На Великден чукнахме яйцата и новини за бебета заваляха - 08.04 - 14.04

• 19 933
  • 507
  •   1
Отговори
# 375
Славундер, Мушморок  Hug Hug Hug
Всичко в живота се нарежда по най-правилния начин - взели сте правилни решения за тогава. А занапред ви очакват само хубави неща и много скоро в коремчетата ви ще расте по едно малко сладко бебоче.  Hug Hug
Знам, че след месец-два всяка от нас ще се радва на малко тупкащо сърчице  Hug
Целувам ви всички и съм щастлива, че ви има   bouquet

# 376
  • Бургас
Момичета, престанете да се вторачвате в миналото Naughty Няма смисъл, защото то си е там и не може да бъде променено. Всичко ще е наред, всички ще си имаме малки маймунки скоро Peace Знаете моята история - абортът не беше по желание, но така или иначе преди да се окаже кухо яйце, вече бях решила, че ще правя аборт. И аз изпитвам чувство на вина, споделих го и с Шушонката и Стелски, но не мога да променя нещата, ако ми е писано ще имам второ дете Praynig Не се обвинявайте, решението ви е било обосновано на онзи етап, сега може да мислите по друг начин, но и обстоятелствата са различни. Прегръщам ви и знам, че скоро ще успеем Hug Heart Eyes

# 377
И понеже темата взе да става сълзлива, ще взема да кажа едно

БЛАГУДЪРЪ!

Марш всички да изпълняват плана!

# 378
пиленца, и аз ще ви разкажа моята история :
аз скоро ще направя 30 годинки , запознах с моя годеник точно преди една година .
до този момент , още от преди повече от 10 - 12  години  / може би тогава съм била на 16 или 18  /аз винаги съм мечтала за това - да срещна истинската си половинка и да създам собствено семейство . Постоянно се измъчвах с мисълта кога и как ще стане и ще стане ли изобщо ?!
Изпадах в кризи и дълбоки депресии - лекувах се при психиатри и правих групова терапия с психолози за да се почувствам по - добре . и всичкото това години на ред и луди пари .
Да, имаше малко положителен резлутат от всичко, но нямаше крайния резултат - аз не бях получила това което искам .
Но истаната е че аз не спирах да вярвам и да се бора  за  това, че един ден - че дори и след години моята мечта ще се осъществи и аз ще съм щастлива .
и след толкова време  търсене на истината - ДА - аз го открих - може би малко късно , но това се случи - и сега е най - важното за мен .
за това аз вярвам, че ще се случи и другото - убедена съм , че Господ ще ни помогне на всички нас и едни ден и ние ще си имаме желаното бебче и ще си го гушкаме с много любов .
Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug
и нали и ние за това сме тук и за това сме заедно, за да си даваме кураж, за да вдигнем някой , който е паднал и естествено за да продължим напред с много вяра и любов !

# 379
  • София
Е сега да разревем и корема нали? Свате - и ти ли Бруте....
Ей мишоци я марш некъде навън който не работи, другите да си доработват и марш да си гледате кефа! Чеееее.....
Много ясно че ще гушкате маймунки, ама почвайте там с упражненията ако обичате. Naughty
Аз да ви кажа и леко ви завидам, че ние с наште нещо изостанахме ама на... нали се упътвам към друга земна форма наречена тюлен та.... Blush Blush Blush
И изобщо ако обичате, да не ма разстройвати щоту....шъ съ изключъ.......

# 380
Slavunder , верно много си права - аз взех че се разревах вече - и без това ми е тежък деня .
я кажи поне какво казват зведите по въпроса - кога ще се напием всички заедно ?!

# 381
  • Бургас
Свате, не ревем вече Grinning
Дилянка, червеното вино, казват, много помагало Crazy Аз от днес до края на другата седмица смятам да пробвам, пък за деня на труда ще се отчета как сме изпълнили плана Joy

# 382
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
дилянски,
тоя въпрос и на мен много ми хареса ,а пък и ме вълнува
искам да се запозная със всички вас и да се понапием едно хубаво  Sick,
и да се забавляваме многоооооооооооо, а може би някой само ще гледат защото ще са вече  preggo

# 383
  • София
Момичета, от днес започнах с Оргаметрил. Току-що изпих първата таблетка. Трябва да го пия 7 дни по 3 пъти на ден и след това гадината трябва да се появи!
Реших, че ще пия само този Орг/л и нищо повече! Naughty
Никакви Клостилбегити, никакви Утрогестани! Ще оставя нещата да се развиват от само себе си, а към 11-13 ден след като ми дойде- ще ходя на УЗ за фолик/я. Мисля, че това е най-добре за момента, не знам вие какво ще кажете newsm78?
Сега ми е малко притеснено с този Орг/л, не съм го пила никога и не знам какво да очаквам..... #Crazy

Мацки,
абе аз сутринта ви питах за Оргаметрила, ама никой не ми отговори.... Cry newsm78
та сега пак четох листовката му в нета и се чудя- като ми дойде, това истински М ли ще е или нещо като симулация, за да се регулират хормоните или.... newsm78
нещо...хич не ми стана много ясно! Та затова искам помощ от приятел! Praynig

