Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 23 819
  • 491
  •   1
Отговори
# 375
Д-р Кънев пък закво иска 12хилки и косур? Щом няма да маха капсулата и няма да прави повдигане, то си е лесна операция🙄
Какви са тия цени?...направо съм в шок🤪

И аз съм в шок от тези цени. Аз ходих и при Христов и Н Георгиев и Гигов. Техните цени бях 9000 и тримата казаха че не трябва повдигане. Може би другта година всички ще са по 12 хиляди.
Относно въпроса ми за болката, първата ми операция беше изключително болезнена. Тогава явно мускула ми е бил много стегнат. Будех се сутрин със спазми от които не можех да се помръдна и пиех оксик0дини и някакви супер силни лексрства. Страх ме че сега ако се оперирам, ще ми кажат да остана в болница два дни, а няма на кого да иставя детето. В унихоспитал казсха че е задължително един ден да преспя.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 18:44 от GabrielaM

# 376
А защо не искаш при Христов или Гигов? (за третия даже и не питам😆) Те правят много гърди и са ти казали прилична цена.
Ти сигурна ли си, че имаш дабъл-бабъл? То си е яко висване, а щом толкова доктори са ти казали, че нямаш нужда от повдигане, значи нямаш много излишна кожа.

# 377
А защо не искаш при Христов или Гигов? (за третия даже и не питам😆) Те правят много гърди и са ти казали прилична цена.
Ти сигурна ли си, че имаш дабъл-бабъл? То си е яко висване, а щом толкова доктори са ти казали, че нямаш нужда от повдигане, значи нямаш много излишна кожа.

Христов ми каза, че изобщо нямам нужда от операция. Но аз настоявам, защото са минали 12 години, а производителя на импланти казва, че трябва да се сменят след най-късно 10. Др Гигов пък каза, че винаги се маха капсулата и се праща на биопсия. А всички други лекари казват, че моята е много мека и тънка и няма да я махат. Освен това Гигов оперира във Вита в извънработното им време, и ми се стори много странно това, че предлага прегледи когато ище бошницата е затворена. И иска парите на ръка. За мен е важно да се чувствам добре и в самата болница.

# 378
Момичета, ден 10ти, мотива (255сс) , кръгли импланти, висок профил. Все още имам болки и нося лента. На 29.10 ще махат конците.

# 379
Честито, малко е трудно да се разбере пропорцията на тялото можеш ли да се снимаш малко от по-дълече.

Рано е имплантите да слезнат, трябва да мине поне още месец-два, но за сега се вижда всичко нормално и прекрасно.

Не помня кой спомена, че се дразни от това, че едната гърда е по голяма от другата.
И при мен беше така, повече от 3 месеца, ще мине.

# 380
Честито, малко е трудно да се разбере пропорцията на тялото можеш ли да се снимаш малко от по-дълече.

Рано е имплантите да слезнат, трябва да мине поне още месец-два, но за сега се вижда всичко нормално и прекрасно.

Не помня кой спомена, че се дразни от това, че едната гърда е по голяма от другата.

Тобеорнотобе, супер са, честити.

Ели, аз споменах, даа. Дясната ми е по-голяма. Вие имали ли сте объркан график на МЦ.. почти седмица вече закъснява и се тревожа. Тъкмо то бях регулирала, че съм с поликистозни и пиех добавки..

# 381

Благодаря🌹 следващите дни ще кача отново снимка. Висока съм 171см и тежа 50-51кг. Старта ми беше малка чашка Б, при мен имаше средна степен увисване след раждането и дълго кърмене.

# 382
А, почти като мен Simple Smile
Аз съм 175см, 55кг и 300сс и със старт.. малък Б или направо голям А след кърмене Simple Smile

Чакам с нетърпение нови снимки от всички новооперирани 😊

# 383
Момичета , извинявам се за глупавия въпрос , но нещо съм притеснена. При тези от вас които са с импланти,  колко дълго продължи самото слизане на импланта? Аз съм на месец време след операция и са много високо все още, стоят ми някак криви и с лека гърбица отгоре ( виждам го като се погледна странично на огледалото). Продължавам с носенето на лента по препоръка на доктора, от днес даже само лента без сутиен през деня. Благодаря, предварително!

# 384
Трябва да минат 3 месеца.
После все още може да има разни неравности още 3-4месеца.краен резултат- след година.

Мноооого се чака, не се отчайвай.

# 385
Момичета, идва и моя ден! Утре в 8 трябва да съм в болницата, единственото, което ме притеснява е че ми дойде точно днес LaughingLaughing Ще взимам и мъжо с мен, така че имам голям кураж!

# 386
Всичко мина вече и аз се чувствам добре. Има си болка, обездвижването е голямо, но от вчера до днес има голяма разлика. Имам изкривяване на гръбначния стълб и от там разлика в гърдите, но доктора каза, че само аз ще го забелязвам, също така и увисване, но не толкова голямо,от 4г кърмене, но големия имплант ще го обере. След седмица на превръзка и тогава ще ги видим. За сега надниквам само. Пускам снимка, после ще я изтрия

# 387
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Честито на Любка777 и tobeornottobe7. Много 7ци в темата,много нещо в темата. Laughing

Моите гърди слегнаха в края на втория месец. Аз всъщност си ги харесват стегнати и сочни,но според майка ми били ми опирали на шията и беше притеснена,че така ще ми останат. Тя,голямата специалистка на импланти Simple Smile

# 388
Прясно оперирани момичета как стее? Ветеранки, а вие?

# 389
Аз имам питане. При разрез тип котва (а вероятно и по принцип) на кой ден горе-долу се свалят конците?

Общи условия

Активация на акаунт