Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 48 424
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
Ааа, Кокетка, сега и акъл взе да даваш на лелите.😆
Точно ти да се чудиш е малко странно, при положение че имаш бая големи естествени цици и искаш още да ги увеличиш.
Нали сама каза, че докторът ги е определил към 350 ли беше? И още 240 имплант, ше го докараш към 600. Аз с моите натурални сигурно има-няма 60сс😆, как да сложа 200?
Предните ми бяха 335 и изглеждаха доста малки за тялото ми. Не че искам големи, хич даже не искам, но на моя гръден кош не стояха добре. Това не е естествена тъкан, да се разлее и да стои примерно плоска и широка, това си е имплант с очертания и граници и изобщо не е същото.
Ето от миналото лято 425, не ме цитирайте, моля!

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 09:04 от Чи лу

# 16
Даже гледах , че и по 180 сс поставят, съвсем сериозно....и то на почти нулеви стартове. Ама и кака ми е права, че аз не съм най-универсалния пример .

# 17
  • София
Както беше казал Стоянов: Кубиците са за лаиците.
Да се прави извод как ще стои един имплант и дали ще се получи голям бюст само по кубици, наистина е мнение на лаици.
Има фактори като анатомични особености, има собствен старт, има ширина на гръдния кош. По-горе на снимката нагледно се вижда. 425 звучи като за секс бомба, а виждаме хубав и нормално изглеждащ бюст.

# 18
Оф, даже тази снимка не е подходяща, защото е отгоре и изглеждат големи, сега намерих друга, но е с малко лошо качество. По-малки ще ми стоят като две кИфтета ми се струва😂
Наистина на всеки стоят различно, моят гр кош не е с много голяма обиколка, но е някак си плосък и широк, на друга жена със същата обиколка може да е по-тесен отпред и по-дълбок в профил и такива импланти ще и излизат отстрани.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 09:05 от Чи лу

# 19
Само едно не мога да разбера...каква леля си ти?
За протокола,седят ти хипер съразмерно и наистина не са някакви бомби да личат от 100 км. Наистина по-малки не биха седяли така добре , факт.

# 20
Личат си на голо и с деколте и то яко, щото ги покрива само нефелната ми тънка кожичка.
Иначе с дрехи въобще не личат, сега ходя със спортен сутиен и леко широки потници и ММ ме пита: абе, тоя доктор да не ти ги махна?😂

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 09:05 от Чи лу

# 21
Личат си на голо и с деколте и то яко, щото ги покрива само нефелната ми тънка кожичка.
Иначе с дрехи въобще не личат, сега ходя със спортен сутиен и леко широки потници и ММ ме пита: абе, тоя доктор да не ти ги махна?😂
Ами, синът ми е на 28, лелка съм за теб, каква да съм?😆

От колко години си с импланти?

# 22
От 2011 до 2023 първите, и после тези до миналия месец, но единият😆

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 09:06 от Чи лу

# 23
Мадами, каква е цената за консултация при Милев?

# 24
Мадами, каква е цената за консултация при Милев?

50 лв

# 25
Малкия имплант има много предимства като по-малко следоперативни болки ,по-малка тежест на тялото ,естествена визия .

Съгласна съм за изброените предимства, освен това за интензивно спортуващите като мен голям имплант би бил неудобство… но наистина се имат предвид много променливи при определянето на кубиците, нещо, което доста красиви глави не проумяват. Аз съм мъничка, имам тесни рамене и малка основа на гърдата, съответно за мен 260 кубика са си стабилни цици. Не бих искала да изглеждам като несъразмерна карикатура.

# 26
По някога просто се търси по-хармонична и по-красива форма.

...или просто нормална Rolling EyesNeutral Face
Ще станат много красиви Simple Smile

Много благодаря за окуражаването 🤗😙 наближавам 30, с малко подкожна мазнина. И аз съм уверена в избора на размер.

# 27
Ethereal, кога ти е операцията?

# 28
Значии във възторг съм 😀 Имах консултация при Милев, мина добре и съм доволна. Веднага насрочихме дата за операция. От Хатър се отказах.. доста е напред във времето, а и пътуването ще ми е трудно (София-Пловдив)..за нея чаках над месец за консултация, докато при Милев успяхме от днес за днес както се казва.

# 29
Значии във възторг съм 😀 Имах консултация при Милев, мина добре и съм доволна. Веднага насрочихме дата за операция. От Хатър се отказах.. доста е напред във времето, а и пътуването ще ми е трудно (София-Пловдив)..за нея чаках над месец за консултация, докато при Милев успяхме от днес за днес както се казва.

Много е бърз. Какво говорихте,какво ще правите?

Общи условия

Активация на акаунт