Dr Suleyman Ozer,Истанбул

Гърдите ми са много по-малки в сравнение с първия месец примерно или дори с резултата ми от преди 1-2 седмици и колкото повече време минава, все по-малки стават. Знам, че окото привиква, но не е само от окото, а наистина си е така. Иначе съм доволна от резултата, имам си лека разлика - едната е малко по-голяма и по-мека от другата, защото там имах повече жлеза и докторът ме предупреди, че ще стане така. Но разликата си я виждам само аз, с дрехи въобще не се забелязва, с бански и бельо също, може би човек трябва да се вгледа по-сериозно. Самите импланти са на едно ниво, сега ги чакам да слязат още малко от долната страна, но Стоянов каза, че ще слизат до 6-я месец, така че има време. Почнах да мажа белезите с контрактубекс, ама не съм особено редовна. Честно казано не ме дразнят и не ми пречат и няма да ми е абсолютно никаква драма дори и да не се заличат особено, т.к. са супер тънки. Стоянов ми каза да ходя на лазер, но ми се струва излишно и не възнамерявам. Качвам резултат 20 дни след операция.
[spoiler/]Препоръчани теми