⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 653
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Ренета му каза, че искала вечерта на обединението да си поговори и с другите мъже, което е нормално да направи от елементарна любезност, а той я заби с „Искаш да видиш какво има на пазара ли?“
Абсолютен рогач. После разказът му пред другите беше доста преиначен. Жените са му виновни, че той не знае как да общува. Изобщо не ми е жал за него. Ако имаше някаква способност да мисли, щеше да се усети, че нещата не стават по неговия начин.

Абе ясно стана, че Рена го отсвири с този разговор и му съобщи заобиколно, че не го иска.
Както и да ги пудри думите, това бе посланието и той ясно го схвана, както и ние, аз поне.
Ако харесваш някого, ще искаш все да е покрай теб. Тя не иска...значи ясна е раЛтата...

# 196
Аз мисля, че при играта просто един няма да играе, за да има равен брой мъже и жени в игрите и да ги групират по двойки, знам ли.
Иначе има логика в церемония при даване на гривните да са от единия пол с човек повече, точно за да се получи ситуацията всеки да даде по една гривна на човек от другия пол, а един да остане без гривна, тоест да не бъде избран от никого и да отпадне.

Но като не ни казват правилата така ще е, ще гадаем. Досущ като миналата година.

# 197
Скрит текст:
Ренета му каза, че искала вечерта на обединението да си поговори и с другите мъже, което е нормално да направи от елементарна любезност, а той я заби с „Искаш да видиш какво има на пазара ли?“
Абсолютен рогач. После разказът му пред другите беше доста преиначен. Жените са му виновни, че той не знае как да общува. Изобщо не ми е жал за него. Ако имаше някаква способност да мисли, щеше да се усети, че нещата не стават по неговия начин.

Абе ясно стана, че Рена го отсвири с този разговор и му съобщи заобиколно, че не го иска.
Както и да ги пудри думите, това бе посланието и той ясно го схвана, както и ние, аз поне.
Ако харесваш някого, ще искаш все да е покрай теб. Тя не иска...значи ясна е раЛтата...

За мен не е нормално да се изолират. Първа стъпка към психическия тормоз.
Светнаха ѝ лампите и затова не го иска.

# 198
  • България
Снощният епизод беше странен. Отново зле скалъпено и съшито. Играта е неприятна за жените, мъжете ги подушваха като манджа.

Ренета се държи като лесбийка, въобще не иска мъж да я пипне. Не мисля, че с Асен ще си паснат дори за театро, той е по-висока топка от нея. Ренета ме разопачарова още миналия епизод с обидите към Чефо.

Елена продължава да е кисела лелка. Ами да си ходи! Като не харесва никой и не се е матчнала очаквам да отпадне другата седмица. Който и да се опита да е в двойка с нея, никога няма да е сигурен, че тя ще му даде гривна

Божин и Джулия, Ванеса и Марио са несигурни матчове, скоро може да се разделят. Тогава Божин е пътник.

Джулия с всеки един ден настройва другите срещу себе си. А Божин постоянно им се мазни. Марсел го ползва за кошче за душевни отпадъци.

Евгения и Николай са сладки. Другият Николай няма никакъв интерес към Ивелина. А тя се има за голяма красавица, но без грим и прическа е едно нищо - стърчащ нос, стърчащи уши, жълтеникав тен на кожата. За Ренета важи същото.

Марсел му е време да си ходи. За мен той е потенциален насилник и за него няма подходяща жена на този свят. Не си струват усилията, които биха се вложили, за да го очовечат. Нито ми се вижда добър, нито хубав - най-грозния там. Излъчва единствено агресия и самосъжаление.

Интересното беше Евгения и Николай, другите се държаха безидейно и скучно.

# 199
Скрит текст:

За мен не е нормално да се изолират. Първа стъпка към психическия тормоз.
Светнаха ѝ лампите и затова не го иска.

Е, аз не коментирам мотивите, а резултата. Има право да не го харесва.
Ама че го отряза с този разговор, си личи от самолет - това казвам.

# 200
Защо са изказванията, че Ренета се държала като да харесва жени?

Те познават мъжете от 2-3 дена, предаване или не, не може сериозно да мислите, че ако някоя не поддава да се прегръща, целува, опипва с някой от тея случайни жалкари, то това автоматично означава, че е обратна?!

Вие кой от тея бихте тръгнали да целувате на втория ден?!

# 201
Така се чува извън предаването, за това....

# 202
  • България
Защото вчера двама мъже я доближиха леко към лицето й и тя избяга с погнуса. Постоянно говори за физическа дистанция. И докато с Марсел това беше разбираемо, защото се чудеше как да го отреже, сега се повтаря същата история с Асен.

