Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 11 860
  • 261
  •   2
Отговори
# 225
За спането по гръб, което за мен беше кошмар... слагах по две възглавници барикада от всяка страна, за да ми пречат като се обърна и както се спомена м/у коленете една.
Аз лично почти не съм спала и два пъти се събуждах много по корем... до някак минах първите 15 дена без поражения.

# 226
С възглавница за бременни е най-удобно
Скрит текст:
Скрит текст:

# 227
Този тип възглавници винаги са ми били доста странни. Ръката, която ти се пада отдолу, не изтръпва ли?

# 228
Тази възглавница за бременни май е точно за да се спи удобно настрани. Подпира корема и разделя краката. Пробвах с тази на снаха ми, ама не ми е удобно по гръб. Обаче настрани много яко спя с нея, уж лягам да приспивам бебето, а то приспива мен😂
Аз имам една чупка в кръста и като легна, остава дупка между кръста ми и матрака😆 Само с повдигнати крака ми се получава.

# 229
С възглавница за бременни е най-удобно
Скрит текст:
Скрит текст:
Боже, не знаех че съществцва такова нещо. Аз спя с 3 възглавници, точно по същия начин. Ще взема да си купя една.

Ръката отдолу, изтръпва по някога Simple Smile

# 230
  • София
Чудех се дали да питам, ама срам - не срам … като спите с такава огромна възглавница в леглото, мъжът как го приема? Не ми изглежда да може да ви приближи и гушне Simple Smile

# 231
Аз си спиМ сама със 7 възглавници и едно куче 2 кила.
Мм си има негов будоар, турих му тъмни пердета, закачих му тв на стената и му връчих слушалки, щото чувам всички звуци през 2 врати.
В началото беше леко обиден, но разбра, че е по-добре сам и айляк, отколкото по пет пъти всяка нощ да го сритва разярен бухал 😂
И кучето ме дразни и буди, но 6-та година се опитвам и не мога да му обясня, че не съм му майка😆

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 23:14 от Чи лу

# 232
И ние се гушкаме преди и след, но си спя сама с аранжерията възглавници навсякъде.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 00:01 от Eli..........

# 233
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз спя с много възглавници - между 2 и 3 броя. + досадна котка,която в 4 през нощта решава да ме подсети,че пак огладняла и е време за пастет. Кучето пък под леглото прохърква от време на време и въобще... мира нямам. Smiley
На гръб не спя никога.Спането по гръб,заедно с поставянето на абоката (3 пъти докато нацелят) са най-лошите ми спомени от операцията.Всъщност и единствени.
Не мога да си представя да спя само с една възглавница. Научила съм се на опора под гърдите и корема още преди имплантите.

# 234
Има ли в групата момичета с импланти и хашимото или друго автоимунно заболяване?

# 235
Аз имам Хашимото, но според изследванията и ехографа ми казаха, че не съм за хапчета, щото било в лека форма. Майка ми има почти същите изследвания, без импланти.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 09:25 от Чи лу

# 236
Аз съм с Хашимото, с повишени ТАТ и нямам импланти.

# 237
Аз тепърва ще изследвам хашимото, защото започнаха малки отклонения  в изcледванията ми, но сестра ми е с такова от 10тина години на лекарства и имаме импланти и двете.

Какво общо има едното с другото? 🤔

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 11:25 от Eli..........

# 238
  • Sofia
Хашимото е автоимунно заболяване. Наличието на чуждо тяло в организма може да доведе до проблеми при всяко автоимунно заболяване. Може и да не доведе... Въобще... цялата работа е "точно пък на мен ли ще се случи".

# 239
Аз съм с Хашимото. Ходих при Войнов на консултация за повдигане на бюст и го отбеляза това. Пита ме дали искам импланти, та явно не е проблем. Аз не искам, понеже нямам проблем леко да ми се намали обемът, само да преодолеем гравитацията.

Общи условия

Активация на акаунт