Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 23 800
  • 491
  •   2
Отговори
# 405

Dr Suleyman Ozer,Истанбул

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 09:34 от Moderator1

# 406
Здравейте,прилагам снимка. В момента са минали точно 16 дни от операцията. След увисване поставяне на анатомичен имплант без повдигане Мисля,че резултата е добър..не мога да преценя 😕 Някак си не ми се иска да остана разочарована от доктора. Единственото,което все още ме притеснява е Double bubble / гънката под гърдата. Обезкуражавам се,че изобщо ще има подобрение с времето без втора намеса от хирурга 😞 Какво мислите? 🙏
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 10:16 от Moderator1

# 407
  • София
Скрит текст:
Здравейте,5ти ден след операцията е.Ще се оправят,ще останат такива или по-зле?Не съм доволна засега,изглеждат увиснали.Също така имплантът е Silimed 525cc ,а трябваше да бъде Mentor.

Не се притеснявай! На мен всеки ден са ми различни, аз съм 21 дни след операция. След  втората седмица почнаха да стават адекватни. Снимай си всяка седмица и си сравнявай и ще се успокоиш така. Аз на 5 ден не исках да ги виждам. Гледай си в интернет (Гугъл/тик ток) drop and fluff. Както всички тук казват - търпение!
И за дамата с дабъл бабъл важи същото. В стара тема (мисля 9та или 10та) имаше една жена, която имаше подобен проблем и с времето ѝ се оправи доста. Четете старите теми, те много помагат и успокояват. Заради старите теми и всички тук, спестих доста нерви и тъпи въпроси към доктора.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 13:50 от Moderator1

# 408
Скоро не съм влизала...вече съм на 6 месеца и отгоре, харесвам си гърдите и много си ги пазя😊 За никакъв момент не са ми "малели", кокто масово се твърди.
Махам си прелестите, кой видял - видял😄

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 11:08 от amidala13

# 409
Скрит текст:
Здравейте,5ти ден след операцията е.Ще се оправят,ще останат такива или по-зле?Не съм доволна засега,изглеждат увиснали.Също така имплантът е Silimed 525cc ,а трябваше да бъде Mentor.

Моите на 7мия ден като махна доктора сутиена сефте и превръзките щях да ревна - бяха ужасни, ръбати, с прагче межту тях(повдигнато някак в разстоянието, като етаж...), седмица след седмиза се променяха и в наши дни са си чудесни(целия първи месец бяха странни).
Търпение❤️

# 410
vivktoria, за 5-и ден са супер, ще спаднат надолу и ще се наместят.

justme, добре са сложени, особено щом си имала асиметрия, сега са екстра. Не се шашкай толкова за гънката, изчакай, може нещо да се намести. Ако пък не се, не е краят на света, има оправия.
При кой се оперира?

# 411
Здравейте, наскоро разбрах за новия метод на уголемяване на бюст Motiva Preserve. Имате ли мнение, наблюдение, дори опит? Свързах се с лекар, който го практикува от тази година в Турция и ще идва на 6.12 за консултации в България, но пък обявената цена за операцията е 10 хиляди евро, което звучи стряскащо, но на фона на дабъл бабъл и останалите усложнения, които могат да се получат от стандартния метод - не изглеждат чак толкова много парите.

# 412
Дабъл-бабъл се получава при подмускулно поставени импланти, а при Motiva Preserve се слагат над мускула. И при съвсем нормална операция с надмускулно сложени импланти, пак ще избегнете риска от дабъл-бабъл.
Скоро обсъждахме тук някъде из темата тези методи.

# 413
Оперирах се при доктор Живко Кънев. Страшно доверие ми вдъхна този човек! Предвид опита му,всички позитивни мнения за него и личното ми впечатление за богата компетентност избрах него. Вярвам,че е направил най-доброто за възможно най-добър резултат без повдигане. Въпреки това аз очаквах далеч по-малка гънка, както и той ми каза “ще има малка незабележима гънка отдолу” .. Е,хич не е малка още повече незабележима 😞 Много се натъжих наистина.. всеки ден отделям часове да търся информация и да се успокоя. Подготвям се и за сценарии в който не се оправя с времето и ми се иска да съм подготвена за този момент. 🙁 Просто искам да знам какво мога да направя,как да подходя? Втора операция ли? Каква операция точно? Да използвам неговите предложения за корекция с Хиалурон или липофилинг?🙄 Не знам.. а ми се иска 😔

vivktoria, за 5-и ден са супер, ще спаднат надолу и ще се наместят.

justme, добре са сложени, особено щом си имала асиметрия, сега са екстра. Не се шашкай толкова за гънката, изчакай, може нещо да се намести. Ако пък не се, не е краят на света, има оправия.
При кой се оперира?

# 414
Момичета, ще станат 2 месеца от операцията ми и всичко изглежда супер, обаче имам чувството, че при мен няма никакъв fluff, а само drop Grinning Гърдите ми са много по-малки в сравнение с първия месец примерно или дори с резултата ми от преди 1-2 седмици и колкото повече време минава, все по-малки стават. Знам, че окото привиква, но не е само от окото, а наистина си е така. Иначе съм доволна от резултата, имам си лека разлика - едната е малко по-голяма и по-мека от другата, защото там имах повече жлеза и докторът ме предупреди, че ще стане така. Но разликата си я виждам само аз, с дрехи въобще не се забелязва, с бански и бельо също, може би човек трябва да се вгледа по-сериозно. Самите импланти са на едно ниво, сега ги чакам да слязат още малко от долната страна, но Стоянов каза, че ще слизат до 6-я месец, така че има време. Почнах да мажа белезите с контрактубекс, ама не съм особено редовна. Честно казано не ме дразнят и не ми пречат и няма да ми е абсолютно никаква драма дори и да не се заличат особено, т.к. са супер тънки. Стоянов ми каза да ходя на лазер, но ми се струва излишно и не възнамерявам. Качвам резултат 20 дни след операция.

Скрит текст:

# 415
  • Sofia
Justme962, разбирам те много - аз навремето бях с bottoming-out  и едва дочаках да мине време и да коригирам. И все пак много малко време е минало. Да, пише, че double-bubble не се оправя сам, но като гледам снимката, все ми се струва, че при улягането на импланта (до ок.6 месеца) тази гънка може да се скрие.
На тия приказки за хиалурон или липофилинг не бих се вързала. Корекция след най-малко 6 месеца и ако той не може, а положението стане по-зле - при друг.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 18:36 от aniK

# 416
Justme, на мен ми изглежда малка гънката, но може и още да се смали с времето, не се шашкай толкова.
Ако не изчезне и не стане с тия хиалурони-миалурони, ще стане с повдигане с котва.
Докторът е сложил добре имплантите- симетрично един с друг. Ако се беше водил по всяка гърда отделно, щяха да са асиметрични отгоре, което пък е много видимо и неприятно.

Блонди, много са хубави!

# 417
Това е моя снимка
Скрит текст:
[spoiler/]
Здравейте на всички! Обмислям операция повдигане + импланти, от Пловдив съм така че тук ще ми е по удобно по принцип. Изчетох ви и се спрях или на Милев или на Енчев. Утре кача снимка на гърдите си, еднакви са, нямам асиметрия, нормален бюст, но леко увиснал от качване и сваляне на килограми. Аз съм 157см, 51кг. Спряла съм се на кръгли импланти 🤠

# 418
Justme,  ще се оправят. Търпение трябва. Виждала съм тук снимки на нещо подобно и при други момичета и след месеци писаха, че се е оправило.

Blondie27, топ си!

# 419
Vanilis, аз на твое място не бих си слагала импланти, много са ти добре гърдите.

Общи условия

Активация на акаунт