⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 011
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Ники Масурски и Евгения вече си станаха двойка, брей... Тя преодоля Божинката.

Радвам се, че @Diavolo гледа в реално време и коментира заедно с нас Simple Smile

# 136
На мен пък Евгения ми харесва. Свежа е, игрива, с чувство за самоирония и хумор, забавлява ме. Само дето изборът и не ми харесва, че и ревнува ти да видиш -чудо, чудо.
Ама сега не разбирам защо се отдръпна от Божинката, нали ревнуваше нещо. Обаче, кат не чувам...само на въображение и картинки съм. Как така с този Ники се събраха...той преди с коя пък беше..нещо обърках двойките.

# 137
  • София
От промото да не вземе да отпадне някой след игра???
Това ако стане вече ще е мега малоумно!!!
Този Ванков явно се е налагал яко над Мишо. В сезон 1 нямаше такива идиотии.
Това е любовно предаване бе хора. Не Сървайвър или Игри на волята!!!

# 138
Иначе се събраха, имаме си Божинката и Асенчо Таксито вече Joy

# 139
  • София
Папунка,
Ники не е бил с никоя. Имаше мераци към Елена, но нищо не ни показаха. Явно го е отрязала категорично. А и той няма никакъв шанс с нея.

# 140
Мисля, че микрофоните са тези неща на врата им. Интересното за мен е как предаване в youtube като къщата на инфлуенсърите е с по-добра картина и звук( или поне се сещат да сложат субтитри) от телевизионно предаване
Да, на някои сцени. Тези в джакузито май бяха със стойка. Мъжете като бяха в онзи хамбар, насядали един до друг, пак не се чуваха.

# 141
  • Sofia
Може и Радо да отпадне, нали няма мач.

# 142
Марсел е с много  осезаеми емоционални травми и като резултат - нарцистично поведение. Не ми е антипатичен,защото е себе си.

# 143
Марсел бетониран във френдзоната 😏 С такъв характер толкова. Зодия козирог като Мартин Ергенът, същото плямпало, интригант, нарцис и мъжка клюкарка

Те и Божин и Марио са козирог.

# 144
Никой няма да отпада утре след игра. Мисля, че гласуването с гривните си е в петък. Там вече ще се избират мъж-жена. Подозирам, че каубоя(или алкохолизирания лесничей), наистина ще остане без гривна. Жалко е защото е бигбрадърски типаж, благодатен за снимки. Не знам тези двете защо се карат, абсурдни са. Радослава продължава да се надува, с тези стойки и бат Радо няма да посмее да я доближи.

# 145
Струва ми се, че Ренета иска само да играе, но някак не успява да удържа мъжете да осъществяват контакт, затова е ту-ту, жалко за Асен

Евгения щеше да има интерес към всеки, който заяви интерес към нея 😂 Изревнува Божинката, но се намери в обятията на Ники и сега разиграва драмата с фалшивата Джулия, за да оправдае поведението си, личи по преиграването.

Марсел е неприятен тип, но е добър екранен образ, около него винаги е динамично, не знам как ще си позволят да го изпуснат 😁

Дано регламентът за отпадане се запази от миналата година, иначе ще е мега тъпо.

# 146
Марсел на никого ли не допада сексуално Joy  Даже и Рени, която уж не го понася, си помисли- помечта, че той я "докосва". Понеже ги снимат, се правят на недостъпни, а всъщност единствено той разпръсква тестостерон в двореца Joy
Това исках да напиша . Новичката и тя ще клъвне, ако не изгонят Марсольо , жените скоро ще си покажат

Целувките възприемам , като стандартни при посрещане и изпращане , целуване на ръка си е жест на галантност, едва ли някой е близал и плюнчил , че да се приема като ужасно гнусно

# 147
В началото беше много гнусно. После видяха реакциите на жените и започнаха по-галантно.

# 148
  • Stockholm
А най-голямата ми изненада е, че Божинката- нестабилен и безработен, визуално и вербално пълна нула,  който си мислех, че ще се мъчи тревожно в някой ъгъл, докато си тръгне, стана един от фаворитите. Не мога да повярвам, наистина Joy

# 149
Само на мен ли ми се струва, че Асенчо, налази Ренета, като удавник за сламка Tired Face
Бил я харесал веднага, дрън дрън!
Бърза да се лепне, че да получи гривна и да го дават по телевизора още Grinning
И понеже друга едва ли би му се вързала, скочи да се мазни на Ренета.
Играта беше дъно!
Ники и Евгения са сладки заедно!
Божко ми е вече мега непоносим!!

Общи условия

Активация на акаунт