⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 644
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Не съм съгласна, че Ренета отряза Марсел. Първо пред момичетата изказа съмнение и притеснение, че Марсел, може да прави всичко това с цел да ревнува изгората му отвън . Което е нормално , да не искаш да завързваш отношения с човек, който още не е затворил страницата на чувствата си . Защо след това излезе със задушаването , при това не му го каза лично , а прати друг да му предава или се е оплакала пред друг, тук не разбрах точно. Но във всеки случай е доста обидно . Нещо си е въобразила, , че мъжете не и обръщат внимание, понеже е с Марсе, а ми се струва, че те и така не биха и обръщали. Зодия Риби , прекрасни хора, но пълни дървета в междуполовото общуване . Не я хейтя , тя ми е любимката . Асен се хвана за първата свободна . Направо ме боли миличкия, как се старае да се впише в ролята на кавалер и че е различен от етноса си . В живота имам много близък приятел , доктор ром , за 30 год дружба , никога дори не е ставало на въпрос и даже не се и сещам

# 211
Ренета искаше да говори и с други момчета, този изрод я обсеби как не я препика за да си я маркира незнам
Никоя жена не заслужава такъв човек до себе си, едва ли ще се задържи мисля че скоро ще си ходи, тъй като едва ли някоя ще го поиска
С целувката с Радослава целеше да по дразни Рени, но това само ги от врати жените още повече

# 212
  • somewhere near the sea
Не ми се иска пак да пиша за дървото Марсел, но явно от страна на продукцията има много "хляб" в него. Той си заплю Ренета, само защото чу, че е лекарка, без дори да я познава. После я "загради"- заставаше между нея и другите. Тя не можа дори да погледне другиго. И аз да съм, ще се почувствам задушена. Подигра й се, че искала да види какво има "на пазара", а след като го отсвири, реши, че има още много. Сам дето те не чакат той да им е манната небесна. За да не се изложи съвсем, реши да предприеме отчаян ход- облиза новото момиче и й взе акъла, но с обратен ефект. Остава му да опита с всяка една по една, докато на хората не им писне и не го изгонят.

# 213
Аз се чудя, като правят каста, дали някой ги матчва предварително с прогнози..Май се повтаря схемата от първи сезон. Участниците толкова не си подхождат, че са веднага с нагласата..да хванем някой, и то бързо...и се получават някакви умрели двойки като Николай и Симона - Ивелина и Николай, Марио и Ванеса...никъде нищо...Джакузито беше страшна любовна среща....Сякаш между Ники и Евгения изглежда даже по-реално, дори и само физическо да е...
Първият сезон нямаше нито една реална двойка и беше мъка за гледане докрая, ..защото всичко беше фалшиво. Чудя се защо в чуждите формати не е така. Има хора реално си се харесват и увличат... Сигурно трябва да са подбрани с умисъл ли, не знам..

# 214
В интерес на истината, играта вчера беше смущаваща, ама аз и за доста по-гнусен нейн вариант на изпълнение се сещам. Имаше преди сто години едно предаване Summer Flirt, там реално на тази игра имаше момчета, които целунаха едно след друго няколко момичета по устата и равносметката беше, че все едно почти всеки се е целунал с почти всеки - брр

Марсел и Ренета не са ми интересни, ако трябва да съм честна. Не видях той кога я е ограничил да си говори с другите. По-скоро ми се струва, че другите момчета не проявиха интерес към нея така или иначе. Както и другите момичета не проявиха към него.

Това с насилената целувка беше гадно. Даже Маги, която по сценарий трябваше да се възхити от такова нещо, звучеше неубедително на заден фон.

Евгения и тенисистът Николай не ми се струват искрени. Тя до вчера страдаше за Божин и сега изведнъж... А и такива първосигнални хора са ми странни.

Божин с тази неувереност може ли да обиколи още няколко пъти всички да им каже, че се чувства неуверен, че те май не разбраха. Става досадно вече. Дори да се изтъква като социален и психологически проблем в съвременното общество, също както това с етноса и витилигото - един път да се спомене е напълно достатъчно.

На мен ми е интересно Марио и Ванеса дали ще останат двойка, докато са там. Твърде бързо се мачнаха те, а на мен щеше да ми е интересно да им видя динамиката и с други хора.

Ивелина ми е малко като Ренета - иска им се повече момчета да проявяват интерес към тях, ама реално не се случва така.

И аз почвам да си мисля, че Джулката си е играч. Твърде странно се израдва като разпозна Божин на играта.

Честно казано, Елена на мен ми се струва по-скоро наранена от раздяла, отколкото обвързана.
Иначе ми допада как доста точно вижда Чефо какъв е и не се поддава, въпреки че може би го хареса най-много там. Повече я виждам с Радо - поне вътре.

# 215
Ники на Евгения, не беше ли доста загорял в началото на формата

# 216
Едва ли повече от самата Евгения.  Ей тва е матч Joy

# 217
Значи! Аз съм 100% хетеро, но всеки от тези вътре бих отблъснала, вариант тая пиянка Марсел да си вре езика в устата ми не седи. Или да ме ближе Ники секса по шията🤢 Или Чепо да ме души като куче салам Камчия. Всички са гнусни. Твърде рано вкараха тази иначе крайно тъпа игра. Със същия успех можеха да включат и оперторите, химията би била на същото ниво 😂

# 218
А защо марсел и ники спяха на дивана...
Доста пропадняшко... Напили се и заспали доста гнусно!

# 219
  • София
Евгения дали е чувала за четка за коса?

Всеки път в главата е като гръмнал бойлер в тръстика.
Снощи не чух 80 % от разговорите. Звукът е потресаващо зле.

# 220
  • Sofia
А защо марсел и ники спяха на дивана...
Доста пропадняшко... Напили се и заспали доста гнусно!
Леглата май не стигат или не искат да спят в едно легло.

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 14:19 от Doli

# 221
Участници , записани за любовно предаване...явно очакват да го карат на писма, стихове и дитирамби под прозореца

# 222
  • Варна
Снощи не чух 80 % от разговорите. Звукът е потресаващо зле.
От вчера гледам. Върнах няколко предавания назад, горе-долу съм наваксала.
Това със звука обаче е голям проблем, поне субтитри да слагат, почти нищо се разбира.

Марио ми е най-симпатичен там и най-нормален, но май се преструва на увлечен по Ванеса. Защо? Той си знае, но за мен не е искрен.
Асен е ходещо клише, както и Ренета междудругото, затова си паснаха в разговорите.

# 223
И аз гледам само картинки както беше написал някой. Нищо не им разбирам, че даже и не мога да ги запомня кой кой е. За какво се карат с кой се задяват. Един Марсел дето запомних от първият ден, но него как да не го запомниш.
Тези хора не гледат ли какво излъчват? Как не ги боли глава, питат ли ги в Ютюб за звука, какво отговорят? То е кошмарно просто поне за мен.  Ще го гледам още малко докато почне нещо интересно и край с тях.

# 224
В ютуб повече се чува какво говорят , от колкото на телевизора, поне при мен е така.

Общи условия

Активация на акаунт