Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 13 292
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Boho, отиди при поне 2 или 3 специалисти и чуй какво ще ти разкажат за твоя случай конкретно.
Имай идеята, че има неща които могат и такива, които не могат да се направят и така е при всички.

Аз съм 1.75м и с подгръдна обиколка от 73см. Аз исках малък стегнат бюст и не стана точно малък, защото имах много кожа за запълване. Сега съм с 300сс импланти.

Запълването със собствена мазнина е доста скъпо, и може да се прави само с твоя мазнина, т.е. ако си 50кг няма от къде да се вземе.
Сложена мазнина трябва известно време за да се вгради и това е някакъв период който трябва да мине. Сама не изчезва.. ако тръгнеш да отслабваш ще отслабва и от там, но не да изчезне от времето.

От това което съм виждала сложена мазнина не задължително се разпределя равномерно. Слагана по крака и дупе става на целулит почти задължително.
Разлика в размера на гърдите се поправя с различни размери импланти, но това пак ще ти го обясни лекар за твоя случай конкретно.

# 121
  • София
Boho, отиди при поне 2 или 3 специалисти и чуй какво ще ти разкажат за твоя случай конкретно.
Имай идеята, че има неща които могат и такива, които не могат да се направят и така е при всички.

Аз съм 1.75м и с подгръдна обиколка от 73см. Аз исках малък стегнат бюст и не стана точно малък, защото имах много кожа за запълване. Сега съм с 300сс импланти.

Запълването със собствена мазнина е доста скъпо, и може да се прави само с твоя мазнина, т.е. ако си 50кг няма от къде да се вземе.
Сложена мазнина трябва известно време за да се вгради и това е някакъв период който трябва да мине. Сама не изчезва.. ако тръгнеш да отслабваш ще отслабва и от там, но не да изчезне от времето.

От това което съм виждала сложена мазнина не задължително се разпределя равномерно. Слагана по крака и дупе става на целулит почти задължително.
Разлика в размера на гърдите се поправя с различни размери импланти, но това пак ще ти го обясни лекар за твоя случай конкретно.

Ще отида, да. Аз си имах за др. Цветомир Димитров. Ще запиша отново за консултация при него. Не знам някой има ли за него позитивно мнение и дали го е чувал… Ще потърся и контакт за др. Стоянов. Иначе професорът в Турция (няма да го споменавам, защото тук има чувствителни на тема доктори от Турция) ми обясни за кръгли, различен размер и с допълване от моя мазнина. Но по моята логика, един ден ще се разгради и да не е грозно или с ръбове. Затова и се включих за мнение и опит от някоя от вас.
Много благодаря за отговора.

# 122
Здравейте, момичета!
Имам записан час за консултация при д-р Кънев и д-р Христов. Може ли мнение за тях? Доволни ли сте? Чувала съм, че д-р Кънев е по-склонен да сложи големи кубици.

# 123
Boho,
Слс собствена мазнина не стои ръбесто, всъщност точно мазнината скрива импланта.
Моите импланти бая се очертаха с времето... операцията ми е на 5.5г

# 124
  • София
Boho,
Слс собствена мазнина не стои ръбесто, всъщност точно мазнината скрива импланта.
Моите импланти бая се очертаха с времето... операцията ми е на 5.5г

Да, да… Той това каза, че ще ми помогне да скрие ребрата и това, че гръдният ми кош е тежко хлътнал и имам дупка между гърдите-фуниевиден гръден кош. Аз се притеснявам, да не се стопи тая мазнина след година и да седи след това ръбесто или да се очертава импланта. И да трябва да слагам на няколко години мазнина… Сигурно звучи много тъпо логиката ми, но съм незапозната с това “хибридно” уголемяване. Защото на майка ми (и тя горната част е много суха и ребрата ѝ прозират) има очертания. При Тепавичарова е била, на 19г са нейните импланти, но от началото някак се очертаваха.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 17:18 от boho

# 125
Когато се имплантира мазнината, резултата не се вижда веднага. Мазните глетки трябва да се вградят и порастнат ( казано малко некадърно), в този процес може някои за загинат, но е в реда на нормалното. Веднъж развили се, вече няма да се стопят,освен ако не се подложиш на диета.

Бая устойчиви са маcтните клетки в тялото Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 сеп 2025, 23:35 от Eli..........

# 126
  • София
Когато се имплантира мазнината, резултата не се вижда веднага. Мазните глетки трябва да се вградят и порастнат ( казано малко некадърно), в този процес може някои за загинат, но е в реда на нормалното. Веднъж развили се, вече няма да се стопят,освен ако не се подложиш на диета.

Бая устойчиви са мазните клетки в тялото Simple Smile

Страшно благодаря за отговора!🙏🏻

# 127
Здравейте момичета, днес ми е шести ден след поставяне на импланти и направена двойна мастектомия.
Това което ме притеснява че циците в момента изглеждат ужасно (някак сплескани, с вдлъбнатини, зърната стоят в страни, едната гърда беше малко по голяма и има повече кожа която опъват с лепенка нагоре, нося стяга сутиен и лента).
Дали е нормално на този етап да изглеждат така?
Или нещо е объркано?
Доктора казва че са станали чудесни, че всичко е ок... Но аз се притеснявам.🤔

# 128
Преди третия месец всичко е нормално, но след месец ще видиш голямо подобрение.

Най-красиви са след година... но зная как се чака толкова време 🤪

# 129

Да не прозвучи като заяждане, но няма словосъчетание "мазни клетки". Simple Smile Надявам се, че е виновен автокоректорът, както по отношение на втората дума.

# 130
Момичета, носите ли сутиени с банели?

# 131

Да не прозвучи като заяждане, но няма словосъчетание "мазни клетки". Simple Smile Надявам се, че е виновен автокоректорът, както по отношение на втората дума.

Благодаря за поправката. Няма да си кривя душата написах го с пълна мощ. Много се обезграмотих, но си го поправих, де. (Имам оправдание, но по-добре да се пише правилно. Благодаря отново)

Банели не нося, не са ми удобни и най вече не ми трябват.
Силиконовите гърди имат недостатъци, но предимство: че винаги са перфектно кръгли, така че банели не трябват.

# 132
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момичета, носите ли сутиени с банели?

Аз не нося.И преди имплантите много рядко носих.
Сега основно нося бралетки или сутиени без банели на Триумф и Натори. Много са удобни.

# 133
аз забравих да попитам доктора дали имплантите имат гаранция и какво включва тя.
Вие на какво мнение сте - имплантите на ментор имат ли гаранция?

# 134
Имат гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт