Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 24 026
  • 492
  •   1
Отговори
# 30
Много е бърз, аз му звъннах на обяд, каза да отида. Стигам в кабинета, слава богу само аз бях, след мен дойдоха още де. Правим редукция, доста има да намаляваме, сподели по г/д 500гр всяка. Дано се отрази и на кантара Joy Пита ме кога искам, казах октомври и успя да ме вмести, което е страхотно. Сега ще броя дните с нетърпение.

# 31
  • Sofia
nusholina307, това, което той ти предложи, припокрива ли се с предложеното от Хатър?

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 08:55 от aniK

# 32
Да, доста е сходно, просто различен начин на представяне. Тя само ме огледа и на един лист изписа размерите, докато Милев си черта по мен директно. Но той ми допадна повече, изключително спокойна и бърза реакция. При Х. освен, че записах консултация месец по-рано, в кабинета имаше двучасово забавяне..

# 33
аз като ходих при д-р Хатър на консултация ми даде час за следващата седмица .... може би нещо се променило или е била в отпуск. Но като отидох в Панагюрище вече чаках доста, не си спазваха много много часовете....

# 34
  • София
В Панагюрище като бях имаше няколко спешни случая, единият с изгаряне на лице, тя там е завеждащ отделение и се налага присъствието й при спешности.

# 35
Нямам идея.. на 13.06 съм й писала за час за консултация в Пловдив. Час за операция запазих края на миналия месец за 5.01.26… Rolling Eyes

Нищо де, според мен добре се случиха нещата да съм при Милев. Сега остана да чакам търпеливо. Пушите ли? Чувала съм, че не влияе добре на възстановяването, ако си пушач. От електронните де.. да взема да ги спра.

# 36
Нямам идея.. на 13.06 съм й писала за час за консултация в Пловдив. Час за операция запазих края на миналия месец за 5.01.26… Rolling Eyes

Нищо де, според мен добре се случиха нещата да съм при Милев. Сега остана да чакам търпеливо. Пушите ли? Чувала съм, че не влияе добре на възстановяването, ако си пушач. От електронните де.. да взема да ги спра.
Спирай завинаги направо хахаха. Какво ти казаха да си носиш в Доганово като консумативи?

# 37
Планирам.. на 27 съм, имам потенциал да ги спра 🤣 основни неща.. чехли, пижамка тип риза с копчета, за да е лесно откопчаването, да ида гладна и жадна. Неща колкото за ден-два престой. Някоя от дамите може да даде някаква насока, която вече е преминала през такава операция какво е важно да знаем Relieved

# 38
  • Пловдив
Момичета, здравейте от мен. Аз имам доста фиброаденомчета и доста се чудя дали да махна изцяло млечните жлези и съответно да се сложат импланти. Някой правил ли е подобно нещо и при кой специалист ще ме посъветвате да отида?

# 39
Е хубава работа, планирах днес да се свържа с кабинета на Хатър да си преотстъпя часа, че вчера не успях, ама някоя мадама ме изпреварила и информирала. Казвайте ги тези неща, щях директно да пренасоча часа към желаещия. Joy
Така де, успех желая!

# 40
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
В Щатите нищо не се носи.
Там дават болнична пижама,сложиха ми специални чорапи на краката, чехли, лекарствата,които се вземат непосредствено преди операцията.
След нея предоставят стягащ сутиен,ибупрофен за болка ( и други лекарства,но тях ме накараха предварително да закупя от аптеката).

Единственото,което трябваше да си "нося" е човек,който да ме закара,да стои в чакалнята и вечерта да подпише документите за моето освобождаване и транспорт до вкъщи. Без такъв човек няма как да ме допуснат до операция и въобще е задължителна практика в Щатите както за операции,така и за процедури,които изискват упойки.

Час за какво си пренасочила? Нали беше на консултация при нея.

# 41
Адоралова, мерси за насоките!
Часа за операция, тъй като имах такъв записан, но след консултация при друг хирург реших да се откажа от нея (много е напред във времето и не мога да съм сигурна, че ще има кой да ме кара, чака и тн..).

# 42
  • Sofia
Е хубава работа, планирах днес да се свържа с кабинета на Хатър да си преотстъпя часа, че вчера не успях, ама някоя мадама ме изпреварила и информирала. Казвайте ги тези неща, щях директно да пренасоча часа към желаещия. Joy
Така де, успех желая!

Някой от темата се е обадил и е казал, че ти няма да отидеш за операция през януари и е записал на твое място???

# 43
Да, аз никъде другаде не съм споменала това мое решение, освен тук. Асистентката ми каза, че въпросната дама е прочела от мрежите. Просто стана неприятна ситуация. Но факт, че и аз не им писах веднага да си откажа часа за операцията, а го оставих за следващия ден.

# 44
А въпросната дама как е обяснила коя точно жена няма да отиде на консултация? Освен да е казала nusholina 31 няма да дойде на консултация??😁
 Тук никой не е с истинското си име. Много странно ми звучи това, което са ти казали.

Общи условия

Активация на акаунт