На Великден чукнахме яйцата и новини за бебета заваляха - 08.04 - 14.04

• 19 933
  • 507
  •   1
Отговори
# 90
Само да кажа за лабораториите: всяка лаборатория си има свои референтни стойности и методи на обработване на материала.

И за спермограмата на МаринаМарина: вижте защо са така левкоцитите, ако трябва да се прави разширена - правете. Ако това е причината за неставане на бебо, и да спрете, и да не спрете с опитит е все едно. Успех!

# 91
  • v. turnovo
Здравейте на всички! Току що се връщам и веднага седнах на компютъра.Надявам се да  сте си починали по празниците,аз прекарах добре като изключим това онова.При мен няма нищо ново, само ПМС, ама все пак още не съм съвсем загубила надежда.Честито на ПОКТОР  bouquet- Лека и безпроблемна бременност! А сега сядам да ви изчета и до скоро

# 92
мацки за моя тест да обясня-в лабораторията в която ги правих имаха референтни стойност до 5 което означава че в онзи момент резултата 3,70 се счита за отрицателен.обаче аз незнам казах ли ви каква теория имам че около 55 ден съм имала оволация и силно се надявам тогава да съм хванала и затова тестовете да са отрицателни и да не ми идва. Mr. Greenмного съм умна нали Whistling

# 93
Здравейте на всички! Христос воскресе.... Едвам сколасах сега да ви изчета, защото от петък не съм влизала... Надявам се да  сте си починали по празниците. Ние прекарахме три дни в разхотки и шмиткане. При мен няма нищо ново, тези дни сме на лов, та нали сме от борците за 2008 г.
Честито на ПОКТОР  bouquet - Лека и безпроблемна бременност!!! Много здраво и сладко бебоче на финала...
Най- на края разчупи леда, дай боже повече момичета да те последват!!!

обаче аз незнам казах ли ви каква теория имам че около 55 ден съм имала оволация и силно се надявам тогава да съм хванала и затова тестовете да са отрицателни и да не ми идва. Mr. Greenмного съм умна нали Whistling
  Praynig  Мушмороче с тебе сме, има и изключения  Praynig

Лека вечер...

# 94
Мушморок, възможно е, ама е важно в онези дни, дето не си писала стойности, какви са били те - иначе картинката не е мнго ясна.
Късната овулация обаче си е в реда на нещата.
Ако наистина е било така, утре или вдругиден можеш да направиш тест, вече ще са минали 14 дни.
Док погледна ли ти яйчниците като беше при него? Спомена ли нещо за някакви фоликули ?
От друга страна, не знам дали повишената Т не е заради Дуфастона...но май нямаше такъв страничен ефект Simple Smile

# 95
От "Дуфастон"-а не вярвам да се покачва БТ... Thinking
Мушморок сладък,стискам ти палци да сте целнали овуто,когато предполагаш Praynig

# 96
  • София
Здравейте!!!
Поктор, честито миличка!!! Нека всичко е наред и завърши с хубаво бебче и най-вече здравичко!
Абе, момичета-тъй като нали този месец ходя на фоликуметрия, искам да питам какъв размер трябва да е фоликула, за да се пукне...Моя доктор твърди, че трябва да е над 24 мм, а моя на 14-ти ден при 30-дневен цикъл е 14 мм...Вие какво мислите по въпроса newsm78

# 97
Кати, питай в съседния форум, в седмичната тема Hug

# 98
Здравейте!!!
Поктор, честито миличка!!! Нека всичко е наред и завърши с хубаво бебче и най-вече здравичко!
Абе, момичета-тъй като нали този месец ходя на фоликуметрия, искам да питам какъв размер трябва да е фоликула, за да се пукне...Моя доктор твърди, че трябва да е над 24 мм, а моя на 14-ти ден при 30-дневен цикъл е 14 мм...Вие какво мислите по въпроса newsm78
18-22 мм някъде. Доколкото си спомням при над 24 мм, фоликулът се счита за негоден вече.
Аз като съм правила фоликуметрия, нарастването беше с около 2 мм на ден.

# 99
  • София
Ей мацки, ще ми докарате накрая един удар. Мушморок на мен докторът ми каза, че над 3.00 било индикация за наличие на бременност, аз тогава се учудих и казах, че тук пише референтни стойности над 5.00 ....
Та той каза че това било за туморни маркери. Не ме биите, не подкукоросвам само силно стискам палци и страшно се надявам  Praynig   Praynig   Praynig
Честито на ПОКТОР   bouquet   bouquet   bouquet

# 100
  • София
Poctor, Честито миличка!!! newsm44 Много се радвам за теб! newsm51 Желая ти безброй прекрасни моменти!

Момичета, аз утре съм на доктор! Ще ходя и на гинек/г, и на ендокр/г. Но ми е малко притеснено! Weary
Като се върна, ще ви кажа какво се случва, защото вече не издържам!!! smile3515 Като някоя пубертетка съм-пъпчосана, надута, ....абеееее, ужас ви казвам!!!
Айде, мацки, лека вечер ви желая и до утре! newsm53

# 101
poctor, честито  newsm44

мушморок твоята графика е  #Crazy. Ти пренаписа медицината направо  Crazy

Вили, късмет утре на доктора fingerscrossed .

Ох, oще нещо щях да пиша, ама заспалия ми мозък малко бавно го дава днеска smile3507.

Приятна вечер на всички Hug

# 102
аз да ви кажа съм си купила тест и ще го стискам за утре сутринта ама така ме сърбят ръцете да го препикамммм направоооооо ужасссс
уффф така ми се ще утре да ви крещя заради 2черти а не от мъка
аз пренаписах и медицината и правилата и всичко.няма такоз животно вий до сега не сте ли го разбрали hahaha Embarassed

# 103
  • v. turnovo
Аз утре трябваше да правя тест,ама май няма да се наложи-така ме боли корема,че ми е ясна картинката.Жалко,че този месец имах по- особено чувство

# 104
Аз утре трябваше да правя тест,ама май няма да се наложи-така ме боли корема,че ми е ясна картинката.

Ааааа, без тия  Naughty. Деси каза, че ще те подмине - с нея ли ще спориш Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт