Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 24

• 35 013
  • 668
  •   3
Отговори
# 645
Моите пък почти не се промениха, през март правя 2 години от операцията. Останаха си такива закръглени и с обем отгоре, а толкова чаках да спаднат. Да бях сложила по-малко... Но това е, всеки с предпочитанията си 😄 Лошото е, че никога не се знае точно какъв ще е крайния резултат.

# 646
Моите от ден първи до края на наместването си вървяха заедно. Нямала съм една по-високо,друга по-ниско,една по-голяма,друга по-малко.
Първия месец след операцията бях с най-прекрасните гърди на света Smiley , но като слязоха надолу и отоците като спаднаха ми идват по-малки от желаното, няма я тази сочност и топчеста форма,която имаха в началото.

Ако не бях сравнително прясна операция (през март правя 3г), веднага отивам за още кубици.
Ни страх,ни абокати..нищо не може да ме спре. Smiley
Аз съм на месец сега след операцията и сега,като размер са ми супер за тялото ,като се пооформиха.Обаче дано после не ми малеят ,иначе и аз бих отишла отново за по-големи кубици ,никакъв страх 🤣Много съм щастлива,че си сложих импланти ,бих по-рано даже,но изчаквах да родя първо.Ще видим ,като слезнат надолу как ще са ми ,дано не ми малеят.Окото някак и привиква сякаш.

# 647
Кокетка, ти с Preserve ли си? Много добре изглеждат за втори ден. Моите бяха квадратни🤣 и едната още не е слязла колкото другата.

Колко време ви отне да отпусне мускула?

На почти 3 месеца съм - едната гърда почна да се намества след първия месец. При другата мускулът още я държи по-високо и слиза с мнооого бавен темп. Уж е супер нормално на този етап, аз имам и повдигане, но си ме изнервя това чакане, признавам.

Колко време носихте стягащата лента? Аз съм на 6 седмици след операцията, още я нося, докторът каза още 10тина дни, но и при мен явно много силен мускул от дясната страна и импланта не пада.

# 648
Вие правихте ли масажи?Докторът ми каза да ги правя ,започнах преди няколко дни

# 649
Здравейте, дами!
 Имам въпрос относно поставяне на гръдни импланти с аксиларен достъп (разрезът е под мишницата). Някой има ли опит с тази процедура, моля? Благодаря ви

# 650
Здравейте, дами!
 Имам въпрос относно поставяне на гръдни импланти с аксиларен достъп (разрезът е под мишницата). Някой има ли опит с тази процедура, моля? Благодаря ви

Да.. да кажем че от естетична гледна точка е най-доброто, защото не оставя никакъв белег.
Рикът е да се направи правилен джоб, който се дълбае от мишницата до където трябва.
   После този джоб трябва добре за се затвори, за да не се размести импланта и да се изплъзне от където е дошъл и трябва да се носи лента доста време. Това разместване и правилно издълбан джоб са най-големите недостатъци.

Моята док беше правила такова на едно момиче на 18г, която бешк оревала да няма белези и това момиче днес е на 25 и всичко и е перфектно.

# 651
  • София
Здравейте момичета,

Много четох през последните 6 месеца за всичко относно имплантите и докторите. Ходих при двама на консултации и днес вече мога да ви кажа, че имам час за операция за месец април и честно казано нямам търпение.
Бях сигурна , че ще искам кръгли импланти, но в крайна сметка ще се доверя на доктора.
Избрах д-р Христов, 330 сс Ментор анатомични. Аз съм с нулев старт , 162см, 50кг, ширина на гърдата 11 см.
Пробвахме и с 370 сс и повече ми хареса как ми стоят, но доктора категорично обясни защо се спира на 330 сс и защо анатомични. Ще му се доверя и се надявам да са правилните за мен.
Обаче забравих да попитам какъв профил ще са, а и не го е споменавал, но предполагам са среден.

# 652
Кокетка, ти с Preserve ли си? Много добре изглеждат за втори ден. Моите бяха квадратни🤣 и едната още не е слязла колкото другата.

