Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 23 759
  • 491
  •   3
Отговори
# 480
здравейте, аз бих искала да попитам дали има други момичета в групата, оперирани от др. Кънев? Какъв е неговият стил - по -естествени ли предпочита или по-големи?

Сещам се за JUSTME962, тя е пациентка на Кънев. На предната страница е писала.

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 12:26 от Kressbonev

# 481
Мен ме оперира др.Кънев преди месец. Избрах него защото прочетох много добри отзиви и е оперирал 4 близки приятелки. Резултатите са феноменални! При мен случаят беше много специфичен Sad  Имах асиметрия и увисване и се получи double bubble ефект на едната гърда за който той изрично ме информира предварително! Въпреки това за мен лично той е добър специалист и не искам да го упреквам.На първата консултация ме попита дали имам снимка на бюст,който съм си харесала или си представям като резултат.
Скрит текст:
Усетих го че по-скоро се води по вашите представи за резултат,като просто ви казва дали и как е възможно. Знам,че той е склонен и подкрепя решенията за големи импланти за разлика от това което съм чувала например за др.Гигов ,който предпочита и съветва за по-малък бюст. При мен постигна добър резултат и ако не се беше получил този дабъл бабъл щях да приема резултата си за безупречен! Доверете му се според мен искрен е и ще ви каже всичко както е и какво да очаквате без да ви лъже. Моят бюст е с импланти 400сс анатомични/ капковидни за по-естествена форма. Ще прикача снимка на моя резултат. Надявам се да съм била полезна 🙏🤍
здравейте, аз бих искала да попитам дали има други момичета в групата, оперирани от др. Кънев? Какъв е неговият стил - по -естествени ли предпочита или по-големи?

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 14:50 от Moderator1

# 482
На колко вркме е операцията ти?

# 483
Дойде и моето време да се похваля с невероятния резултат от д-р Христов разбира се 🥳 Още на първата минута от срещата ни знаех, че съм готова да легна под ножа! Невероятен Човек, земен, откровен, без да си придава важност - отговарял е на всяко мое съобщение, и всяко позвъняване. От него лъха доверие, спокойствие, изключителен професионалист с етика, класа, и адекватно отношение лекар-пациент, и не на последно място той е естет, с много правилна преценка - препоръча най-правилния за мен имплант и размер, нещо, което други прехвалени имена не успяха, и най-вероятно щяха да ми направят пошъл и изкуствен вид.

Д-р Христов има златни ръце - не съм изпитвала грам болка след операцията. За мен техниката на хирурга е 80% от резултата. Да знае къде и колко да среже, за да не си после инвалид и да се превиваш от болка с дни и седмици. Определено страха и представите ми бяха погрешни и наистина изобщо не е чак толкова страшно! Можех да ставам и да се движа сама в болницата, да се обличам сама, храня и тн. Неприятната част е само оттока, който тежи все едно слон ти е седнал на гърдите и опъва сутиена, но това беше само първата нощ в болницата. Единственото неразположение бе леко повръщане от упойката, 2-3 часа след операцията и това беше драмата. Приемах само антибиотик, Аулин и витамин Ц. Не съм пила обезболяващи. Подуването на корема като бременна бе факт наистина 😂 но съм си ходила до тоалетна съвсем редовно. Отшумя за 5-6 дни. И да наистина - всеки следващ ден си по-добре и по-спокоен. Неприятната част от всичко е всъщност лентата, която те стяга. В един момент просто свикваш с нея. Спя непробудно върху 3 възглавници, нямам проблеми с гърба или позата.
Моите гърди са красиви от ден 1, нямат ръбове, или да са квадратни и до ключицата. Като знам какви снимки съм гледала, си представях доста трагични резултати. Напротив - едни сочни съразмерни и симетрични гърди. Жалко, че като спадне оттока ще понамалеят 🫣 Но пък и това, което търсих е естествен вид, не гротеска и д-р Христов ги направи точно такива ❤
Вече виждам, колко красиви ще станат наистина и грам не съжалявам, напротив, толкова много им се радвам.

Ако имате колебания, недейте, д-р Христов е човекЪТ за вас, на който можете да се доверите и ще останете очаровани и щастливи!

Специални поздрави на момичетата от предния ден, които след като ги изписаха дойдоха сутринта при мен да ме успокоят и да ми разкажат колко прекрасно е преминало всичко 🫶🏼🌸 Изглеждаха, все едно излизат от СПА център.
Момичета, ако четете това и сте тук в групата - благодаря, че ми вдъхнахте кураж и спокойствие. Бяхте прави 🙏🏼🥰

# 484
Ако питате за моята, снимката е от горе/долу 3та седмица след операцията. В момента съм на малко повече от 1 месец.

# 485
Момичета, мина вече месец от операцията при д-р Кънев, а „double bubble“-ът все още е налице и съм много притеснена. Прилагам снимки. Днес бях на консултация, но усещам, че губя доверие в него — не знам дали мога напълно да разчитам на преценката му. 😔
Предложените варианти са повдигане тип „котва“ или изместване на гънката отдолу, но и при двата няма гаранция, че проблемът ще се коригира напълно. Каза да изчакаме шест месеца.

Ще изчакам, но имам нужда от съвет:
Да потърся ли мнение и на друг хирург? Възможни ли са други решения? Виждала съм страхотни резултати при жени с птоза и импланти и ми е трудно да повярвам, че това са единствените опции.

Много съм объркана и ще съм благодарна за всякакви мнения и опит.😔😔🙏

Скрит текст:

Justme, колко време е разликата между тези снимки и другите от последният ти пост? Има голямо подобрение ми се струва.
Аз те съветвам да си изчакаш необходимото време и да направиш това, което каже Кънев. Обикалянето по други доктори само ще ти размъти главата.

# 486
И още една снимка от мен. 🩷❤

# 487
maika82
Колко и какъв имплант сложихте с какъв профил
На коя марка се спряхте
Имате ли снимка преди
Резултата е впечятляващ 🌸

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 18:06 от Moderator1

# 488
Ако питате за моята, снимката е от горе/долу 3та седмица след операцията. В момента съм на малко повече от 1 месец.

Много добре ти върви процеса, още трябва да слезнат имплантите, но всичко ти е ок 🥰. Честито

# 489
Justme, и аз мисля, че трябва да изчакаш. Сега и да отидеш на други консултации, ще чуеш също, че трябва да изчакаш 6 месеца. И  разни хипотетични варианти, които повече ще те объркат, защото все още не се знае окончателният резултат.

Не е кой знае какво- някои жени си ходят така с години. Да, не е много приятен такъв резултат след операция, но не се паникьосвай толкова, има начин да се поправи, ако не се промени с времето.

Без коментар чули, мислих ще се зарадваш 🫶🏼😂

# 490
Момичета , и моето време наближава, а именно средата на януари месец. Много се страхувам още от сега....

# 491
Към кой лекар се насочихте какви импланти размер и вид избрахте с какъв старт сте
Ще ми бъде полезно , ако споделите тъй като и на мен ми предстой 🌷

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 21:32 от Moderator1

Общи условия

Активация на акаунт