# 203
Защо са изказванията, че Ренета се държала като да харесва жени?

Те познават мъжете от 2-3 дена, предаване или не, не може сериозно да мислите, че ако някоя не поддава да се прегръща, целува, опипва с някой от тея случайни жалкари, то това автоматично означава, че е обратна?!

Вие кой от тея бихте тръгнали да целувате на втория ден?!

Ха-ха, не бих. Щях да си търкам кожата с телена четка Smile.

# 204
Да де, явно някъде са писани статии или друго, не съм видяла, но няколко потребители казват, че така им изглеждало в предаването.

Ами според мен играта беше доста гнусна, нищо странно не виждам да се дръпне като някой се приближи към нея. Ти ще седиш ли така да те мляскат някакви случайни хора, още повече пък като знаеш какви са мъжете вътре?

За вас не знам, на мен винаги ми е било изключително неприятно да виждам и търпя опити за физическо сближаване от мъже, към които нямам интерес. Откровено неприятно ми е да ме пипат и това ми се вижда най-нормалното нещо.

# 205
Проблемът не беше разговорът, според мен, а това, че и двамата не я отразиха. Тя седна до тях, а те не показаха изобщо, че я виждат. Аз също бих се обидила.
Показаха пълно пренебрежение и неуважение. Както и невъзпитание.

Аз пък мисля ,че Ванеса и Марио ще стигнат доста далече в предаването.Марио единствен беше я прегърнал в сайванта ,когато очакваха новите участници.Нещо като Симона и Николай са ми.Марио просто провеждаше любезен разговор с Ивелина без някакви очаквания ,но Ванеса явно много държи на него.

# 206
Да де, явно някъде са писани статии или друго, не съм видяла, но няколко потребители казват, че така им изглеждало в предаването.

Ами според мен играта беше доста гнусна, нищо странно не виждам да се дръпне като някой се приближи към нея. Ти ще седиш ли така да те мляскат някакви случайни хора, още повече пък като знаеш какви са мъжете вътре?

За вас не знам, на мен винаги ми е било изключително неприятно да виждам и търпя опити за физическо сближаване от мъже, към които нямам интерес. Откровено неприятно ми е да ме пипат и това ми се вижда най-нормалното нещо.

Абсолютно се присъединявам към мнението за играта - беше гнусна и неловка, особено за човек, който няма никакъв интерес към другия. Да те мляскат или пипат само защото "такава е играта", е нещо, което според мен минава всякакви граници.

От личен опит мога да кажа, че сближаването с мъж, към когото нямаш абсолютно никакво влечение, е не само неприятно, а направо отблъскващо. Ималa съм ситуация, в която един човек се беше подвел покрай нормалното ми държание. На всяко негово фамилиарничене, отвръщах с рязко отдръпване - буквално съм получавала "студени тръпки", когато ми навлиза в личното пространство, въпреки че ясно показвах, че нямам любовен интерес. Накрая нещата ескалираха до там, че човекът сериозно си въобрази, че ще го представям на майка ми като "потенциален баща на децата ми" Joy. "Delulu" в най-висшата форма и то на зряла възраст.

Точно затова, когато гледам подобни "експерименти" в предаването, не ми изглеждат просто като част от играта, а резонират с реални ситуации, които повечето от нас сме преживявали в една или друга степен. И това ги прави още по-неприятни за гледане.

# 207
  • България
Всички са се записали в предаването за втори сезон, могат да гледат първия сезон и да направят изводи какви игри се дават - игра с изсмукване на сладолед, стискане на гъба с крака, лицеви опори върху момиче с целувка и още долнопробни неща. На фона на първия сезон играта вчера беше мека версия. И мъжете от първи сезон биха били по-груби от това, което видяхме вчера. Жените трябва да приемат, че това е цената да стават инфлуенсърки. Безплатен обяд няма.

# 208
Според мен утрешната битка по-скоро би била битка за гривни — който остане последен, няма гривна, респективно няма шанс да я даде на „избраницата” си, за да остане във формата.

# 209
За мен мъжете са два типа в това предаване и всички с нулев шанс за бъдещи пълноценни отношения.
Божин, Радо, Марсел са абсолютни аутсайдери навън като евентуални партньори, способни на дългосрочна връзка.
Божин, писах достатъчно на какво ми изглежда.Радо, със светналите си от радост очички при вида на толкова жени накуп, визия на монах от "Името на розата" и за капак обсесия по чалгата...
По-ставаше за Ергенът 4, където повечето   бяха чалгарки и в някой от алкохолните запои, все можеха да го отнесат .
Марсел е като герой от поредицата "Аляска: семейството от гората".

Всички останали -Марио с хитрите очички, Асен с нуждата от по-широка известност, Стефан с логореята си, малкото Ники, до един са за ефирната слава и бъдещи проекти .
Ако нещо повече падне, освен лежачката им в сезона, направо бонус.

Общи условия

Активация на акаунт