Къде в Пловдив??? - 110

• 27 592
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Някъде да има нещо споменато за спиране на вода в Смирненски? Предполагам, че е свързано с ремонта на ул. "Генерал Колев", но си беше доста неприятна изненада. Още тече кафеникава вода, дойде преди малко...
Дано не им стане навик да спират водата често, че така хубаво са разкопали улицата...

# 376
Сайтът на ВиК е изключително точен и ъпдейтван, винаги от него се информирам дали няма вода поради авария или нещо друго.

# 377
Вярно, пише за авария, погледнах сега.

# 378
  • Пловдив
Момичета, питах за домове за стари хора преди няколко страници...
Моите познати са намерили място в този в с. Първенец. Да имате повече инфо за него...? Доволни или не?

# 379
Познавам собствениците, хора, за които грижата за хората от уязвими групи е лична кауза. Конкретно за условията в дома и персонала не мога да кажа нищо, нямам поглед.

# 380
  • Пловдив
Имате ли идея къде се ремонтират километражи /стрелката има проблем/, става въпрос за Нисан Терано, ако има значение.

# 381
Здравейте, търся пресни дренки? Виждали ли сте да продават някъде, мисля че сега е точно сезона?

# 382
  • Пловдив
Здравейте, имам запазени униформени дрехи за момиче за ОУ "Душо Хаджидеков", размерите са подходящи за деца от 7 год. до 11 години. Дрехите са от официалната униформа и ежедневното облекло - летни и зимни.
 Познавате ли някой, който има нужда от тях? Къде мога да ги оставя?

# 383
  • Майничка
Здравейте, търся пресни дренки? Виждали ли сте да продават някъде, мисля че сега е точно сезона?
Вчера сутринта една баба продаваше до павилиона за царевица, който е на изхода на подлеза, в посока Понеделник пазар.

# 384
Здравейте, имам запазени униформени дрехи за момиче за ОУ "Душо Хаджидеков", размерите са подходящи за деца от 7 год. до 11 години. Дрехите са от официалната униформа и ежедневното облекло - летни и зимни.
 Познавате ли някой, който има нужда от тях? Къде мога да ги оставя?
Има подходяща фейсбук група https://www.facebook.com/groups/285994572696451/?ref=share

# 385
  • Пловдив
Имате ли идея къде се ремонтират километражи /стрелката има проблем/, става въпрос за Нисан Терано, ако има значение.
Свържете се с Георги Кепев. Тел. мисля че го има в нета. Ако не го намерите, ми пишете ЛС да ви го дам. Той би трябвало да ви свърши работа.

# 386
Препоръчайте ми частен учител по математика за дете в 8 клас,за предпочитане в Южен,Кичука или такъв ,който ходи по домовете.
Благодаря предварително

# 387
  • plovdiv
Фирмата за матраци на Коматевско шосе работи ли още?

# 388
Има ли хубав пиано бар в Пловдив? Ще ми идват гости и искат да ги заведа на такъв.

# 389
  • Пловдив
"Гетсби" на Сточна гара и "Синатра" в Тримонциум зная.
"Хубав" е относително понятие. На мен и в двата ми е харесвало.
Има пиано бар и в "Йегерхоф" в Тракия, но от там нямам впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт