⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 021
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Ренета е с някакви неадекватни действия. Много ми е странна.

Кое й е странното? Има самоуважение и не желае напълно непознати мъже да й облизват лицето.

# 121
Евгения и Ники са много сладки, пасват си в своята лудост. Kissing Heart

# 122
Радослава наистина има фини черти и изящна фигура. Витилигото е без значение.
Попадна в полезрението на доста мъже, но дано си знае цената. Само затворническите татуирани пръсти са дразнещи.

Оф, на мен и устните не ми харесва как са ѝ направили, като гледам как ѝ се е събрал филъра над горната устна 😬 А иначе е хубава, май от жените според мен най-хубава. Въпреки татуировките и джуките. Витилигото ми е безразлично на мен.

# 123
Докторицата извади "Имам черни приятели, не мога да съм расист " Joy

# 124
СЛАГАЙТЕ СУБТИТРИ НА ЦЕЛИЯ ЕПИЗОД, ИДИОТИ ТАКИВА!

Това шоу трябваше да е too hot to handle, на половината им се такова, две не виждат. За сериозни връзки едва ли, но за секси неща, няма проблем хахаххах

# 125
Аз просто картинки гледам, нищо не разбирам какво говорят и почвам да се дразня от напрягането нещо да разбера какво говорят. То бива, бива, ама нищо ни се чува , ни разбира. Какво е това озвучаване.
Мисля, че озвучават с микрофон, тип "жираф", стойка с микрофон и някой я държи над главите им, като не влиза в кадър. И този микрофон улавя какво се чува над конкретните хора. А в повечето риалитита са с т.нар. "бръмбари", закачени на блузата на всеки един, свързани с батерии, които са на колана отзад.

Пишете и във ФБ страницата за лошия звук, да четат Мишето и компания. Защото тази грешка я имаше и в първия сезон.

# 126
Имала приятелка арменка, значи не била расиситка.

# 127
Евгения дали е чувала за четка за коса?

# 128
  • София
Няма да има мач между Джулия и Жени. Wink

Соларис,
В приказките и намирам сериозни разминавания.

# 129
Радослава е най-красива, но да го разгради малко тоя филър до носа е стигнал

# 130
Мисля, че микрофоните са тези неща на врата им. Интересното за мен е как предаване в youtube като къщата на инфлуенсърите е с по-добра картина и звук( или поне се сещат да сложат субтитри) от телевизионно предаване

# 131
All is fair in love and war.
Евгения малко преиграва вече

# 132
Марсел бетониран във френдзоната 😏 С такъв характер толкова. Зодия козирог като Мартин Ергенът, същото плямпало, интригант, нарцис и мъжка клюкарка

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 22:09 от Catfish

# 133
Един мъж ли казаха, че ще отпадне?
Дано е Стефан

# 134
  • Stockholm
Марсел на никого ли не допада сексуално Joy  Даже и Рени, която уж не го понася, си помисли- помечта, че той я "докосва". Понеже ги снимат, се правят на недостъпни, а всъщност единствено той разпръсква тестостерон в двореца Joy

Общи условия

Активация на акаунт