Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 35 446
  • 671
  •   8
Отговори
# 495
Здравейте,мина почти месец след операцията,а все още имам по-силни болки и пия обезболяващи.Нормално ли е?

Не помня каква ти е операцията.. ако е с разрез на котва, това е по-нормално, но честно казано за простичко поставяне на импланти с 3см разрез ми се струва много време.

Къде те боли? Подуто, червено, парещо?

Консултира ли се с хирурга?

Няма разрез котва,повдигане около ареолата,хирургът казва,че е нормално.Все още отоците не са спаднали.

# 496
При мен имаше оток на едната гърда 3 месеца. Не ме е боляло, но беше видимо по голяма.

# 497
Момичета, ще станат 2 месеца от операцията ми и всичко изглежда супер, обаче имам чувството, че при мен няма никакъв fluff, а само drop Grinning Гърдите ми са много по-малки в сравнение с първия месец примерно или дори с резултата ми от преди 1-2 седмици и колкото повече време минава, все по-малки стават. Знам, че окото привиква, но не е само от окото, а наистина си е така. Иначе съм доволна от резултата, имам си лека разлика - едната е малко по-голяма и по-мека от другата, защото там имах повече жлеза и докторът ме предупреди, че ще стане така. Но разликата си я виждам само аз, с дрехи въобще не се забелязва, с бански и бельо също, може би човек трябва да се вгледа по-сериозно. Самите импланти са на едно ниво, сега ги чакам да слязат още малко от долната страна, но Стоянов каза, че ще слизат до 6-я месец, така че има време. Почнах да мажа белезите с контрактубекс, ама не съм особено редовна. Честно казано не ме дразнят и не ми пречат и няма да ми е абсолютно никаква драма дори и да не се заличат особено, т.к. са супер тънки. Стоянов ми каза да ходя на лазер, но ми се струва излишно и не възнамерявам. Качвам резултат 20 дни след операция.

Скрит текст:
Бихте ли споделила какъв е размерът и профилът? Супер са ! И аз съм се спряла на Стоянов

# 498
Наистина уникално красив!

# 499
Момичета, ще станат 2 месеца от операцията ми и всичко изглежда супер, обаче имам чувството, че при мен няма никакъв fluff, а само drop Grinning Гърдите ми са много по-малки в сравнение с първия месец примерно или дори с резултата ми от преди 1-2 седмици и колкото повече време минава, все по-малки стават. Знам, че окото привиква, но не е само от окото, а наистина си е така. Иначе съм доволна от резултата, имам си лека разлика - едната е малко по-голяма и по-мека от другата, защото там имах повече жлеза и докторът ме предупреди, че ще стане така. Но разликата си я виждам само аз, с дрехи въобще не се забелязва, с бански и бельо също, може би човек трябва да се вгледа по-сериозно. Самите импланти са на едно ниво, сега ги чакам да слязат още малко от долната страна, но Стоянов каза, че ще слизат до 6-я месец, така че има време. Почнах да мажа белезите с контрактубекс, ама не съм особено редовна. Честно казано не ме дразнят и не ми пречат и няма да ми е абсолютно никаква драма дори и да не се заличат особено, т.к. са супер тънки. Стоянов ми каза да ходя на лазер, но ми се струва излишно и не възнамерявам. Качвам резултат 20 дни след операция.

Скрит текст:
Бихте ли споделила какъв е размерът и профилът? Супер са ! И аз съм се спряла на Стоянов

Имплантите са Ментор 430 кубика, висок профил, пълна проекция (333 се води в каталога на Ментор).

# 500
Здравейте дами, отново съм с въпрос относно double bubble. Бях на консултация с д-р Христов, не ми каза да имам птоза, но определено не съм с момичешки стегнат бюст, след близо 2 години кърмене и много свалени килограми. Та предложи ми анатомични Политех 445 кубика, но много започна да ме плаши мисълта за double bubble.  Някога имах хубава чашка Б и се питам задължително ли е да се получи такова усложнение?

Още нещо… На каква възраст бяха децата ви когато се оперирахте?

# 501
Не мисля,че дабъл бабъл е често срещан ефект.
Дори от тази тема тук научих за това.

Политех не е ли стара марка и много рядко се работи с нея? За мен Ментор и Мотива са най-популярни сега. Ментор е №1 бранд в Щатите.

# 502
Е, чак пък задължително...
Аз даже не бих го нарекла "усложнение". То е по-скоро недовършена операция на гърди с птоза, не добра преценка на хирурга или пациентката, ако тя не иска повдигане.
Сложих си първите импланти когато синът ми беше на 13г, а аз на 33. Тогава д-р Стоянов правеше гърди с птоза в две операции. Първо слагаше имплантите и след 6 месеца обираше кожата с котва. Т.е. дабъл-бабъл си беше етап до крайния резултат.
Не съм оперирана при него, но пишехме много в един форум и неговите пациентки споделяха това. Една от тях беше въпросната Нели от "безопасна красота", аз си пишех с нея много и съм виждала снимки. В крайна сметка гърдите ѝ станаха хубави, а бяха много увиснали. Беше доволна от доктора и много го хвалеше, не знам защо след няколко години започна яко да го соли, явно нещо я тресна У главата😆

Моята докторка също ме предупреди, че е възможно имплантите да не изпънат кожата, и да се наложи втора операция за повдигане.
Тогава просто не правеха операция 2в1 или тук-там някой доктор е започвал да прави, но масово отказваха, и дабъл-бабъл си беше нормално състояние до следващата операция за повдигане.

Възможно е да стане и години след операцията, ако имплантите са изцяло под мускула, а естествените гърди отгоре увиснат. Затова е задължително да се носи постоянно сутиен, особено от жени склонни към птоза. Имплантите изпълват кожата, но по никакъв начин не поддържат жлезата.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 08:10 от Чи лу

# 503
Здравейте момичета! Операцията ми беше преди точно 2 месеца. Сложихме 450 CC , Motiva, без да повдигаме, аз не поисках. При мен не се получи Double buble , за което съм супер щастлива. Ако трябва да съм честна резултата след операцията ме изплаши, бяха много криви и супер грозни, но вече всичко си идва на мястото. Единствено съм недоволна от това , че има място между тях, но уви структурата ми е такава.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 09:47 от Mariq933

# 504
Браво! При кой лекар се оперира?

# 505
Браво! При кой лекар се оперира?

Д-р Гигов

# 506
# 507
Mariq933, честно казано не ми харасват, за което се извинявам.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 09:46 от Kressbonev

# 508
Жената каза че не е искала повдигане. При тези обстоятелства резултата е коректен.

# 509
Аз имам някакво странно усещане, че Гигов има склонността да ги прави раздалечени. Не съм виждала много резултати от него, но с такова впечатление съм останала от малкото видяно.
Не е само до конкретната структура на жената - има техники, чрез които гърдите могат успешно да се доближат една до друга, ама явно на родните лекари не им се занимава. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт