Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 23 849
  • 492
  •   6
Отговори
# 345
Днес съм в добро настроение, пробвах дрехи, които не ми ставаха преди горе. Ето и да видите преди и след операцията, после махам.Joy Имах бая материал…

Уау, даже сега вече се вижда толкова красиво 😍

# 346
Докторът ми каза, че ергономикс са хибрид между кръгъл и анатомичен имплант.
Те имат гел, който се движи според позицията на тялото – изправена изглеждат по-капковидно, легнала – по-кръгло.
Затова докторите ги харесват: дават натурален резултат, но не се завъртат, както класическите анатомични.

Момичета, имам въпрос.
Знам, че в началото гърдите се променят всеки ден и не изглеждат перфектно, но нещо ме тревожи.

Докторът ми каза да нося колан (лентата) 15 дни, а аз имам чувството, че той ги бута една към друга. В момента изглеждат много събрани в средата, обемът идва отвътре, а не отстрани.
При повечето момичета виждам, че в началото гърдите им са по-разположени към подмишниците, а моите изглеждат все едно са „сбити“ в центъра.

Нормално ли е това и с времето ще се отпуснат ли леко настрани?
Преди имах разстояние от около три пръста между тях, а сега нямам почти никакво и това доста ме притеснява. Като смачкани с ръце в средата са

Аз съм на 5ти ден и ако видиш моите, какви причудливи форми са заели… също нося лента и при мен имат пък прекалено много разстояние. Дай им време и не се притеснявай, как изглеждат сега. Много е рано още.🍀

# 347
  • София
Аз съм на 5ти ден и ако видиш моите, какви причудливи форми са заели… също нося лента и при мен имат пък прекалено много разстояние. Дай им време и не се притеснявай, как изглеждат сега. Много е рано още.🍀
[/quote]

Повтарям си го, да! Желая ти бързо и леко възстановяване и да ни е готино, като ги погледнем, а не като сега 😄

# 348
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес съм в добро настроение, пробвах дрехи, които не ми ставаха преди горе. Ето и да видите преди и след операцията, после махам.Joy Имах бая материал…
Скрит текст:

Чудесно изглеждаш. Снимките въобще не са провокативни,за да се махат.Разбира се,това е лично решение.
Кръста преди сигурно много те е болял и сега ще усещаш все едно са махнали торба с камъни от гърба ти?

Моите пък точно след операцията бяха страхотно красиви. Наляти,кръгли,стегнати и после отоците спаднаха,гърдите се наместиха и вече ми малеят. Да бях сложила 450,че хич да не го мисля. Smiley

# 349
Абсолютно да… особено за жена под 1.60 такава тежест не си е работа. Ни можеш да тренираш адекватно (и избягвах), ни да носиш хубави дрешки. Пък аз не обичам да се показвам и всячески криех. Гърба ми ликува, най-добре изхарчените пари някога.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 09:28 от Moderator1

# 350
Здравейте,някоя оперирала ли се е при dr Yakup Isik?

# 351
Здравейте! Дано не пиша като отговор на коментар от някоя дама, но за пръв път пиша тук. На 28 години съм и съм раждала два пъти. Имам малко гърди, но за раздалечени и като цяло не изглеждат добре. Бях на консултация при доктор Христов. Измери нещо покрай гърдите 11,5. Спряхме се на 255 кубика. Висока съм 153см, тежа 43-44кг. Очарована съм от доктора, не желая по-голям размер и не смятам да ходя на друга консултация. Въпросът ми е за самото възстановяване. Като са по-малки по- лесно ли е след това? Както и по-малък риск ли има за проблеми във времето. Нямам притеснения за упойката, защото първото ми секцио беше така, но забравих да питам каква точно е - интубация или не знам и аз какви са другите варианти. Как се възстановихте след това? Знам, че е индивидуално, но все си мисля, че когато са по-малки стават по-бързо нещата.

# 352
  • София
Здравейте! Дано не пиша като отговор на коментар от някоя дама, но за пръв път пиша тук. На 28 години съм и съм раждала два пъти. Имам малко гърди, но за раздалечени и като цяло не изглеждат добре. Бях на консултация при доктор Христов. Измери нещо покрай гърдите 11,5. Спряхме се на 255 кубика. Висока съм 153см, тежа 43-44кг. Очарована съм от доктора, не желая по-голям размер и не смятам да ходя на друга консултация. Въпросът ми е за самото възстановяване. Като са по-малки по- лесно ли е след това? Както и по-малък риск ли има за проблеми във времето. Нямам притеснения за упойката, защото първото ми секцио беше така, но забравих да питам каква точно е - интубация или не знам и аз какви са другите варианти. Как се възстановихте след това? Знам, че е индивидуално, но все си мисля, че когато са по-малки стават по-бързо нещата.

