⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 40 985
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Надявам се Марсел да остане. Все пак той е атракцията на цирка. Неподправен селяк. За съжаление ще си остане без партньорка, съответно без гривна (според миналогодишния регламент).

Интересно дали е вярно предположението на Ренета, че е влязъл във формата заради бившата, която била фен на ДиК С1.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 01:32 от LadyCharming

# 166
Леле, да не вкарат и бившата на Марсел, като е била такъв фен на сезон 1. Тогава вече ще се развихри сюжет, та знае ли се. С Чефо мъжете са с един повече като участници, та за баланс би трябвало да очакваме още една жена. Гледат ми се бури на мен. Марсел от една страна, от друга Ренета и бившата 😎

# 167
  • София
Е, пак видях промото.
Маги казва, че понеже момчетата са един повече, един от тях ще отпадне и им дават някаква физическа игра, все едно сме в Игри на волята.
Това ако наистина стане ще ги нахраня много мощно и ще е напълно заслужено.
В това предаване трябва да има само един начин за отпадане, ако някой остане без гривна. И вече на много по-късен етап при отдавна фиксирани двойки си има и гласуване ако се наложи.
Така отпаднаха Гош и Елена май, не помня вече. Ама то и Гош каза, че няма мач и че няма смисъл. А точно тогава имаше коалицийка срещу Ники и Симона и те оцеляха на косъм според мен. Хайде не точно коалиция, но заради Ники ги бяха нарочили.
Ето защо писах, че Джулия си вкара автогол, като настрои жените срещу себе си. И ако тя някак си оцелее с Божин почти до финалната права може да бъде изгонена, защото не я харесват.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 01:27 от Diavolo

# 168
Включвам се и аз. Изчезна ми някакво клипче на един лекар, който твърди, че Ренета се представя за лекар, а не е. Бях страшно изненадана, защото я познавам и последно знаех, че харесва жени, а се е записала в любовно предаване за мъже. Че не е лекар, не е. Ама и от Бургас не е. Израстна в Карнобат, там завърши училище, ама явно не е достатъчно инстрагамъбъл. От малка си е надута, но това по-скоро е защитна реакция. Преди имаше някакъв белег на носа, заради който много я подиграваха, но си направи ринопластика и пластична операция още като ученичка.  Иначе не беше лошо момиче, щвми е интересно да я гледам. Със сигурност обаче и е "под нивото" да ходи с ром.

https://clinica.bg/16940-momicheto-ot-lineikata

# 169
  • софия
Тцтц, от игра ще отпадне мъж, верно ли???
Тъпо.

Ако е така,  и аз викам да е Чефо, ама едва ли Grinning

Но ще дам прогноза Grinning  -от играта отпада сигурния маТч Божинката.
Джулката пак е на пазара и заминава за  Марселчо - хем ди имат и "стара история" Grinning тамън за тийн романс Joy

Малкия Радо искам да остане. Ама само с Джулката или Жени го виждам, другите моми са като леля му, хлапе е той.

Леле, Асен и Рени , баси клишета са и двамата. А Ренката рецитири ли рецитира, не млъква бре....... тамън са си, верно...: Grinning

Масурски и Жени са симпатяги заедно. Но Жени преиграва към Джулката и ми разваля впечатлението, че е лек характер. Подозирам скоро ще ми отпадне от симпатичните.

Новата хубавица ми харесва много визуално, но като общуване е голям ръб. Всъщност само на Марсел се усмихна, докато "он са пенявеше да и се извинява".
Уж го сложи във френд зоната, ама да видим.

Елена почти в скута на Чефо седеше, той пък през рамо я прихванал. Нещо не мога да си я определя Елена - на синхрони и пред Радка едни ги говори за Чефо ( и съм съгласна) , пък поведението - сякаш интерес си има и не малък даже към дребния досадник. Grinning

"Надявам се, че сте доволни от уъркшопа" - вика Маги. Пък всички мълчат, даже едно "Ъъмххъ" не чух Joy

# 170
Новото момиче много яка челюст има, знаем ли нещо за нея, дали е момиче 🙂
Прилича ми на Илиян от съседно предаване.

# 171
Просто е слагала филъри май.

Драмата с лекарството на Ренета не я разбирам, все ми е тая ако иска и космонавт да казва, че е.

# 172
Миналата година май печелиха имунитет на тези игри.

# 173
  • София
Асен на мен ми е много симпатичен до момента и, честно казано, изобщо не ми прилича на ром - ако е заради цвета на кожата му, ами, и много чисти българи са много мургави. Асен до момента прави много приятно впечатление - възпитан, уважителен, може да говори гладко. Честно казано, за момента и някои други от мъжете започват да правят по-нормално впечатление - като Ники рапъра, който ми хаерсва с Жени. Тя самата ми е симпатична, весела, бъбрива, ненапрягаща - не се прави на недостъпна девица.
Играта за мен беше гнусничка - аз самата не обичам да ме пипат хора, които не са ми близки, та ми стана неприятно само докато ги гледах. Ренета малко преигра, но според мен, наистина помисли Асен за Марсел.
Радо миличкият очакваше девойките да се залепят за него, пък какво стана. Според мен, ако си тръгне някой със сигурен мач (примерно Божинката), Радо ще налази.

# 174
  • София
Е как да не са показали заварката между Жени и Ники секса? На фон ги даваха няколко пъти заедно да си говорят, а след “раздялата” ѝ с Божин точно Ники я успокоява.

# 175
Изобщо не мисля, че Ренета обърка Асен с Марсел. Точно затова, казвайки, че усетила брадата му на врата си, дадоха повторение как избутва Асен, няма никакъв досег на брадата му още по-малко до врата й. Измисля си, да си потвърди тезата. Освен това Ренета и Марсел са почти на един ръст, а Асен е една глава над нея, захождането 😂 се случва по-различно и няма как да не се усеща. Играч е тя, но ще се надиграе сама. Надявам се.

# 176
  • Sofia
Евгения не мисля, че хареса Божин, а си ядоса как бързо и лесно и го взеха и я зарязаха и приема Джулия за лека жена и за актриса. Обаче Ивелина и Ники какъв театър разиграха макар, че Ивелина си търсеше и близост, само че Ники стратегически се залепи за нея за да е в играта и няма чувства там. Същото и при Марио и Ванеса, тя не случайно беше пусната първа при мъжете за да си избере сигурно убежище. Елена пък харесва само себе си - по-скоро си я представям с по-зрял мъж, не е глупава тя. Новата и много много странна и според мин е на зависимости, някакви медикаменти или друго. Ох Марсилиньо дано го остават. Някак само Радо не се приобщи.

# 177
  • София
Довечера би трябвало среща да си спечелят и имунитет за мъжа за петък.
Относно кой е дал предложение за играта- НЕТФЛИКС, дами  и господа, НЕТФЛИКС. Grinning

# 178
  • somewhere near the sea
Предаването дотук е пълна боза. Снощи беше върхът. Що за измишльотина- стойте и внимавайте кой ще ви пусне по-страстен език. 80% от жените бяха погнусени, мъжете - не по-малко. И какъв беше изводът в крайна сметка?
   Имам усещането, че дърварят Марселко всъщност се срамува, че е влязъл в тоя формат. Уж има самочувствие на мачо с това траперско облекло, но държанието му вика да помощ. Или  се перчи на поредната жена(явно иска да докаже нещо на някого отвън), или се усамотява край бутилките. "Аз като кажа...", имало и други...Да, ама те го отсяват една по една.
Звукът е най-ниско качество. Понякога чуваме разговори и гадаем кои си говорят. Повече срещи и разходки дали ще видим, не е ясно.
Асен не е изключение от своя етнос, но браво на момчето. Антипод е на дърваря Марсел.
Безработният Божинчо има вайп на тийнейджър, въпреки христовата си възраст. Много лоша идея да се представи като безработен(работел, както сам каза, върху себе си. С коя ръка?)
Ох, момиче, вземи си парите от тоя, дето те е направил на клоун с тоя нос.
И така: див е засега само един. Но и останалите ще подивеят от скука, ясно е. Красиви....хм! Стават.

# 179
Ха-ха, наистина мъжете са диви, а жените – красиви.

Общи условия

Активация на акаунт