът е правен с такъв замах, че само имената и историческата действителност подсказват, че става въпрос за турски такъв. Спокойно можеше да мине за европейски или американски. Всъщност донякъде ми напомняше на "Вавилон" на Деймиън Шазел. Разбира се, не е така мащабен, но той и не преследва такива цели.
Тук историята е заключена само в 60- те години (златните години на турското кино, както подсказа моята справка) и историческите събития са много деликатно вплетени в сюжета.
Образите са изградени умело и прецизно, с акцент върху детайла. Определено по- силни са мъжките образи, но от това не страда продукцията, а само се задълбочава усещането за автентичност.
В следващи постове, ако ви представлява интерес, можем да обговорим всеки един по отделно: (Предполагам, че като фенове на Афра, ви е познат този й проект. Аз малко късно я открих, затова е това ненавременно включване.)
1. Фалирал продуцент, започващ от нулата.
2. Крупен продуцент, играещ мръсно.
3. Сценарист- комунист, с чисти идеали и гениално перо на писател.
4. Политик със садистични наклонности, целящ министърпредседателски пост.
5. Бивш партньор в продуценска компания
От женските образи има само два, които си струва да бъдат разгледани
1. Филмова звезда, клоняща към своя залез. Бивша съпруга на продуцент.
2. Млада актриса, устремила се към блясъка и славата.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 00:11 от Fi79

# 639
FI, аз се предавам, не съм гледала тоя проект с участието на Афра. Blush
Но... сценария, който описваш провокира у мен един въпрос - направи ли ви впечатление, че 2/3 от новите проекти се представят като уникална семейна драма. Много драми в тия семейства, бе! Dizzy Face

# 640
FI, аз се предавам, не съм гледала тоя проект с участието на Афра. Blush
Но... сценария, който описваш провокира у мен един въпрос - направи ли ви впечатление, че 2/3 от новите проекти се представят като уникална семейна драма. Много драми в тия семейства, бе! Dizzy Face
Кате, когато ти се прииска да си отдъхнеш от "уникалните семейни драми", направи бягство към "Йешилчам"(чети го като Холивуд). Любопитна съм да чуя мнението ти. Simple Smile
Иначе" АБИ" има по- големи претенции от уникална семейна драма. Обещават ни да се разпознаваме в тези драматични семейни връзки. Това вече ме плаши. Wink

# 641
# 642
Добро утро Coffee

Повтарям я Еве Sparkling Heart

Мила мамина душица Heartpulse
как се е гушнало..ушето му е маркирано..
Афи и любовта и към животните,да не доведе американче за другарче на Наги?
Защо не..

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 07:50 от Милена Тодорова 756835

# 643
Статия за BBSO

И сполучлив шоп

# 644
Здравейте Благодаря за споделеното
Честит първи учебен ден

http://www.ranini.tv/haber/55087/1/bize-bisey-olmaz-dizisinden-i … k-kare-yayinlandi

Общи условия

Активация на акаунт