На Великден чукнахме яйцата и новини за бебета заваляха - 08.04 - 14.04

• 19 933
  • 507
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ох, Славундер, може и да съм се пообъркала малко, ама нещо много далечно ми се видя, та се попритесних, да ти кажа... Party
Да бе, те ще следват магистратури, как не се сетих аз по-рано! ooooh! Голяма съм овца! Laughing
А мойта щерка може не само PR  на фирмата да стане, ами и сватовница на другите отрочета Joy
Ех тези звезди......и на мен нещо започнаха да ми говорят.... Rolling Eyes
Направо "слушам и не вярвам на ушите си!"..... bowuu hahaha

# 346
А така! Каква фирма, какви 5 лева! Това им е на децата тренировъчния лагер, а звездите ако си бяха довършили приказката, щяха да ти кажат и за 2045 - порасналите отрочета превзели БГ-парламента, европарламента, изпълнителната власт и регионалните мениджърски позиции в най-големите транснационални компании в тази част на света, която най-им харесва  Laughing Айде, да действаме по плана и други кандидат-мами да водим, щото няма за кога да се мотаме, тука държава трябва да се оправя!  smile3532 newsm62

# 347
  • Бургас
Цитат
А Голди да не се меси в работите на звездите. Женското ще дойде след близнаците и още му е рано да се появява в листата!
-Славундер,  ей сега си избачка яденето и пиенето поне до раждането на близнаците; само да го покажа на Голделин и си УрЕдена Mr. Green Ама се моли да си чула правилно звездите, че ако са близнаЧки, мале мила Mr. Green И не помисли ли, че ако му се сбъдне мечтата за мъжки, Златният хич няма да си мръдне пръста /да не говорим за нещо друго Crazy/ за женското Crossing Arms

# 348
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
ЛЕЛЕ,КАКВО ВЪОБРАЖЕНИЕ САМО ИМАШ Slavunder ,ЧАК ТИ ЗАВИЖДАМ.
Много нещо сте изписали не мога да сваря да ви изчета,
Честито мушморок,айде изгонвай я тая пущина,че да се хващаш сериозно на работа
айде на лов за две чертииииииииииии
по-сериозно,моля
айде да не се разправям с вас  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
тия дни нещо много ме е гепала лигата та незнам какво да правя че ще ме бият вече

# 349
  • БУРГАС
Евала, Славундер! На мен пък МНОГО ми хареса кво ти говорят звездите! Ха дано! Адаш, стягай се, че поне да са набори! Малииии, размечтах се!

# 350
А мойта щерка може не само PR  на фирмата да стане, ами и сватовница на другите отрочета Joy
Ех тези звезди......и на мен нещо започнаха да ми говорят.... Rolling Eyes
Направо "слушам и не вярвам на ушите си!"..... bowuu hahaha

Ами да, тя ще бъде консултант към сватбената агенция на дъщерята на Veri4 и сина на valkata78.

# 351
Хахаха, Славундер,  smile3501 smile3501 smile3501 Страхотно! Сега вече имаме сериозен план да изпълняваме. Айде, момичета - хващайте се на работа, че Програма 2033 имаме да покриваме!

Целувки от мен, отивам да видя кумата и да погалкам коремче!  Hug

# 352
Хайде мацки да действаме вече имаме план, тези звезди на Славундер много са мили, какви хубавини и говорят...

DesiT, стискам всичките си палци...  Praynig

Мушмороче гони я бързо лелката и айде чакаме те в листите за бебе 2008 г. все още има време за действие...

Лек ден момичета...

# 353
  • Бургас
Синовете на Елпет и шушончето ще бъдат в обща политическа формация и ще гласуваме за тях да станат евродепутати, та целият форум да е добре.
Тука съм съгласна  Joy ама айде отпусни на Голди тогава тризнаци-две моми и един мъж, та да не е ощетен и татито  Mr. Green Няма време годинките минават, те татитата кога ще ги правят тия дяца иначе, с бастунката ли  newsm78

# 354
Ехе,Хера ни похвали - много яко Hug
Славундер,мен що ме няма в програмата Sad  Иначе,много яко Peace
Мушморок,следи за мъж ми  Hug в Пловдив е днес и утре.Предупредила съм го,че ще си по петите му Sunglasses Mr. GreenДа има едно на ум Peace
Аз няма да остана назад и довечера ще му дръпна женско парти...хихихиих Flutter

# 355
  • E-CLM & CH-VD
Slavunder, кво направи бе, душа  #Crazy  #Crazy четири жени, с мен пет, милото ще се изнесе на палатка под терасата hahaha, не мож ни насмогне само на тампоните и превръзките, а след време и на тестовете за бременност, особено ако ги ползваме като мушморока  Mr. Green

И кво сега, ще трябва да си взимам още един чифт бели чорапки  newsm78, за да има равновение ли???  newsm78 hahaha

Ти си ги нагласила така май само за да ти се продават чорапите, а?  Joy Laughing

# 356
  • там нейде .............
Добър ден
Отдавана не ми е оставало време да ви навестя. Стискам палци на всични Нечакащи да видят  EFP Успех
Мен може да ме запишете в списъка за НЕчакаща (за енти месец  Sad ) на 03.05 
Приятен ден и стискам палци да се появят още EFP  в тази тема  bouquet  bouquet  bouquet

# 357
Ами, рожбе, твоят син и дъщерята на рошко учат в Щатите, и звездите не ги показаха /малко са ограничени териториално/, извинявам се от тяхно име!

А, Вес, те чорапите са за четиризнаци, сама си ги поръча! Така че не ме обвинявай в долен комерсиализъм. Парите, които изкараме от чорапите, ще ги дам на децата за първоначалния лапитал на фирмата!

Синовете на Елпет и шушончето ще бъдат в обща политическа формация и ще гласуваме за тях да станат евродепутати, та целият форум да е добре.
Тука съм съгласна  Joy ама айде отпусни на Голди тогава тризнаци-две моми и един мъж, та да не е ощетен и татито  Mr. Green Няма време годинките минават, те татитата кога ще ги правят тия дяца иначе, с бастунката ли  newsm78

Ааа, шушонче, хич даже не й е стар щъркела на Голди. Докато кърмят близнаците, знаеш ли как бързо ще си я направят щерката, не се притеснявай ти за снахата Simple Smile

# 358
всичко е заради чорапите.разконсперирана е.ще ни кара тук цели отбори да правим само и само производството и продажбата на чорапи да върви. Laughing Laughing Laughing
аз да ви кажа съм съгласна със звездите.ние с Никитка ще си станем добри свати. Party
Рожбе що не дойде с него мари булка и щяхте да спите в нас и да се наджмочкаме.иииии ма ква си ми начиии ща пребивам вече.а и включи си icq-to.
мацки аз със звездите не си говоря,но след тежки и мъчителни преговори се разбрах с лелката-просто  заявих-виж кво майна  Laughingдогодина по това време всички трябва да бутаме колички така че кво ще правиш и кво не си е твоя работа ама внимавай че си с последно предупреждение преди да те уволня #2gunfireи  тя вика -ок мацо ще стане както кажеш,не се коси ти печелиш.
такаче купувайте чорапи и се придържайте към филма "БГ МАМАСКА ФАМИЛИЯ"сезон 1. Hug

# 359
Хихихих,Славундер,той сина ми е ясен,я кажи нещо за дъщерята и другия син FlutterЗвездите хващат ли инфо Rolling Eyes
Малииии...то звездите говрят,ама и модовете ще заговят Crazy Mr. Green Sunglasses
Мушморок,пази ме Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт