Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 23 776
  • 491
  •   6
Отговори
# 420
Момичета, дали това е предпоставка за double bubble .. 8ми ден съм, но това адски много ме притеснява ..
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 08:08 от Moderator1

# 421
  • Sofia
Vanilis, аз на твое място не бих си слагала импланти, много са ти добре гърдите.

1000 пъти подкрепям. Ще е пълна лудост.

# 422
Привет момичета,
Някой скоро да се е оперирал при др Молов
Споделете резултати🌹
Преди време четах тук за една дама след повдигане и после импланти , но не видях да е споделяла резултат
Благодаря  ви🌹

# 423
Здравейте момичета . Нова съм в темата и ето какво е положението при мен ..
На 13.11 ще лягам под ножа при д-р Милев . Мотива анатомични среден профил 300сс на едната и 320 на другата . Лека асиметрия от кърмене ( 1г+ само от едната гърда) ии почти нулев старт Simple Smile .
Доста си ме е страх от всичко..болка, усложнения и тн
Когато мине, ще се включа с каквото мога като отзиви

# 424
Здравейте момичета . Нова съм в темата и ето какво е положението при мен ..
На 13.11 ще лягам под ножа при д-р Милев . Мотива анатомични среден профил 300сс на едната и 320 на другата . Лека асиметрия от кърмене ( 1г+ само от едната гърда) ии почти нулев старт Simple Smile .
Доста си ме е страх от всичко..болка, усложнения и тн
Когато мине, ще се включа с каквото мога като отзиви

И аз съм нова тук, въпреки че чета отдавна. Аз се възстановявам от повдигане с имплант и само мога да кажа, че не беше толкова страшно, колкото очаквах.

# 425
Мина моята операция, засега всичко е, както очаквах. Нямам търпение утре да махнем превръзката и да ги видя.

# 426
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Толкова много нови снимки виждам в темата. С такова удоволствие ви чета и ви се радвам,че нямам търпение за нова операция хахахаха Smiley

Гърдите се променят. Няма как да съдите от първите 2-3 седмици,дайте си поне месец.

Моите обаче в първите 2 месеца ми харесваха повече от сегашното ми състояние.
Бяха стегнати,сочни и по-големи заради отоците. После се наместиха,слегнаха,загубиха обем.На едната виждам нещо като дабъл бабъл,малка грапавина,за която не ми дреме особено. Не знам дали е дабъл бабъл или просто по-свободна кожа,която импланта не е запълнил.
Само ако знаех... липсата на опит си каза думата. И доктора не посмя да ми предложи повече от 350.
Aз исках 300 (crazy woman!) ,дори 300 ми се сториха големи,но не прецених,че съм с широки рамена и имам кожа и място за запълване.

Vanilis , мога само да си мечтая да имам такива гърди като твоите. Спести си едни 10 бона в ненужни операции,защото изглеждат феноменално добре в деколтето.
Няма ли мъже тук да й отворят очите? Аз се съмнявам,че има един,който да каже - УУ,тая па, виж какви грозни цици има..

Cristi какво сложи? Прощавай ако съм изпуснала детайлите.

# 427
Ми, то това е дабъл-бабъл- свободна кожа която не се изпъва и става гънка. Не знам при теб дали е това, де.
И аз не се вглеждам много в моите. Гледам ги в огледалото- изглеждат екстра. Ако се сетя да се снимам два пъти годишно, тогава виждам всички забележки, и затова си спестявам снимките. Не са фотогенични моите цоцки😆

# 428
Adoralova, 360 мотива среден профил. Голямо чудене беше, след визуализацията беше между 320 и 360, накрая докторите избраха 😂

# 429
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Честито. 320 или 360 разликата е минимална. Аз съм с 350сс Ментор.

Каквото и да е, Чу ли.. 350 пъти е по-хубаво от преди. Smiley
В началото се снимах всеки ден. Телефона ми се напълни със снимки,с дрехи,по бельо...не можех да се нагледам. Сега вече не им обръщам почти никакво внимание.

# 430
Здравейте, момичета, нова съм тук, дали можете да ми дадете съвет.
От половин година обмислям увеличаване/повдигане на гърдите, имах си естествен бюст, но покрай отслабване с 15кг се получи увисване, което доста ме тормози (сега съм 59кг, 172см). Бях на консултация днес и ми казаха, че естествено имам старт от 200cc и ми предлагат кръгли импланти 400cc в едната и 375cc в другата, докторът каза, че само при по-голямата естествена гърда вижда нужда от повдигане, защото зърното гледа надолу, но ме съветва първо да ги сложим имплантите, да минат 6м, да видим как ще се наместят и тогава евентуално ако има нужда да повдигаме, за да избегнем белезите тип котва.
Моето единствено притеснение е дали тези сс не са прекалено много и как ще изглежда на мен, въпреки че ходя със сутиен с тройна подплънка и докторът каза, че ще изглеждат както с него.
Вие какво мислите? Големи ли са тези сс?

# 431
Не, не са много, щом хирургът казва.
Той е измерил и е преценил, че такива импланти са подходящи. Имплантите си имат параметри-широчина, височина, профил и се съобразяват с анатомичните особености. Премерил е основата на гърдата, преценил е и какъв профил е подходящ за вас, и чак тогава идват кубиците.
За да сложите по-малки, трябва ширината на основата да не отговаря на мерките ви, или профилът да е по-нисък. Според мен, по-големи импланти по-лесно се вписват на фигурата, отколкото по-малки.

# 432
DaniellИ, Колко ти е под гръдната обиколка?

# 433
73 см е.
Иначе след доста четене си мислех, че като имам някакви естествени и може да се добавят по 300/350cc, но си е истина, че специалистът ще прецени най-добре.

# 434
73 см е.
Иначе след доста четене си мислех, че като имам някакви естествени и може да се добавят по 300/350cc, но си е истина, че специалистът ще прецени най-добре.

Аз съм като теб горе долу, моите импланти са 300сс анатомични. Сега нося сутиени голяма чашка С или малка Д.

Общи условия

Активация на акаунт