Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 12 573
  • 275
  •   1
Отговори
# 165
Предполагам, че няма да има интубация. Оперирана съм при него. Спомням си само маската, после заспах и си спомням събуждането и как имам чувството, че бях спала няколко дни 😀 И мен това много ме караше да се страхувам, но сега с умиление си спомням за упойката 😀

# 166
То това е някакъв страхотен power nap… 😁 Говорих с една близка, която я оперираха мисля че във ВМА (но не по нашата тема) и я бяха карали да си носи чаша,
вилица/ лъжица, че дори и т. хартия. Тук дано не се налага, че ще ида неподготвена 😆

# 167
Поставянето на абоката зависи от сръчността на сестрата.
Ох, и аз така мислех, но последния път се оказа, че не винаги е така.
4 пъти пробваха, от които ми спукаха два пъти вената и един път се изкриви иглата. 2 сестри по веднъж и накрая анестезиоложката успя от третия път.
Стигнахме до куриозната ситуация, аз да се правя, че нищо ми няма и да ги успокоявам тях, защото всички бяха много внимателни и притеснени. Сто пъти ми се извиниха, а аз се хилех полудоброволно, макар, че много ме заболя единия път.
Но те в най-големите жеги ми бяха казали да не пия дори капка вода 12ч преди операцията, и аз изпълнявам, кво да правя... и в резултат на тая мъчителна жажда се бях спаружила като стафида, нямах нито вени, нито мени 😆

Nisholina, ако си в частна болница, няма да си неподготвена, там има всичко.
Аз три пъти съм се оперирала при двама различни хирурзи, и все с тоалетна хартия в багаШа😆

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 22:00 от Чи лу

# 168
Последните дни само това ми е в главата - интубирането. Ще има ли такава, няма ли… Май това ме смущава повече от самата анестезия и операция 😀 Ще го видим Милев де, броя дните, скоро ще чертая чертички на стената.
Успех, моите чертички вече са само шест до деня на операцията. Да идва вече, че си е притеснение.

# 169
Здравейте дами, предстои ми операция другия месец при Христов, това, което препоръча е 445 Polytech анатомични за да не ми гледат зърната надолу ако сложим кръгли, в което има резон. За справка Кънев бе казал Деми кръгли 425. Притеснявам се от завъртане най вече, какви са вашите впечатления по темата?

# 170
Здравейте дами, предстои ми операция другия месец при Христов, това, което препоръча е 445 Polytech анатомични за да не ми гледат зърната надолу ако сложим кръгли, в което има резон. За справка Кънев бе казал Деми кръгли 425. Притеснявам се от завъртане най вече, какви са вашите впечатления по темата?

Аз съм с такива от почти 6г и всичко е точно и прекрасно. Аз спортувам много, не правя упражнения с големи тежести. Тренирам горната част с "равно" натоварване, като планкове.

# 171

Аз съм с такива от почти 6г и всичко е точно и прекрасно. Аз спортувам много, не правя упражнения с големи тежести. Тренирам горната част с "равно" натоварване, като планкове.

Здравейте, може ли да ми изпратите снимка на ЛС? Как се възстановихте след операцията?

# 172
Последните дни само това ми е в главата - интубирането. Ще има ли такава, няма ли… Май това ме смущава повече от самата анестезия и операция 😀 Ще го видим Милев де, броя дните, скоро ще чертая чертички на стената.
Успех, моите чертички вече са само шест до деня на операцията. Да идва вече, че си е притеснение.
Да се възползвам да си задам пак въпроса, предвид, че Ви предстои операция съвсем скоро. Питането ми е за изследванията. В информацията, която ми беше изпратена, пишеше, че трябва да се изпратят не по-късно от две седмици преди датата на операцията. Но се чудя кога най-рано мога да ги изпратя, да не им мине давността. Ще съм благодарна да споделите.

# 173
Да се възползвам да си задам пак въпроса, предвид, че Ви предстои операция съвсем скоро. Питането ми е за изследванията. В информацията, която ми беше изпратена, пишеше, че трябва да се изпратят не по-късно от две седмици преди датата на операцията. Но се чудя кога най-рано мога да ги изпратя, да не им мине давността. Ще съм благодарна да споделите.

Очаквам указания от Гигов тези дни. Още не съм правила изследвания.

# 174
Пет дни по-рано ги направих.

# 175

В моя случай всичко се прави сутринта в болницата, което е страхотно… в противен случай си е ангажимент.

# 176
Момичета, при вас колко време отне да слязат имплантите, да спаднат оттоците и гърдите да поомекнат и да изглеждат по-естествено?

# 177
Момичета, при вас колко време отне да слязат имплантите, да спаднат оттоците и гърдите да поомекнат и да изглеждат по-естествено?

При всеки е различно , но при мен след  3 месеца нещата вече бяха по местата си и на визия и на допир .

# 178

При всеки е различно , но при мен след  3 месеца нещата вече бяха по местата си и на визия и на допир .

Бихте ли споделила в момента как изглеждат
На какво време сте

# 179
И аз се интересувам колко време е необходимо да придобият окончателния си вид. Вече съм две седмици след операция и слезнаха малко надолу (понеже нося стягащата лента, която ги бута надолу), но са някак сплескани, много широки, и на една гърда има лека гънка на кожата около зърното, също така са много твърди и абсолютно неподвижни.

Общи условия

Активация на акаунт