Отговори
# 645

Честит рожден ден на Ирем Алтуг !  (45) г 🎂🥂💐   Сериали
("Ямата", " Златно момче", " Под липите") и др .

И тая малка сладуранка Heart

# 646
" Без значение през какво преминават или колко усилено се опитват да се разделят, любовта им никога не свършва. Драмата изследва въпроса: "Защо някои любови никога не свършват?", изправяйки зрителите пред многото лица на любовта."
Този абзац разби всичките ми представи за сериала и сюжетът, който градях, рухна. Надявах се на нещо по- оригинално, като любов преминаваща в омраза, примерно, но не... Отново "Ромео и Жулиета" в турски вариант.
Силно ще се любят и тачат, ама другите няма да дават. Вече не го чакам с нетърпение!

# 647
Терзи, оказа се, че снимката не е фотошоп, а истинска, първи кадър от сериала Grinning
Аферин, MF Yapım не си поплюват Heart Eyes

# 648
Привет Blush

Истинска химия от доброто старо време Heart Eyes

# 649
We love how Afra’s fans support Engin in his upcoming series, it’s so nice to get to know you all! We also hope Engin’s fans will support Afra in her new upcoming series. Let’s keep this beautiful energy between the fandoms.💜

#EnginAkyürek #AfraSaraçoğlu #TurkishSeries #Netflix #Trending #Romance #LoveStory #Drama

"Харесва ни как феновете на Афра,подкрепят Енгин в предстоящия му сериал,толкова е хубаво да ви опознаем всички.
Надяваме се също,че феновете на Енгин,ще подкрепят Афра в нейния нов предстоящ сериал.Нека запазим тази красива енергия между фендомите."
От фен страница на Енгин..

Аз пък щях много да се радвам да бяха предложили партньорство на Афра с Енгин,сериала им щеше да е супер с двамата и наистина фендомите им щяха да се слеят...е поне от нашия,истински подкрепящите Афра..

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 15:46 от Милена Тодорова 756835

# 650
Афо и Хакан на парти Heart Eyes

# 651
Липсваше ми усмивката на Афра. Heart
Мерт и Мирай стоят много добре един до друг,но не предизвикват у мен състояние да не мога да откъсна поглед.Резюмето пак ме хвърли в размисъл дали ще гледам нещо от рода на "убий ме ,обичам те,умри ще те взема".Толкова много филми и сериали има на тема "незабравимата и страстна любов",че сценаристите трябва да изкочат с нещо наистина оригинално.Така,че нещо вълнението ми не е на необходимото ниво,дано ме изненадат приятно.В способностите на партньорите не се съмнявам,но искам да гледам историята ,все пак.
Виж,за Пера съм и любопитна и развълнувана.И не защото омаловажавам Мерт в случая,а заради тематиката на сценария,неговата актуалност и потенциала да засегне дълбоко душевни състояния и отражението им в начина на  живот.Там пък дано не остана разочарована.Дето се вика заемам златната среда в очакванията си.

# 652
Еве,стопли ми душата Heart
И аз като Сикорски се бях затъжила за усмивката на Афра.
Това дете по природа е толкова лъчезарно и усмихнато,а в последно време...не беше тя...

Подкрепям написаното от Сикорски .. Hands Clap

# 653
Привет, момичета! Simple Smile
" Без значение през какво преминават или колко усилено се опитват да се разделят, любовта им никога не свършва. Драмата изследва въпроса: "Защо някои любови никога не свършват?", изправяйки зрителите пред многото лица на любовта."
Този абзац разби всичките ми представи за сериала и сюжетът, който градях, рухна. Надявах се на нещо по- оригинално, като любов преминаваща в омраза, примерно, но не... Отново "Ромео и Жулиета" в турски вариант.
Силно ще се любят и тачат, ама другите няма да дават. Вече не го чакам с нетърпение!
Fi, аз мисля, че няма да е турски вариант на "Ромео и Жулиета", щото в предходния абзац на резюмето са представени като противоположности на характери и душевности - ден и нощ. По същия начин е представена и любовта им, приказна и кошмарна. Струва ми се, че причината няма да е вън от тях.

# 654
Амел ще се омъжва Heart Eyes Дали Афито ще отиде на сватбата Thinking

# 655
Един въпрос от доброто старо време на трети сезон, който сега започнаха да излъчват по нашата телевизия. От руския превод останах с впечатление, че Синан и Сейран са обиколили 36 страни и даже се чудехме как е възможно това за 2 години, че и по-малко, ако се приспадне времето за лечение. Сега го преведоха като 16 страни.

# 656
# 657
Кате, дано си права, но аз определено имам резерви.
"Сериалът разказва историята на Лал и Акта, двама души, различни като ден и нощ, които внезапно се влюбват. Въпреки че всичко в живота им - и всички около тях - са против тази връзка, те не могат да се пуснат."
Да, различни са като ден и нощ, но това само доказва, че противоположностите се привличат. Определено ме тревожи, че "всичко в живота им и всички около тях са против". На мен продължава да ми изглежда, сякаш че  външни сили ще се опитват да застават между тях, а не такива, породени в тях самите.
Ще му дам шанс, разбира се, но както писах и за "Пера", глупости няма да гледам, клишета също.
Скрит текст:
P.S. Люк Бесон вече направи нов филм, а аз още не съм гледала "Догман". Покрай турските сериали, взеха да ми закъсват други филми на режисьори, които следя. Поради тази причина, вече няма да гледам разни бездарни и немощни напъни на сценаристи, които творят проекти като "Рибарче" сезон 3.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 23:45 от Fi79

# 658
Такаа, изгледах си "Далечният град" и се връщам тук. Simple Smile
Fi, видях поставеното от теб в курсив, но: 1) то остава в обстоятелствата, основното си остава различието между тях самите; интересно кой ще е денят и кой нощта Wink; 2) не знаем защо околните ще са против тях, тук са възможни много причини, вкл. и наблюдения за противоположностите; 3) това с противоположностите и привличането им се оказва, че работи във физиката, но в психологията на човешките отношения е установено, че харесваме подобните нам.
И накрая, аз оставам при твоя първи вариант на сценарий. Hug

# 659
Такаа, изгледах си "Далечният град" и се връщам тук. Simple Smile
Fi, видях поставеното от теб в курсив, но: 1) то остава в обстоятелствата, основното си остава различието между тях самите; интересно кой ще е денят и кой нощта Wink; 2) не знаем защо околните ще са против тях, тук са възможни много причини, вкл. и наблюдения за противоположностите; 3) това с противоположностите и привличането им се оказва, че работи във физиката, но в психологията на човешките отношения е установено, че харесваме подобните нам.
И накрая, аз оставам при твоя първи вариант на сценарий. Hug
Днес успяха да ме откажат от моя вариант, но... дано ме сюрпризират.
Как е положениета с конкуренцията? Wink

Общи условия

Активация на акаунт