Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 23 800
  • 491
  •   2
Отговори
# 390
Около 10-ия ден.

# 391
Здравейте!
Има ли друга дама с така наречения double bubble ефект?След раждането имах големи гърди, птоза и асиметрия. Не исках подвигане,а само имплант и бях уведомена, че това ще се случи с едната гърда тъй като трябва да се изравнят,а едната  беше по-ниско от другата,но не очаквах чак такова нещо.2 седмици минаха от операцията,а аз плача почти всеки ден от тогава и тази гънка отдолу ме побърква..
Доктора  ми предложи варианти — като запълване с хиалурон или мастна тъкан,но след 6 месеца.
Просто искам да попитам дамите, които са преминали през подобна ситуация — след колко време се поизправя тази гънка, и изобщо изправя ли се сама? 😞😞Какво направихте след това, за да го изгладите? Това с взимате на мастна тъкан- така нареченият липофилинг работи ли наистина?

Благодаря ви 🙏🤍

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 08:06 от Moderator1

# 392
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не знам дали съм ветеранка, гърдите ми са на 2г и половина,но се чувствам много добре.
Ако има нещо,което да ме "смущава" е,че не си избрах малко по-голям размер. Имам чувство,че стават все по-малки или пък така ми изглежда поради факта,че качих 5 кила последните 2 години... Rolling Eyes
Някак си вече не ме Уау-ват както в началото.

# 393
Adoralova, а дали вече не те "уау"-ват само защото окото е привикнало и вече няма оток, то отдавна при теб няма оток, де 😃

# 394
Justme, аз имах увиснали гърди и асиметрия. След първата операция първоначално се поизравниха, но впоследствие едната пак увисна, защото беше коригирана само с раундблок. Тогава мен също ме предупредиха, че без повдигане няма да стане. Имах нещо подобно на дабъл-бабъл, но по-малко изразено, защото имам много малко собствена тъкан.
Сега съм с различни по размер импланти и повдигане с котва на едната гърда и вече са ми еднакви.
Нивото на ареолите няма как да се изравни без котва, според мен.

На снимките твоите ареоли изглеждат на едно ниво, така ли е?
Само гънката ли те притеснява и тя само на едната гърда ли е?
Няма как да се изглади сама, по-скоро може да стане още по-видима, защото жлезата с времето малко или много увисва, а имплантът си стои под мускула. При мен така стана и то при положение, че не съм сваляла сутиена 12г. Сега с повдигането още нямам дабъл-бабъл(2.5г), но предполагам, че във времето ще стане, защото само тази гърда ми се подува при всеки цикъл и после спада. С другата нямам проблем, и с малък и с голям имплант си изглежда добре. Асиметрията е много трудна за оправяне, според мен😏
Аз бих пробвала това което предлага хирургът. Той се е справил добре и си е казал какъв ще е резултатът. Но все пак изчакай тези 6 месеца за да де наместят съвсем.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 09:59 от Чи лу

# 395

Здравейте, Прикачвам Ви снимка на моите гърди преди и след.Моите ареоли за на абсолютно еднакво ниво,но това нямаше да стане ако на дясната гърда импланта беше сложен високо,както е нивото на другата 🙁 Всичко е страхотно и си е цяло чудо как се повдигнаха само с импланта без повдигане.Моите са 400сс анатомични и в двете гърди,като едната естествено беше по-голяма от другата и не знам защо ми сложи еднакви по размер импланти 🙄но се доверих. Страхувам се да не увиснат,но към момента все още са много високо. Нося лента по указания на хирурга. Единственото,което не харесвам е този Дабъл Бабъл отдолу ( той е само на едната гърда) Много искам да го коригирам още сега ,но ще изчакам поне 6 месеца за да проследя как ще се наместят. Кажете ми моля какво да очаквам 🙏 слягат ли много с времето? Вие посредствено след операцията  харесвахте ли резултата или след време ви харесват повече? Благодаря 🙏💐

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 17:06 от Moderator1

# 396
Ще се включа довечера със снимка и ъпдейт✌🏼 моите ареоли все още “гледат” надолу;( при някоя с корекция, така ли е било? И кога се нормализира нивото им? Ще споделите ли и любимите си сутиени след оперативният🙏🏼

