На Великден чукнахме яйцата и новини за бебета заваляха - 08.04 - 14.04

• 19 933
  • 507
  •   1
Отговори
# 360
  • София
мацки аз със звездите не си говоря,но след тежки и мъчителни преговори се разбрах с лелката-просто  заявих-виж кво майна  Laughingдогодина по това време всички трябва да бутаме колички така че кво ще правиш и кво не си е твоя работа ама внимавай че си с последно предупреждение преди да те уволня #2gunfireи  тя вика -ок мацо ще стане както кажеш,не се коси ти печелиш.

Мушмурок, направо  ме разби!
Слявундера със звездите си говори, ти с неква тъпа лелка.... Joy Ама така и трябва- да й се обесни подробно на гадината, та да се разберете веднъж завинаги! Ти нали не й говори само от свое име, ами и каза и за всички нас!  Thinking
Понеже моята гад вече 61 ден я няма, затова аз от днес съм й организирала една седемдневна черпавка-банкет с Orgametri. По три пъти на ден ще я черпя, седем дни нон стоп.... Та да види, че сега точно е желана, дори я каня, ама като дойде- да погостува к'вот гостува и да си плюе на петичките и дим да я няма- поне 9 месеца, че и повече! И със себе си да вземе всички останали дето са се веснали и при вас и всичките- за ръчичка и .... smile3513в дън горите тилилейски! smile3512
Аааааа, ама така де! Толкова сега ще им сваляме звезди! box
Те звездите виж че проговориха вече...и все хубави неща разправят.... smile3501 smile3506

# 361
Да обобщим:
Звездите ми го говорят!

2033г.
Синът на Никита Денева е лудо влюбен в дъщерята на мушморока, която е учила в едно училище с децата на кативк и Диляна12345.
Близнаците на Голди са си харесали четиризначките на Вес. Проблемите идват от това, че и близнаците на Славундер са си харесали четиризначките на Вес. Слава Богу, че има за всички.

Дъщерята на Стела_Б и синът на Скарлет ще се женят. Първото им дете ще се казва Стела, за радост и на двете баби.

Децата на Катето и на Мегиив ще ходят в един университет, заедно с хлапетата на ДесиТ , на комикс и на Морги. След това ще създадат обща компания и ще развият собствен бизнес! Дъщерята на roxanne25 ще е стажант във фирмата, докато завършва магистратурата. Дъщерята на Вилито ще бъде PR на компанията и консултант към сватбената агенция на дъщерята на Veri4 и сина на valkata78.

Синът на Стеф ще бъде колега на дъщерята на Скиорче.

Синовете на Елпет и шушончето ще бъдат в обща политическа формация и ще гласуваме за тях да станат евродепутати, та целият форум да е добре.

Слави на Хера ще бъде Администратор на БГ - Мама.

На Голди женското ще дойде след близнаците и още му е рано да се появява в листата! Пък и Жутурна ще помогне малко откъм женски, че я закъсахме. Едно от нея, едно от Рапунцел и две от Гери-мери (попинс).

На рожбето големия син и дъщерята на рошко учат в Щатите, та и те май ще отскачат до чуждоземско внуци да гледат, ама да не им се бъркаме на младите в работата!

На рожбето малкия син и дъщерята ще са абитуриенти (2033г, май месец) и всички сме канени на бала, за да си припомним как през 2007-ма сме се притеснявали за глупости, а гледай какви хубави деца ще пръкнем!

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 14:58 от Slavunder

# 362
  • София
Ами, то ти Славундер, много хубаво я разказа тази приказка!
Така че, моми, давайте да се залавяме за работа, че имаме план да изпълняваме!
Да се трудим luvbed, да работим  kiss, да строим живота нов  lovekiss family4
Хич не ми се подмотвайте, ами да действаме! newsm68

# 363
  • София
БРАВО!!!!
Аз съм силно впечатлена определено. Но сторито ше се дописва щото ще правим ний поправка и тогава за момата ми требе мъж  Naughty

# 364
Малии, то да не ви похвали модератор и веднага дръпнахте със скоростта Mr. Green
Славундер - респект Peace Laughing
Разсмя ме искренно... Hug

# 365
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
леле СЛАВУНДЕРти ме разби направо,аз искам и син не само дъщери така,че на следващата прогноза и него да ми го включиш  bouquet Joy Joy Joy Joy Joy

# 366
  • виртуално

А Голди да не се меси в работите на звездите. Женското ще дойде след близнаците и още му е рано да се появява в листата! Пък и Жутурна ще помогне малко откъм женски, че я закъсахме. Едно от нея, едно от Рапунцел и две от Гери-мери (попинс).
Навита съм за второ женско  smile3508
Мъж ми да му мисли как ще ги опази #Sniper

# 367
  • Бургас
Славундер, прощавам ти, от мен да мине Flutter, ама щъркелът си е на бая годинки и няма много време за поправки Crazy
Момичета, невероятно развълнувана съм в момента - току що разбрах, че приятелката ми вчера е родила момиченце, след доста години чакане и напразни надежди. Не мога да ви опиша колко съм щастлива заради нея, чак ревах от щастие. Дано всички ние изживеем нейното щастие в най-скоро време Praynig

# 368
Момичета, от толкова време си пишем, а аз не съм ви разказвала моята история.

С мъжа ми се запознахме през 2003г. и три месеца след това аз се оказох бременна. Тогава работех на временен договор /добри пари за кратко/, а той работеше на постоянен, но за малко пари, а нямахме на кого друг да разчитаме. Направих аборт - много ни беше тежко и на двамата, но поне не беше напразно. Стегнахме се и за тези три-четири години си уредихме живота. Сега вече искаме и бебе. Най-големият ми страх винаги е бил, онова бебе да не е бил единствения ни шанс. И сега понякога се събуждам от снимката в главата ми, когато ми го показаха, преди да вляза в залата.
Откакто съм във форума, чета голяма част от закованите теми в началото - там има постинги на момичета от 2004, 2005г., които пишта как не могат да забременеят и т.н. а отдолу стои сегашната им лентичка - моето съкровище е на две годинки и 3 месеца, примерно или на годинка и нещо. ПОЧТИ НЯМА МОМИЧЕТА БЕЗ ТАКИВА ЛЕНТИЧКИ. Знаете ли това как ме зарежда и с какви положителни емоции ме изпълва!
Ето затова звездите ми говорят - те ми казват, че всички ние ще бъдем добре и скоро ще гушкаме по някое малко сладко бебче!

# 369
  • София
Ооооо, мило ти, Slavunder-че!
Ако знаеш колко мило ми стана като ти прочетох историята! Hug
Прииска ми се да съм до теб и да те прегърна силно, ама много силно и да ти кажа, че всички много скоро ще бъдем щастливи!  bouquet
Човек често жертва нещо в името на друго и след години разбира дали е направил грешка или не!
Съдбата понякога е жестока- подлага ни на изпитания, за да види дали сме достатъчно силни, за да се справим с тях и да продължим напред!
Но аз съм сигурна ( и не само звездите ти ми го говорят bowuu Wink ), че много скоро всяка една от нас ще има в тумбачето си по една малка пулсираща звездичка! Praynig
Прегръщам те силно и заедно продължаваме напред, нали? Wink
А и все пак тази приказка, дето ти започна....трябва да стане реалност, нали мила? bowuu

# 370
  • E-CLM & CH-VD
Славундер, пожелавам ти в най-скоро време да напишете следващата глава на вашата приказка!  Hug

# 371
еми като ще се разчустваме да ви разкажа и за себе си нещо.когато се запознахме с моя мъж аз бях на 19 години.в началото детцка работа несериозна връзка.той щеше след 3 месеца да заминава за Англия и нищо не си обещавахме всичко беше за момента.да ама не.много силни чувства имаше от самото начало между нас и от палавата игра за 1месец осъзнахме че неможем един без друг ама той трябва да замине.пари на заем беше взимал и въобще визи билети всичко вече беше готово.след3месеца бурна любов той замина и нямаше никаква идея ще се върне ли и ако да кога.аз неможех да го спра.все пак това беше неговия живот и тези планове бяха от преди аз да се поява.2седмици след като замина разбрах че съм бременна.
много ми беше гадно,но знаех че нямам право да му провалям живота с едно непланирано бебе.въобще не му казах отидох и направих аборт.какво ми беше след това само аз си знам.
и така разделени разбрахме че наистина любовта е по-силна от всичко и след 6месеца непрекъснати телефонни разговори терзания сълзи и мъка той се прибра.заряза всичко там и си дойде заради мен.след като се прибра му казах и той беше съкрушен.цяла ною двамата плакахме но и знаехме че на тези години и в положението в което бяхме това беше правилното решение.
сега вече нещата се понаредиха имаме си жилище,работа и сме семейство.и най вабното има я  и любовта.знам че рано или късно отново ще си имаме и нашето бебе.не губя кураж не го губете и вие. Hug
Slavunder-че!прегръщам те силно и знам как се чувстваш но ти бъди силна.
"БГ МАМСКА ФАМИЛИЯ"(сезон 1)ще бъде изпълнен според плана Mr. Green

# 372
Момичета... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 ей на това приличам.....направо ми стана толкова гадно и смотано....лелелеее....каква ирония гадна.....

Няма думи.....

Радвам се, че не сте изгубили надежда.......радвам се че сте толкова позитивни

Радвам се, че ви познавам......и че сме заедно,за да се подкрепяме...
Целувам ви и ви прегръщам  Hug

# 373
Здравейте мацки какво си правите на 13 петък  Mr. Green доста сте изписали гледам  Crazy
аз само ви зачитам от време на време че много работа много нещо  Whistling
гледам историйки си разказвате много сте ми сладки  Hug
искам само да ви кажа да не губите кураж ще стане ще видите всичко ще се нареди и ще бъдем с широки усмивки мноооого скоро  Heart Eyes  bouquet

Пожелавам ви приятна почивка на тия дето ще почивате и много любов   bouquet

стискайте ми палци че в неделя съм на изпит и още не съм прочела нито буква  Embarassed ше ходя на гости на варналийки  Mr. Green

П.П купих си обувки бяха точно тия дето си ги харесах в центъра на Алабин отивам в Кр. село и момичето с една тъжна физиономия ми вика: мииии то има само един чифт последни са и няма да получаваме пак и са малак номер 36 и аз бях мноооого щастлива  Laughing Laughing

Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 374
  • София
Славундер,стискам ти палци и ти да сложиш лентичка в най скоро време и тя да казва на всички,че ще си имате бебче вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт