Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 23 748
  • 491
  •   2
Отговори
# 435
DaniellИ, Колко ти е под гръдната обиколка?
73 см е.
Иначе след доста четене си мислех, че като имам някакви естествени и може да се добавят по 300/350cc, но си е истина, че специалистът ще прецени най-добре.

Аз съм като теб горе долу, моите импланти са 300сс анатомични. Сега нося сутиени голяма чашка С или малка Д.

И аз съм с под гръдна 74 - 250сс. Много е индивидуално. Аз приех препоръката на д-р за сс и честно казано ако бяха по-големи, нямаше да се харесам и възприема. Без да звучи, като някаква хвалба, която си отправям сама😂 просто аз съм с нежна структура и щеше да стои доста пресилено при мен с по-големи.

# 436
Аз съм с подгръдна 70см и ми сложиха 525сс

# 437
Аз също съм с 70 см. подгръдна и 535 сс.

# 438
Еха. А имахте ли собствен старт?

Аз +500сс си представям огромни импланти, но ако няма старт, то 200+300 е същото Simple Smile

# 439
Аз бях с чашка Б.

# 440

А при Вас имаше ли и повдигане или само импланти?

# 441
Имах повдигане

# 442

А сега?

Благодаря

# 443
И аз бях чашка Б,имаше повдигане,но без котва.

# 444
Здравейте
Може ли някой който има инфо да обясни по подробно относно имплантите профил ( висок,среден,нисък ) кога е подходящ всеки един от тях както и проекция на импланта
Ако някой разполага с таблици на имплантите ще бъде полезно да ги сподели
Какви следоперативни сутиени използвате?

Благодаря ви🌸

# 445
Профилът означава колко е изпъкнал импланта напред. Като цяло се слага висок или среден профил. Не съм чувала някой да има нисък. Не знам кога и дали се препоръчва.

100% от сутиените ми се без подплънки, и железа. От този тип:

Едит: Извинявай обърках, попита за след оперативни... тези много ги показваха момичетата няколко страници назад

# 446
Здравейте
Може ли някой който има инфо да обясни по подробно относно имплантите профил ( висок,среден,нисък ) кога е подходящ всеки един от тях както и проекция на импланта
Ако някой разполага с таблици на имплантите ще бъде полезно да ги сподели
Какви следоперативни сутиени използвате?

Благодаря ви🌸

Допълвам, че средният профил(при Мотива деми) е за по-естествен вид на гърдата, а при високият изглеждат по-изпъкнали напред и по-изкуствено. Много зависи от това, което вие имате и това, което желаете като резултат.
Аз съм с липоеластик сутиени.

# 447
Аз трябваше да съм с нисък профил, но в крайна сметка решихме среден. Резултат точно седмица след операцията. Трябваше да кропна още малко втората снимка, но ще ми простите 😂

Скрит текст:

# 448
Уау!!! Рядко красив резултат! На 1 седмица?! Невероятно! Честито

# 449
Благодаря, Ели ❤️

Голям зор и чудене беше. Никога не съм искала импланти, но пък винаги съм имала хубави гърди, чашка C. Миналата година направихме повдигане с абдоминопластиката и много ми харесаха - 18 годишни изглеждаха 😂 Само че липофилингът при мен се оказа абсолютно недостатъчен и се озовах с непълна чашка B. Много малееха, като се има предвид, че съм с доста широк гръден кош и височка. Та сега го реших за няма и месец, но си ги харесвам много. Така и така трябваше да лягам за друга операция, уплътних времето на хирурзите 😂

Общи условия

Активация на акаунт