# 397
Justme, рискът при гърди с птоза и без повдигане си е точно дабъл-бабъл. Така че чудото се е случило само при едната, при другата си е трябвало повдигане.
Не съм имала дабъл-бабъл веднага след операцията и не знам, дали има вероятност да се заличи, но по принцип с времето се задълбочава. Все пак най-добре е да изтекат тези 6месеца, за да се види крайният резултат.
Веднага след операцията бяха по-големи и опнати, после като се наместиха леко спаднаха. Не знам как ми харесват повече, аз съм малко Монк и винаги намирам нещо да ме дразни😆

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 18:51 от Чи лу

# 398
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За дабъл бабъл нищо не помага,освен нова операция с повдигане.
Сега като се замисля и на мен на едната сякаш има лека гънка,която трудно се вижда,но аз като един перфекционист гледам всичко да е от-до перфектно и най-малкото ме дразни. За всичко съм така и е много натоварващо.
Това ми е дребен проблем,дори проблем не мога да го нарека,но за размера наистина щяха да ми отиват по-големи. Широка съм в раменете, имам достатъчно място за големи импланти,но като за първи път без опит..

Даже исках 300 сс ,моля ви се Satisfied Добре,че доктора се намеси и каза,че 350 ще изглежда по-добре.
Според мен 450 щяха да са ми тъкмо. (но аз харесвам големи,стегнати гърди)

# 399
  • София
Ще се включа довечера със снимка и ъпдейт✌🏼 моите ареоли все още “гледат” надолу;( при някоя с корекция, така ли е било? И кога се нормализира нивото им? Ще споделите ли и любимите си сутиени след оперативният🙏🏼

На мен за две седмици почнаха да ми се променят и доста омекват. Не знам жлезата ли ми е, защото отгоре са си по-твърди. И зърната се променят, че в началото бяха като кривогледи. Обаче са ми много чувствителни, боли ме от водата, докато се къпя.
А за сутиени отидох в триумф на Витошка още на 6ти ден. Жената беше много мила и ме облечаше и събличаше и си купих в два цвята- триакшън уелнес си взех аз. Те бяха най-адекватни и изрязани отпред. И си ги въртя, за да си пера медицинския.

# 400
На 29-ти ми махнаха конците. Все още ги усещам доста подути. Нося си лентата постоянно, а от следващата седмица докторът ми показа как да правя масажи, за да слезе имплантът надолу. Вече нямам корички и мажа белезите с Kelo-cote gel.  Boho, моите също са ужасно чувствителни…ако само леко ги докосна, дори през сутиен или блуза, направо ме бие ток. 😄
Качвам и снимка (този бралет вече ми е доста малък, но го сложих само за снимката).

# 401
Прекрасен резултат!!! За 29ти ден е наистина  прекрасно.
 От както ме оперираха ходя само с такива сутиени. То ми стана като хоби малко..имам около 70 комплекта 😬

# 402
Здравейте на всички! Обмислям операция повдигане + импланти, от Пловдив съм така че тук ще ми е по удобно по принцип. Изчетох ви и се спрях или на Милев или на Енчев. Утре кача снимка на гърдите си, еднакви са, нямам асиметрия, нормален бюст, но леко увиснал от качване и сваляне на килограми. Аз съм 157см, 51кг. Спряла съм се на кръгли импланти 🤠

# 403
Скрит текст:
Здравейте,5ти ден след операцията е.Ще се оправят,ще останат такива или по-зле?Не съм доволна засега,изглеждат увиснали.Също така имплантът е Silimed 525cc ,а трябваше да бъде Mentor.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 09:34 от Moderator1

# 404
Здравейте,5ти ден след операцията е.Ще се оправят,ще останат такива или по-зле?Не съм доволна засега,изглеждат увиснали.Също така имплантът е Silimed 525cc ,а трябваше да бъде Mentor.

Кой е докторът?

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 09:34 от Moderator1

Общи условия

Активация на акаунт