Отговори
# 60
Както написа Гюнгер,Афра е по красива от Истанбул...Heart

Лека нощ,момичета.Беше хубав вторник,видяхме Афи,Наги,Несли,много хубавия братовчед,Фуркан се появи...
Да си пожелаем днес,сряда...да видим и Мерт...

# 61
Гюнайдън Kissing Heart Спорна сряда пожелавам на всички с този нескопосан фотошоп Grinning

2 дни Heart Eyes

# 62
Добро утро и от мен Blush

# 63
Добро утро Flowers Rose

Два дни до филма на Мерт..

Blue Heart

Heart

# 64
От Фуркан

Нил Суде Албайрак

И Юзюм ханъм

# 65
Актан от 15-тия ден на снимките #BizeBirŞeyOlmaz

# 66
Снимките свършиха, нищо не разбрахме, чок шюкюр Grinning

Фейк новината е вдъхновила фандома Grinning

# 67
Цитат
Фейк новината е вдъхновила фандома Grinning
Еве, каква е тая новина?

# 68
Кате, Милена я е сложила, но ето и с превод

Това е от фандома на Чапкъна, а вчера излезе същата новина за Мерт и Су Бурджу Язгъ, Уж Бирсен я пуснала и изтрила. Питаха я, тя каза, че не е пускала такава новина. Имало такъв сериал, но още не е написан сценария. Името на Мерт се споменавало, както и на други актьори, но за партньорка изобщо не ставало още дума. Но според Бирсен, нямало да е лошо Мерт и Су Бурджу да са двойка хахаха Аллах корусун!

# 69
Мерт

Сет #BizeBirŞeyOlmaz

Юсра Геик на сета

# 70
Благодаря ви, момичета. Еве, благодаря за превода и пояснението, че в лабиринта от производители на клюки и връзки аз нямам оправия.  Smiley

# 71

Имало такъв сериал, но още не е написан сценария. Името на Мерт се споменавало, както и на други актьори, но за партньорка изобщо не ставало още дума. Но според Бирсен, нямало да е лошо Мерт и Су Бурджу да са двойка хахаха Аллах корусун!
Това как да го разбирам, Еве? Има някаква идея ли за такъв сериал? "Имало такъв сериал, но още не е написан сценария" буквално означава, че няма нищо. Simple Smile Обаче двойката вече е готова, така че... Чакаме сет! Wink
Според Бирса ще имаме голяма химия между Мерт и това девойче с устни като кокоше дупе, така ли?! Ама щом и аз я знам, значи е достатъчно популярна, за да привлича зрители, така че... може и да е права за новата двойка.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 20:55 от Fi79

# 72
# 73
FI, фендомът си сътворява идея, после я приписва на някой онур, или някоя бирсен, след това започва да пише сценария, кратко боричкане около любовната двойка... и половин година ... търсене на доказателства в ... айде няма да казвам в какво... Stuck Out Tongue Winking Eye
Интересно ще е да разменят ролите на ловеца и жертвата. Smile

# 74
Фи, Кате, и двечките сте прави Grinning

Чакай да повторя тези сладури, Афито и фотографа на сериала Heart Eyes

Тук дали е в образа на Пера Thinking Изглежда като да е прибирала козите Joy

Общи условия

Активация на акаунт