Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 35 208
  • 668
  •   2
Отговори
# 660
Благодаря ви, зърната са ми над нивото на гънката, но по мое мнение няма да стане без повдигане, а имам проблем с белезите, почти не се заличават с времето. Просто имам нужда от смелост да се оперирам затова реших да пиша в групата като гледам как хората действат със замах, аз само се чудя.

# 661
Благодаря ви, зърната са ми над нивото на гънката, но по мое мнение няма да стане без повдигане, а имам проблем с белезите, почти не се заличават с времето. Просто имам нужда от смелост да се оперирам затова реших да пиша в групата като гледам как хората действат със замах, аз само се чудя.

Аааа, сега видях, че има и снимка. Според мен ще се наложи повдигане, да. Нека и другите да кажат какво мислят де, не съм експерт, но от това, което знам, ми се струва, че ще се наложи. Аз отидох с убеждението, че са ми толкова малки гърдите, че за повдигане е абсурдно да си мисля и ревах цяла седмица след като ми казаха, защото ми беше трудно да го приема. Сега май вече ми е все тая🤣

# 662
С коя гънка се измерват зърната, за да се види дали гърдите се нуждаят от повдигане?

# 663
С коя гънка се измерват зърната, за да се види дали гърдите се нуждаят от повдигане?

Често съветват просто да сложиш един молив под гърдата в гънката и да прецениш положението на зърното спрямо него.

# 664
Скрит текст:
Дано съм успяла да кача снимката😄
Това са моите нови приятелки😅 ,на две седмици са.Има още къде да хубавеят ,трябва да се отпусне мускула и да слязат надолу. 485 анатомични ментор.Най интересното е ,че цял живот нося сутиени с подплънки и сега през тениска или блуза никой не може да разбере че съм се оперирала.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 06:58 от Moderator1

# 665
Аз имах това на предпоследната снимка - псевдоптоза. Ареолата е над гънката, ама пак си бяха виснали и се наложи повдигане. Нямах и жлеза, а празни чушки, просто кожата ми увисна повече в долната част на гърдата.
Андромеда, според мен няма да стане без повдигане. Но може да пробваш само с импланти, и ако не се харесаш, после да ги повдигнете.
Така даже по-добре стават, минусът е, че са две операции, две упойки и плащаш двойно.
Киара, много са хубави, особено за толкова скорошни.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 22:34 от Чи лу

# 666
Дано съм успяла да кача снимката😄
Това са моите нови приятелки😅 ,на две седмици са.Има още къде да хубавеят ,трябва да се отпусне мускула и да слязат надолу. 485 анатомични ментор.Най интересното е ,че цял живот нося сутиени с подплънки и сега през тениска или блуза никой не може да разбере че съм се оперирала.

Чудесни са ти, все по-хубави ще стават като слязат надолу.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 06:59 от Moderator1

# 667
Здравейте, дами!
 Имам въпрос относно поставяне на гръдни импланти с аксиларен достъп (разрезът е под мишницата). Някой има ли опит с тази процедура, моля? Благодаря ви

Здравей. Аз си правих с аксиларен достъп, подмускулно, мотива 255 ергономикс. Ако имаш някакви конкретни въпроси съм насреща.

Kiara82 - същото е и при мен. Носех сутиен с подплънка размер отгоре на моя и сега след имплантите нищо не се забелязва от околните 😄 Но това ми е и търсения ефект. Исках да е деликатно и да не бие на очи. 🤭

# 668
Аndromeda2000, ако това е което искаш да поправяш с импланти.. бих ти казала да не си разваляш прекрасните гърди!

Общи условия

Активация на акаунт