Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 13 282
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Като минала през липофилинг, ще кажа да не лежиш на тая. Първо не е ясно изобщо колко мазнина ще извадят и с какво качество. При мен беше катастрофа и двата пъти. След това се губи страшно много обем. При мен поне нищо не остана - нито в гърдите, нито в ръцете.

# 136

Колко години и какво включва, знаеш ли?

# 137
  • София
аз забравих да попитам доктора дали имплантите имат гаранция и какво включва тя.
Вие на какво мнение сте - имплантите на ментор имат ли гаранция?

Майката на мъжа ми, след над 10 години с импланти имаше КК и отиде да ѝ ги сменят и си плати само операцията, защото имлантите са с гаранция и новите бяха безплатни.

# 138
Какво е КК?

# 139
  • София
Като минала през липофилинг, ще кажа да не лежиш на тая. Първо не е ясно изобщо колко мазнина ще извадят и с какво качество. При мен беше катастрофа и двата пъти. След това се губи страшно много обем. При мен поне нищо не остана - нито в гърдите, нито в ръцете.

Откъде ти взеха мазнината? Болеше ли, как беше възстановяването? Може ли повече да разкажеш, ако е удобно?

Eli, кк е капсулната контрактура. Беше се деформирала видимо, като кръгъл камък седеше. Казваше, че има и неприятно усещане

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 00:14 от boho

# 140
https://medicalmentor-bg.com/gradni-implanti-mentor/garantsia/
Тук пише за гаранцията на Ментор, но много общо. Отдолу пише: "вижте всички гаранционни условия", обаче аз никъде не ги виждам.🙄
Може да видите на сайта на Ментор, какви са условията, но чата казва, че били различни според държавата.

И на мен ми изпратиха безплатни импланти за капсулната контрактура.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 17:24 от Чи лу

# 141
Имам питане относно изследванията преди операция. Лекарят каза не по-късно от 2 седмици преди датата, но забравих да питам колко най-рано мога да ги предоставя и да са валидни към датата на операцията. Писах на мейла и на вайбъра на клиниката, но не получавам отговор повече от седмица.

# 142
  • София
С риск да досадя на пишещите често в темата, тъй като неведнъж съм споделяла моя опит с липофилинга (явно не сме много в темата с комбинация импланти + липофилинг за изравняване на асиметрия), все пак ще се включа отново, дано съм полезна: При мен ефектът е супер, от операцията минаха пет години и нищо не се е разградило, вече даже не помня на коя от гърдите е Simple Smile
Не знам от къде са взели мазнината, беше по време на операцията и съм била под упойка. Не съм се сещала да питам доктора.

# 143
  • София
С риск да досадя на пишещите често в темата, тъй като неведнъж съм споделяла моя опит с липофилинга (явно не сме много в темата с комбинация импланти + липофилинг за изравняване на асиметрия), все пак ще се включа отново, дано съм полезна: При мен ефектът е супер, от операцията минаха пет години и нищо не се е разградило, вече даже не помня на коя от гърдите е Simple Smile
Не знам от къде са взели мазнината, беше по време на операцията и съм била под упойка. Не съм се сещала да питам доктора.

Никък не съм в темата с липофилинг и имланти. Професорът ме изненада, че за мен тоя е най—доброто и от там започнах да проучвам и търся мнения.
Оххх дано и при мен е така, че гледам клипчета и чета по цял ден, но всеки твърди, че ще се разгради бързо… А не си представям да ми направят красив и естествено изглеждаш бюст и да се разгради след година и да седят едни грозни имланти с ръбове… и да трябва често да ходя за подобрения. Удобно ли е да питам при кого в направен бюстът и как се усещаше възстановяване и повече информация? Много ще съм благодарна! 🙏🏻

# 144
  • София
Оперирах се при Хатър в Уни Хоспитал. Наистина нямам нищо разградено от липофилинга, гърдите ми са все още еднакви. Винаги обаче уточнявам, че асиметрията ми не беше голяма, но все пак се забелязваше. От тогава са минали пет години, предполагам вече тази техника е все по-разпространена и щом докторът ти я предлага, би трябвало да е сигурен в резултата.
Възстановяването е като при операция само с импланти, нищо по-различно. Само на мястото на запълване имах по-голяма синина (даже беше по-скоро зеленина в началото), но на мен кожата ми е такава и винаги имам синини. Дори и при обикновено убождане за поставяне на филър.
По-подробно относно операцията съм разказвала назад из темите. Що се отнася до самия липофилинг - не знам дали щях да разбера изобщо, че ми е правен, ако докторът не ми беше казала. Щях да реша, че само с импланти се успели да изравнят разликата. По самата гърда не усещам разлика.

# 145
СПЕШНО!
Някоя дама желае ли да разменим часовете при д-р Кънев и д-р Христов?
Моите са на 28.10 при Христов и 30.10 при Кънев
Бих искала за 04.11 и 06.11

# 146
Здравейте, моля препоръчайте от къде да си взема и пробвам след оперативен сутиен. Този който ми дадоха в клиниката много ама много ме стяга... Направо не мога дишам, впива ми се под гърдите... Материята му е груба... А от горе на всичко нося и стягащата лента да ги бута надолу. Едва издържам една седмица след операция... Не знам каке издържа месеци наред... Трябва да го сменя!

# 147
  • София
След операцията директно ми сложиха Triumph Triaction, много бях доволна от него. Може да се види във всеки магазин, в който продават Триумф. Като кажеш, че е за след операция, продавачките ще знаят кой модел да ти дадат, тъй като са няколко. Моделът е Wellness.

# 148
И аз си купих на Триумф Triaction, отидох в магазина на третия ден след операцията. Преди това бях без никакъв сутиен. Важно е да се пробва наистина, не знам как така вземат предварително.

# 149
На мен ми го сложиха в операционната. Събудих се със сутиен.
Те си имаха всякакви номера, като още един консуматив.

Общи условия

Активация на акаунт