Според мен всичко зависи от доктора, анестезиолога и самия човек. Масово момичета, които познавам и са били при д-р И. Стоянов, казват, че са супер доволни — както и повечето, които са се оперирали в Истанбул. Познати момичета, оперирани при д-р Кънев, споделят, че болката е била по-силна, дори я сравняват с болка по-голяма от раждането. При д-р Тапавичарова също съм чувала оплаквания за по-дълго възстановяване.

Аз съм седми ден след операция.  И аз съм с 11,с малки импланти -230сс и 275сс

В самия ден бях упоена и си спах — никакви болки. Единствено, когато ме вдигаха за разходка, ми се завиваше свят, все едно съм пияна.
На следващия ден (първия след операцията) вече си обикалях из Истанбул. Единственият ми дискомфорт беше, че се задъхвах по-бързо, но просто спирах да си почивам. Сутрин, когато ставах от леглото, усещах дърпане в гръдния мускул — като силна мускулна треска, но само докато се надигна. Болки реално нямах.

НО бях станала тройна – бях задържала над пет килограма вода. Все още ги изхвърлям. След изписването, от страх, изпих едно обезболяващо, но после спрях, защото и те задържат отоци. Сега понякога усещам лека пулсация или придърпване и все още не съм толкова подвижна в раменете – не ми е лесно да си вдигам ръцете смело, но това е напълно нормално.

При мен филмите винаги са били не заради болката, а заради резултата – дали ще ми хареса и как точно ще изглежда. С моите си бях свикнала, а с нещо ново винаги има паника.
Момичетата тук, както и двете ми приятелки с импланти (не съм споделяла още с никого), ме успокояват, че всеки ден се променят. Болката, ако я има, минава и се забравя, а резултатът остава.

# 353
Аз съм оперирана от доц. Тепавичарова и на следващата сутрин се лакирах за ужас на моята съседка по легло, която едва промълви изпод юрганЯ, че съм луда.😆
Изобщо не ме боля и не съм пила обезболяващи, може би са ми слагали в системата. При нея се стоеше 4-5 дни в болницата.

# 354
  • София
Майка ми беше при нея и беше доста зле след операцията, но имплантите ѝ са вече на 19 години и не са мръднали — правеше страхотни гърди.
Още по ехографи я питат кой ги е поставял, защото били перфектни.

# 355
boho
Много благодаря за изчерпателния отговор! На този етап доволна ли сте от резултата? Като размер примерно..

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 23:06 от Moderator1

# 356
Майка ми беше при нея и беше доста зле след операцията, но имплантите ѝ са вече на 19 години и не са мръднали — правеше страхотни гърди.
Още по ехографи я питат кой ги е поставял, защото били перфектни.
И моите бяха така, махнах ги след12г, защото бяха Алерган, иначе всичко беше ок. Белезите ми си стояха на мястото като от първия ден, нито 1 см не бяха мръднали имплантите.

# 357
  • София
Много благодаря за изчерпателния отговор! На този етап доволна ли сте от резултата? Като размер примерно..
[/quote]

Да, напълно съм доволна от размера! ❤
Първия ден ми показаха снимка и направо се влюбих в тях, но на следващия се подуха, изглеждаха ми криви и огромни, а зърната всеки ден са на различно място 😅
Всички казват да се доверя на процеса, затова просто си давам време и имам търпение. Но, ако сега пак трябва да избирам, пак ще избера най-малкото, което може.

# 358
Ден 7. Често забравям, че съм оперирана и все нещо взимам, нося, вдигам… продължавам да нямам болки, имах леко стягане на лявата част в зоната под мишника и болка в кръста от спането.. обичам да спя по корем и настрани, а сега това е миражка. Joy
МЦ нещо се бави по пътя, вероятно от упойки, антибиотик и т.н… но ги усещам по-чувствителни.
Приятелки ме агитират да идем на СПА до края на годината, но се чудя дали не е рано за подобни неща, съвети? Thinking

# 359
  • София
Ден 7. Често забравям, че съм оперирана и все нещо взимам, нося, вдигам… продължавам да нямам болки, имах леко стягане на лявата част в зоната под мишника и болка в кръста от спането.. обичам да спя по корем и настрани, а сега това е миражка. Joy
МЦ нещо се бави по пътя, вероятно от упойки, антибиотик и т.н… но ги усещам по-чувствителни.
Приятелки ме агитират да идем на СПА до края на годината, но се чудя дали не е рано за подобни неща, съвети? Thinking

Браво, супер!
А гърдите като визия как са?
И мен само гръбът ме боли и едната подмишница, но аз съм с колан и мисля, че е от него. Той ми натиска лимфите вероятно. Моят цикъл подрани, нормално било. На мен за сауна, хамам и парна ми казаха два месеца да не стъпвам.

Общи условия

Активация на акаунт