Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 12 876
  • 281
  •   1
Отговори
# 150
Logan, ти имаш И импланти. Аз нямам. Говорим за класически липофилинг за уголемяване, не просто за изравняване. В твоя случай може и да е помогнало. Аз ВМЕСТО импланти не го препоръчвам. В крайна сметка имам прекрасни гърди като на девойка в момента, но ми малеят, защото от C+ отидох на B в най-добрия случай.

Boho, отвсякъде дърпаха. Моите операции бяха много тежки и дълги, така че опитаха хората всичко възможно. Пак казвам, че не всеки е и подходящ. Това не е само вследствие на моите операции. Шарков и Денков също не са убедени, че ще има добър резултат при мен. Така че със сигурност направи още поне 1-2 консултации.

# 151
Момичета... Благодаря на всички за включването. В болницата ми сложиха сутиен на  Lipoelastic, а днес си взех и от Триумф, този който препоръчвате. Материята му е по мека и се надявам да не стяга толкова. Доктора ми разреши с него само вечер докато спя. Иначе през деня ще трябва да изтърпя другия (казах че много ме стяга, но ми обясни че няма друг начин защото съм с мастектомия и освен сутиена няма нищо друго което да държи имплантите и формата) 😔

# 152
  • Sofia
Стегнат сутиен се носи и за предотвратяване образуването на хематоми и сероми. Все още има отоци и затова толкова стяга. Скоро ще стане по-добре Hands V

# 153
Най-най непоносим от всичко ми беше сутиенът. Бяха ми сложили в клиниката Липоеластик размер М . Поръчах Липоеластик размер Л,но и той ми беше неудобен. Лентата под бюста е ужасно режеща,груба,абе отврат . Поръчах друга марка,размер Л ,и той ме стягаше. Идваше ми да ги нарежа всички сутиени на парчета. Дори Триекшъните като ходих да пробвам в магазина на Триумф не ми бяха удобни. Когато отоците спаднаха след 2 месеца,положението стана търпимо, иначе беше ужас.  Болки не съм имала,от 7 ден шофирах и ходех на работа на пълен работен ден, само сутиените ми разказваха играта.

# 154
Здравейте дами, дойде и моят ден. На 29.09.25г. имам насрочена операция за поставяне на импланти при доктор Гигов. До ден днешен нямам никакви други интервенции и страшно съм притеснена. Бихте ли споделили какво ме чака! За болката знам , доктора каза , че ще боли. Благодаря Ви!

# 155
Мен нищо не ме е боляло в нито един момент... много по-зле съм била след ваден зъб или менстуални болки.
Всичко ще е наред!

# 156
Мен много ме е страх от чувството като ми сложат упойката венозно докато заспя.

# 157
СПЕШНО!
Момичета, пак да питам за д-р Кънев - имам час при него на 30.10, някоя от Вас желае ли да ги разменим? Трябва ми за 06.11.

# 158

И това го мисля, при все , че никога не съм приспивана. Тревожи ме и екстубацията. Общо взето неизвестното ме плаши.

# 159

И това го мисля, при все , че никога не съм приспивана. Тревожи ме и екстубацията. Общо взето неизвестното ме плаши.
Интубацията ако не знаех, че ще я има, нямаше и да разбера (те я слагат и махат тръбичката докато сте упоена, изобщо не го мислете), аз нямах никакво неприятно усещане в гърлото след това, което да напомня за процедурата.

# 160

Първо ти дават да дишаш газ и те упояват и след това слагат абокат, интубират и т.н. Венозното приспиване изобщо не се усеща. Аз само си спомням, че вдишах 2 пъти от маската и повече нищо не помня.

# 161
При моята операция нямаше интубация .
Не винаги се прави , това зависи от анестезиолога  и неговите умения .

# 162
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Никакъв газ не са ми давали. Сложиха ми абокат (след като 3 пъти ми дупчиха дланите и зверски ме боля),след това видях да влизат анестезията през абоката и съм заспала на секундата.
Единствената болка,която изпитвах (преди и след оперативно) е абоката. На 2-рия,3-тия ден вече домакинствах вкъщи.

# 163
  • Sofia
Само експланта ми беше с интубация. Всичките други 4 на брой операции - поставяне и корекции бяха с венозна упойка - нарочно съм следила кога ме хваща - усещам я (лека студенина по вената) как пълзи до рамото и в следващия момент съм аут. За по-кратките интервенции се ползва такава упойка, но пък някъде може да са си по класическия начин. Мисля, че съфорумката попита конкретно за при д-р Гигов как е.
При интубирането първо те приспиват с райски газ и после ти слагат тръбата (вдишваш 2-3 пъти, погледът ти се замъглява и заспиваш). Вадят я докато си под упойка. Оперирала съм и дискова херния по този начин. Възможно е да има леко дразнене в гърлото след това, но е за кратко.
Поставянето на абоката зависи от сръчността на сестрата.

# 164
Последните дни само това ми е в главата - интубирането. Ще има ли такава, няма ли… Май това ме смущава повече от самата анестезия и операция 😀 Ще го видим Милев де, броя дните, скоро ще чертая чертички на стената.

Общи условия

Активация на акаунт