Как тренирам - 31

• 21 642
  • 593
  •   1
Отговори
# 585
MamaLina, стискам палци! Успех и хубаво време! Flowers Four Leaf CloverTrophy
Тичах Атинския през 2019, страхотна атмосфера беше на старта и на финала.
Скрит текст:

# 586
  • София
Лененото семе трябва да е прясно смляно и веднага консумирано, иначе се окислява, а когато не е смляно - не се усвоява.

Нона, тренировката звучи супер.

# 587
Аз също мисля, че ограниченията са за никога нетренилали и не занимавали ли се със спорт хора. Аз лично не мисля да ограничавам нищо в упражненията, когато стана на 50 и нагоре. В момента единствено кардио не правя, защото не се чувствам добре от него и спрямо бягането имам особено мнение. Храната, обаче, след една възраст, особено при жените трябва да се прецизира. Предполагам това ще ми е най-трудно, защото обичам да си хапвам по много.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 16:42 от mladamama

# 588
Лененото семе трябва да е прясно смляно и веднага консумирано, иначе се окислява, а когато не е смляно - не се усвоява.

Нона, тренировката звучи супер.
Моето го държа смляно в камерата за тази цел. Надявам се да е правилен подход, защото няма как да меля всеки път.

Аз също мисля, че ограниченията са за никога нетренилали и не занимавали ли се със спорт хора. Аз лично не мисля да ограничавам нищо в упражненията, когато стана на 50 и нагоре. В момента единствено кардио не правя, защото не се чувствам добре от него и спрямо бягането имам особено мнение. Храната, обаче, след една възраст, особено при жените трябва да се прецезира. Предполагам това ще ми е най-трудно, защото обичам да си хапвам по много.
Съгласна, храната трябва много да се намали след 50, а това е най-големият ми кошмар. Добре пак, че имам още няколко годнки да се потъпча спокойно. Sweat Smile
Относно кардиото - не съм много съгласна, хубаво е да се включи поне леко кардио от време на време, поне така са ме съветвали специалисти. И аз бях на вашето мнение първоначално.
Благодря и поздрави на всички!

# 589
В някои от силовите програми си има една доза кардио Simple Smile
Днес в IRON Pro за цяло тяло си имаше момент, в който пулса беше стабилно 130 при мен Simple Smile И така три рунда бяха, мисля, че си взех порцията за сега Simple Smile
А понякога дори не се изпотявам... но не говоря за крака и з@дник Wink

# 590
Ще се възползвате ли от намаления по черния петък?
На мен ми се иска да си взема един сет на Зерофит, някой има ли опит с техните дрехи, качество комфорт, отговарят ли на размера и дали ще пуснат намаления на новите сетове?

# 591
  • София
Ти добре ме подсещаш. Да ти кажа честно аз имам кофти опит с тия черни петъци. Когато и да вляза - в началото на промоциите или в средата, все всичко е изчерпано. Малко бройки ли държат, не знам, ама все са останали размери ХС или ХЛ.

Зерофит не знам да ти кажа, Excesswear са също българска марка и имат страхотни неща на суууупер достъпни цени. Такива каквито бяха преди години. Имала съм 3-4 клина от тях и съм много доволна.Между другото, зеро-то не беше ли на черната Златка или бъркам? А може и само да ги рекламира.

# 592
И аз мисля, че младото поколение се грижат много повече за себе си и за здравето си в сравнения с предходните поколения. Момичето е било в залата, нали? Може да е била болна, неразположена, може да се е върнала от 20 часов полет, но е била в залата. Кой знае колко хора ги е страх да стъпят във фитнеса заради много компетентните 🙄

Записвам се с Пилатес една тренировка, защото бях неразположена тази седмица. За неделя планирам редовната ми пол денс тренировка.

# 593
  • sofia
Момичета, не бях тренирала 2-3 м. по ред причини. От около месец отново съм в залата по два пъти седмично (за сега) и съм +1 кг. Нормално ли е? Не се храня по-различно..

Общи условия

Активация на акаунт