⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 40 991
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Елена иска да прехвърли Чефо на Рачиту Grinning

# 151
Според мен и Ванеса и Марио играят заедно, само и само да не ги изгонят

# 152
  • София
Много са ми сладки Ники и Евгения, шашавели, в добрия смисъл, и двамата, нооо този звук е много зле, ще пиша на страницата на ДиК. За Марсел, хем искам да остане, че е образ по-особен, хем не толкова. Чефо ме дразни, не знам защо, но винаги ми е бил антипатичен, новото момиче, макар и леко надменна ми допада. Рени ми е хлъзгава все още, Ники и Ивелина  са ми скучни. Божинката си е Божинката, Джули все още нямам мнение. Правилно ли разбрах, че едно от момчетата ще отпадне след раздаването на гривните в петък?

# 153
Включвам се и аз. Изчезна ми някакво клипче на един лекар, който твърди, че Ренета се представя за лекар, а не е. Бях страшно изненадана, защото я познавам и последно знаех, че харесва жени, а се е записала в любовно предаване за мъже. Че не е лекар, не е. Ама и от Бургас не е. Израстна в Карнобат, там завърши училище, ама явно не е достатъчно инстрагамъбъл. От малка си е надута, но това по-скоро е защитна реакция. Преди имаше някакъв белег на носа, заради който много я подиграваха, но си направи ринопластика и пластична операция още като ученичка.  Иначе не беше лошо момиче, щвми е интересно да я гледам. Със сигурност обаче и е "под нивото" да ходи с ром.

# 154
То като гледаме всички още си има този белег на носа, де факто няма ринопластика.

# 155
Днешната игра ми беше криндж донякъде.
И малко извън идеята на предаването сякаш, някой беше споменал за Too hot to handle - по-скоро дотам се доближи повече.
Марсельо преодоля Ренета, сега се ориентира към Радослава, целувката направо си беше насила и като гледам ще остане и без новата си ,,любима" - тя директно го постави във ,,френдзоната".
Най-вероятно още тази седмица е пътник и дано наистина да е.
Ренета пък веднага след фиаското с Марсел отиде при Асен, ама тя според мен няма да го избере.
А той е адски стабилен мъж, ромския му произход губи значение предвид поведението му.
Иначе за Ренета и Марсел след днес аз не виждам да се съберат отново - на играта той дори не я докосна, само от няма и къде ,,въздушна целувка" но с наглата злобна физиономия на адски злопаметен човек.

Евгения също бързо преодоля Божин и към кой ще се ориентира ако не към Ники тенисиста?
И двамата са на сходен акъл според мен, дано само Ники не я почне отрано със сексуалните въпроси.
Ивелина и Николай ми харесаха в джакузито, може и да излезе двойка там, въпреки егоцентризма и, непокритото самочувствие и манията и да е в центъра на вниманието.
Радо за който писах, че ще е май шута в сезона, нещо май не го отразяват тази седмица, май има вероятност да отпада утре, понеже споменаха че 1 от мъжете ще е аут?
Аз се надявам Марсельо да отпадне, но май наистина ще е Радо.
Останалите имат засега сигурни мачове.

# 156
То и проф. Чирков беше ром, и беше любимият асистент по хирургия на свекърите ми. Всички сме чували за кариерата му.
Асен добре се справя в общуването и се надявам да успее да помогне в борбата с предразсъдъците. Поне засега се представя по-добре от дивите Марсел и Ники-тенисиста.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 23:46 от LadyCharming

# 157
Ренета е с някакви неадекватни действия. Много ми е странна.

Рената очакваше целувка по челото. Явно си търси бащина фигура, да кажат психолозите.

Новите фигури - Асен  и Радослава си падат по походи и катерене. Асен влязъл да даде пример, а тя да прави красиви неща.

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 23:30 от Pepina_n3

# 158
Забавлявах се с Ивелина в джакузито. То не си прехапва устата, не си заглажда косата, то не си пипа рамото. Подканяше за целувка непрекъснато, но моделчето бе зает да води диалог 😆 Според мен тя никак не го привлича. Просто мацката го придърпа и той послушно тръгна след нея 😎

# 159
То моделчето дава такъв вайб на човек, който не си пада по жени, че не е истина. Не, че Ивелина е първа красавица, ама този е пълен льольо ( в моите очи, виждам, че масово тук се харесван, аз бих бягала надалеч от такива поведение, визия и аутфит.)