На почти 3 месеца съм - едната гърда почна да се намества след първия месец. При другата мускулът още я държи по-високо и слиза с мнооого бавен темп. Уж е супер нормално на този етап, аз имам и повдигане, но си ме изнервя това чакане, признавам.

Колко време носихте стягащата лента? Аз съм на 6 седмици след операцията, още я нося, докторът каза още 10тина дни, но и при мен явно много силен мускул от дясната страна и импланта не пада.

5 седмици + 2 дни я носих и реши да не ме мъчи вече. Каза и да правя упражнения за разтягане на долния полюс по 2 пъти на ден. За последния месец е паднала много малко, но още видимо са различни. Ето ви една снимка - дори в сутиен доста си личи…

# 653

Мен също, дясна страна, активна, страшен мускул страшно нещо…
Вашите кръгли или анатомични са?

# 654
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Лента носих само първата седмица.
За масажите, на един от постоперативните прегледи,сестра ми показа как да масажирам,за да спаднат и да си придобият финалната форма. Не бях сериозна, къде се сещах,къде забравях....

SvetliS, малко честито. Като мине операцията,ще ти честитим с главни букви. Smiley 330 или 370 няма да видиш разлика. В крайна сметка,каквото кажат лекарите,това ще е.

# 655

Мен също, дясна страна, активна, страшен мускул страшно нещо…
Вашите кръгли или анатомични са?

Ох, на едно дередже сме. С Motiva Ergonomix съм, но те са си кръгли пак. Чакане му е майката, но изобщо нямам търпение🙄

# 656
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да, като сестрички сте.
На едната лявата гърда нависоко, на другата дясната гърда нависоко. Пълна симетрия сте. Satisfied

# 657
Дамии ,днес е ден 3-ти от моята операция и всичко мога да правя . Усещането ми е все едно имам силна мускулна треска.  Това, че не мога да спя на една страна ме побърква, ама и това ще отмине . Нямам търпение да мине дискомфорта и да спаднат отоците . Този следоперативен сутиен се врязва точно на най-неприятното място 😃

# 658
Здравейте от над 5 години обмислям поставяне на гръдни импланти, бих искала да ви попитам има ли начин да разбера дали ще съм с разрез котва или не, без преглед, понеже имам някакво увисване, но не съм сигурна колко трябва да е за котва. Знам че темата не е за предположения, но тъй като виждам, че всички потребители са хора с опит и предпочитам да се посъветвам с вас? Наистина времето ми я ценно и ако категорично ще съм с такъв начин на поставяне просто ще се откажа. Благодаря.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 20:54 от Andromeda2000

# 659
Здравейте от над 5 години обмислям поставяне на гръдни импланти, бих искала да ви попитам има ли начин да разбера дали ще съм с разрез котва или не, без преглед, понеже имам някакво увисване, но не съм сигурна колко трябва да е за котва. Знам че темата не е за предположения, но тъй като виждам, че всички потребители са хора с опит и предпочитам да се посъветвам с вас? Наистина времето ми я ценно и ако категорично ще съм с такъв начин на поставяне просто ще се откажа. Благодаря.

Зависи от това дали имаш нужда от повдигане. Най-лесно можеш да прецениш, поне на първо време, по позицията на зърната. Ако зърната ти са на нивото на гънката или над него - не би трябвало да има нужда от повдигане. Ако зърното е под нивото на гънката, задължително трябва. Със сигурност понякога има и повече особености, както и някакви изключения - при мен вдигаха ареолите, защото разстоянието отдолу беше малко и не се разтегляше достатъчно, та след сумати мерене, ставане, лягане, вдигане на ръце и 2 консултации, докторът каза, че няма да стане добре без повдигането и има шанс да ми гледат зърната надолу след имплантите….

Кокетке, това звучи жестоко. Сутиенът е гаден, но сега имаш най-много отоци. До 10тина дни няма да го усещаш така.
Ако си поръчваш втори сутиен на липоеластик - не препоръчвам белия, защото явно е леко различна материята и много повече  се отпусна от черния.

Общи условия

Активация на акаунт