# 384
  • Видин
Slavunder4e аз родих сина си непланирано, но не съжалявам и за момент! Той е най хубавото нещо в живота ми. Бях последна година студентка, не бяхме много за бебе но се решихме и ето Hug От начало не бяхме много добре финансово, живеехме с моите родители, а аз след година и половина аз се оказах пак бремнна.Много мислихме с мъжа ми, но накрая направих аборт.Бях решила че ще имам само едно дете, обаче времето минава вече имаме хубава работа и аз и мъжо. Синът расте ,а мене от известно време ужасно ме сърбят ръцете да гушкам едно малко пухкаво бебенце.  newsm30Дано съдбата е благосклонна към всички нас, и ни направи щастливи още следващия месец newsm17

# 385
Чакай те да ви се оплача малко сега :
 аз да ви кажа - днес се убедих че не съм добре хич - направо съм си болен мозък . newsm78
говорих с доктор, че ми е нискък калция и натрия ли квото беше там и ме насочиха към ендокринолог за щитовидната жлеза - и нали не можах да отида веднага при професор Павлов в ВМИ щото вече е петък следобед , а той каза да отида в понеделник сутрин - и аз като подпалих и като се притесних и като прочетох болестите на тая жлеза в нета и като ревнах, та чак до сега .
мале ... аз хич не съм била нормална ... newsm78
щото сега пак говорих с доктора и му викам - искам днес да се видим или да ходя да пускам хормоните в някоя лаборатория и те утре ще са готови резултатите ...
направо го побърках човека днес - 20 пъти му звъннах ...
и той човека ме успокоява - вика ми - ми то за два дена нищо няма да се промени бе мойто момиче, спокойно няма да умреш .... нека да те прегледам в понеделник  пък може и нищо да няма ...не е задължително да си болна .... не се притеснявай ! - така ми вика доктора .
и като ми каза така аз взех че се успокоих чак сега и си седнах на гъза ....
мале е... уплаших се от себе си днес да ви кажа честно ...
даже се обадих на мъжа ми и го питам - ако съм болна ще ме изоставиш ли ? а  той горкия се побърка с мен ....
 и ми отговаря така :
как може да ме питаш такива работи ? няма да те оставя разбира се - и не си болна - спокойно .... -
и сега като ви прочетох историиките и си доревах и чак сега се кротнах ...
мале .. колко съм била зле ....
чак си се чудя на акъла ... newsm78
айде чао че ви надух главите с мойте глупости .

# 386
  • гр.ВАРНА мммм... някъде на гребена на вълната
ЕЙ,ДИЛЯНО МОМЕ
я жстига с тия глупости моля те недей така да се самонавиваш че ти има нещо че чак ми иди да фана влака и нда дода да ти издърпам ушите
Звучиш ми като тея дето хората казват,че нищо им няма ама те от самовнушение се разболяват накрая я по сериозно със създаването на новата биологична единица,че иначе ще се сдухаш тотално
Много прегръдки от мене  и умната със самовнушенията Hug Hug Hug Hug Hug Hug,а ако продължаваш така земам отпуска  и идвам да се саморазправям с тебе smile3533

# 387
Дилянче мило моме,знаеш ли какво ми казаха моите звезди-чевсичко ти е в главата.
абе момиче ти не се лекуваш и не си помагаш ти само си вредиш и сама си пречиш да забременееш.не ми се сърди но според мен ако не се успокоиш и ако не престанеш да си толкова черногледа ще си имаш още проблеми.осъзнаваш ли факта че за да забременееш и да износиш едно здраво дете трябва да си спокойна и полоцително и позитивно настроена.я се успокой найстина и стига си се сдухвала че така сдухваш и половинката ти.не е хубаво.седни на разговор със себе си и осмисли много неща.
хората са го казали  ЧОВЕК Е ТОЛКОВА ЩАСТЛИВ КОЛКОТО САМ СИ ПОЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ. ти от малки проблеми си ги превръщаш в големи и по този начин само си усложняваш положението.
не ми се сърди но ти го казвам с идеята само да ти помогна.
просто трябва да се успокоиш и да мислиш за хубави неща а не за лоши и да си предизвикваш съдбата. Hug
а за маврудеца-аз сега нали съм с лелка на гости та мога да си пийвам колкото ми сърце сака.уикенда ще се разбия. Crazyзаслужих си го

# 388
  • София
Леле, момичета! Какво правите, какви са тези драми? Айде не ме натъжавайте и вие сега, че и без това ми е ревливо...
Да знаете, повечето проблеми сами си ги докарваме на главата! Виждала съм даже и как познати се разболяват физически единствено от прекаляване с разни черни мисли.
Затова колкото е да ни е трудно, трябва да се опитваме да гледаме положително на нещата от живота. Пък той също ще ни зарадва с положителни емоции. За всички е ясно, че ще се зарадваме най-вече на положителни тестове, де! Wink
Е, стига съм философствала! Желая на всички ви здраве и спокойствие, за да имате сили да изживеете всички предстоящи щастливи моменти!  bouquet И да ми стискате палци за изпита утре!

# 389
Наистина някои от момичетата в този форум са преживели доста трудни неща.  Мисля, обаче че G-baby е права и трябва да се заредим с повече оптимизъм, а не да очакваме всичко да стане на момента.  На мен ми е много трудно да не мисля постоянно за това станало ли е нещо, не е ли станало, но все пак трябва да вярваме, че  рано или късно ще стане, а ако имаме проблем - че ще го решим.   Wink

За тези, които вече са били бременни - може би не съм права, но си мисля че вероятността това да се случи пак е много голяма, така че момичета, не се тревожете напразно. Peace

Общи условия

Активация на акаунт