Забавлявах се с Ивелина в джакузито. То не си прехапва устата, не си заглажда косата, то не си пипа рамото. Подканяше за целувка непрекъснато, но моделчето бе зает да води диалог 😆 Според мен тя никак не го привлича. Просто мацката го придърпа и той послушно тръгна след нея 😎

# 160
Ивелина и Ники – два нарциса в двойка. Няма как да им повярваме на искрените чувства.

# 161
Не знам Женя какво толкова се пеняви на Джулия, че била фалшива, според мен това ще е роля за Радослава. В инстаграм вчера имаше 11 хиляди последователи, днес са почти 12 хиляди. Ще ѝ подхожда да рекламира клиники за поставяне на хиалурон, предполагам и това е целта на влизането ѝ. Най на оферта ще е да се лепне за Чефо, тъй като и двамата търсят едно и също и това със сигурност не е любовта. Елена предполагам ще се ориентира към Радо, той горкия само натам посмя да тръгне и то съвсем плахо. За момента най-застрашен ми се струва Марсельо. По принцип е интересен персонаж, ако има до него правилна жена би могла и до катарзис да го добута, не знам за самото предаване дали няма да е повече загуба неговото отпадане на толкова ранен етап, но на мен със сигурност няма да ми липсва да го виждам.

# 162
Точно това и аз забелязах, врата си пипаше и оголваше също, той изобщо няма интерес Grin Явно се занимава с нея, за да не го изгонят. Марсел ми стана интересен, дивак си е, но не е добичето, което си представях, че ще е. Не е глупав, напротив, интересен образ е, типичен "горски" човек, дивак, няма социални умения , особено с жените, обаче има страст в него. За гадже и съпруг не става, защото ще стъжни живота на жената, ама за някаква бурна афера е тамън Grin
Ренета според мен си е баш на другия бряг и затова страни и от двамата. Обаче въпреки всичко, има някакво сексуално напрежение между двамата. Интересен образ е, дано не го изгонят. Асен не ми е интересен, клише е. Не мисля и че някоя жена ще се хване с  него. В България си имаме предразсъдъци за етноса. Аз лично също не бих се хванала с ром, ако ще и нобелов лауреат да е. Ренета кава, че не е разбрала, че е ром. Сега, като разбра, ще се отдръпне. Тази новата е красива, но няма характер, няма харизма, като една восъчна фигура е.

# 163
Добре, че надникнах в старата тема, за да не изгубя компанията за нашите "разбори" и "клюкарстване". Joy

Епизодът за пореден път доказа колко бързо се сменят ролите в това предаване - вчера Ренета държеше Марсел за сигурен избор, а днес той вече я очерня и пред камерите, и пред останалите. Всичко, защото не му изигра ролята на спасителен пояс. Не е красиво, но трябва да признаем - ако някой е способен да дава "хляб и зрелище", това е точно Марсел.

Самата игра в епизода беше странна и някак недоизмислена. Сякаш целта беше да създаде напрежение, но вместо това се получи леко фарсово изпълнение. Само Джулия и Ивелина познаха партньорите си, останалите изглеждаха като на "сляпа среща" с грешен човек.

Евгения носи настроение и чар, а и умее да се забавлява. Хареса ми развоят при нея с Николай и преориентирането ѝ. Тук обаче има и сериозен пропуск от страна на продукцията - изобщо не ни показаха как се е стигнало до това Евгения да се озове в прегръдките на Николай. Липсата на този контекст оставя усещането, че зрителят е "отрязан" от част от историята.

Това, което не разбирам, е защо Евгения продължава да се дъвче с Джулия. Божин вече е "затворена страница" за нея, а поведението ѝ започва да изглежда малко натрапчиво - особено идеята да разобличава Джулия като "фалшив герой" който е там само за да достигне до финала. Това, че на Евгения не ѝ се получи с Божин, не означава, че Джулия трябва да е виновна, само защото е изпитала привличане към него.

Асен и Радослава също внесоха свежест. Асен е интелигентен и спокойно може да се мери по комуникация с Марио (а това вече е похвала, въпреки че Марио започва да губи позиции). Но като че ли прекалено бързо се хвана за Ренета, все едно няма друг избор. Радослава от своя страна е красива и забележима - макар че с татуировките и хиалурона губи част от естествения си чар. Засега обаче изглежда леко колеблива накъде да поеме - Елена уж я насърчи да се пробва със Стефан, но повече звучеше като "ами опитай, пък ще видим".

Прогнозите ми за тази седмица:
от мъжете - Марсел или Асен;
от жените - Ренета или Радослава.

# 164
В предаване без правила, не се знае нито кой ще гласува, нито какво ще е мотото на гласуването.
Аз чакам Марио да се изяви като всебщ люимец, да започне да ги разсмива, развлича. Знае вицове, артист е, може да бъде душата на компанията.
Радо още един кючек не е изиграл! А толкова чака!
Тенисистът кога ще рапира?

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 00:17 от Pepina_n3

Общи условия

Активация на акаунт