Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 23 860
  • 493
  •   1
Отговори
# 330
При д-р Спартак Милев. Моите също са различен размер, тъй като и преди това са били с асиметрия и различен обем...

Кофти доктор

# 331
Аз бях при него миналата седмица и на този етап добре изглеждат като форма и позиция. Нищо лошо не мога да кажа.

# 332
В профила така пише ergonomix round ersf 315. По принцип на консултацията избрахме кръгли висок профил.

Я, виж пак какво пише, нещо бъркаш, няма как и двете.
Иначе 315 сс и при ergonomix и при round има само full профил.
Но по това което разказваш, най-вероятно си с ергономични, точно за тях казват, че се разливат.
Аз съм с кръгли и стоят като балони, което не ме кефи, бих се радвала да ми поувиснат леко, ама не щат.
Ако можех бих си ги сменила с твоите😆
Ето, те даже показват как се разлива ергономикс:

Ето и моя кръгъл Мотивчо в домашен експеримент. Търсих го, търсих го и го намерих в една тенджера, не знам как се е озовал там😂

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 22:53 от Чи лу

# 333
То всеки иска това,което няма ... преди си мечтаех за някакви гърди сега търся кусурите само. Но ми се искаше всичко да е перфектно. Това пише за моите импланти
Motiva ERSF се отнася до гръдните импланти Motiva Ergonomix SmoothSilk Round. Моделът ERSF е кръгъл имплант с гладка повърхност, проектиран да има естествено усещане и движение, и е част от линията Ergonomix, която имитира динамиката на естествената гръдна тъкан. Името „ERSF“ се разбива на: E (Ergonomix), R (Round), SF (SmoothSilk) и може да има специфичен каталожен номер, като например ERSF-400.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 23:05 от Анонимен

# 334
Ами, явно това round показва че са кръгли в анфас, но иначе профилът си е ергономичен. Никъде в таблиците не се споменават round и ergonomix заедно.
Преди втората ми операция, тук в темата за кратко време писаха няколко жени, които се оплакаха от ergonomix. Когато разбрах, че моят доктор слага Мотива, му казах, че не искам ergonomix, защото се бях наплашила от оплакванията тук.
И той ми отговори: ти и да искаш, няма да ти сложа такива, те са за млади момичета със стегнати гърди.
Което беше елегантен начин да ми каже, че съм дърта и увиснала😂

# 335
  • София
Странно ми е, че някой се оплаква от Ергономикс. За мен по-скоро проблемът е в начина на поставяне, не виждам никакава логична причина конкретен имплант да увисва повече от друг. Аз съм с Ергономикс вече пет години и не са мръднали. Много, ама много им се радвам. Освен доктора и начина на поставяне за мен има значение и дали се пазят или не.

# 336
Е, ти четеш отдавна, не помниш ли, че няколко жени се оплакаха?
Утре може да потърся в темите.
И на мен ми е странно да увисват, ако са изцяло под мускула той ги държи. Но то всъщност увисване ли е или само така изглежда, понеже са по-меки и се разливат надолу?

# 337
  • София
О, чета и помня много добре. Просто се учудвах тогава, учудвам се и сега. Не виждам никаква логична причина имллантите на дадена марка да увиснат. За мен е от начина на поставяне. Как иначе ще се обясни увисване на конкретен имплант? Политех например са още по-меки, надали е от това.

# 338
И аз така мисля. Досега не съм виждала увиснали импланти, които са изцяло под мускула. Не частично, под фасцията, под масцията и т.н., а изцяло- зашити отдолу.
Цицата отгоре може да увисне, но имплантът- не.
То между другото, не е трудно да се провери- ако се стегне силно гръдният мускул, имплантът се повдига и деформира изцяло, включително и отдолу. Аз така си припомням от време на време старите ми печени чушки, остават съвсем ясно очертани отгоре😂

# 339
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
ЖДНБ, импланти в тенджера Smiley Smiley
С глас се смея,вярвате ли?!

# 340
И аз се хилих много😆
Бебата отваря шкафовете вече и рови в тях, явно в бързината там съм го "спасила"😆

# 341
Момичета, някоя от Вас желае ли да си разменим часовете за консултация при д-р Христов? Моят час е на 28.10

# 342
Днес съм в добро настроение, пробвах дрехи, които не ми ставаха преди горе. Ето и да видите преди и след операцията, после махам.Joy Имах бая материал…
Скрит текст:

# 343
Здравейте дами, вчера капарирах операцията и сега започва голямото 3-месечно чакане. Изпитвам някакъв ужас от упойката и евентуални усложнения,но трябва да се мисли позитивно . Сега и мен ме хвърлихте в размисли, защото доктор Милев и на мен ми каза, че ще ми постави кръгли , аз и не искам ергономични . Дали да не му звънна, ама ми е неудобно да го притеснявам с такива въпроси.

nusholina, топ си!

# 344
  • София
Докторът ми каза, че ергономикс са хибрид между кръгъл и анатомичен имплант.
Те имат гел, който се движи според позицията на тялото – изправена изглеждат по-капковидно, легнала – по-кръгло.
Затова докторите ги харесват: дават натурален резултат, но не се завъртат, както класическите анатомични.

Момичета, имам въпрос.
Знам, че в началото гърдите се променят всеки ден и не изглеждат перфектно, но нещо ме тревожи.

Докторът ми каза да нося колан (лентата) 15 дни, а аз имам чувството, че той ги бута една към друга. В момента изглеждат много събрани в средата, обемът идва отвътре, а не отстрани.
При повечето момичета виждам, че в началото гърдите им са по-разположени към подмишниците, а моите изглеждат все едно са „сбити“ в центъра.

Нормално ли е това и с времето ще се отпуснат ли леко настрани?
Преди имах разстояние от около три пръста между тях, а сега нямам почти никакво и това доста ме притеснява. Като смачкани с ръце в средата са

Общи условия

Активация на акаунт