⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 509
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Скрит текст:
Марсо сега като излезе ,ще го налязат фенките.Дори и да е "лош герой" за всеки влак си има пътници.

Марсо няма пари за качествено кафе с една фенка, а като го налазят тълпи от тях, с капачки ли ще ги черпи!?
Ама нека, той и младите идеалистки са в идеален синхрон!
Не че искам да съм адвокат на Марсел(опази Боже😅), но той държи/държеше(тука трябва да си питам източниците кое е правилното на днешна дата) рок бар в града, тъй че фенките може да ги почерпи по биричка, не кафенце😜😁Засега си е все още сам, не исках да го пускам като спойлер преди да го изгонят😂

# 541
За Марио не съм сигурна какво е казал на Ванеса. Звука е потресаващ, обаче Ники секса си го каза на Евгения. И според мен не беше искрен, а само за да остане в предаването. Даже по-несигурно “Обичам те” не съм чувала, май.

# 542
Съвсем искрен си беше, веднага след това последва признание, че утре може да обича друга 😅😂 Но той живеел за днешния ден, затова нямало значение 😅😂

# 543
Дай линк? Аз го чух ,,обичам те,, , ама всичко е възможно....

Момичета, много поздрави от Марио, който ни чете. Възмути се, че някоя от нас (даже показа коментара и съответно ника във видеото си) е чула, че казал на Ванеса Обичам те. Той е сериозен мъж, няма как да каже на една жена на третия ден Обичам те!!! Казал Моето момиче (или малкото - уточнявам, че не обърнах много внимание, да не ме цитира сега и мен възмутено във видеото си).

https://vm.tiktok.com/ZNdXQF5F5/

# 544
Така, така!
Хем го каза, че от три дни вече  обича Евгения, хем йезуитски се извъртя, че това си е за деня само. Утре друг акъл ще му дойде.

Важно е да обич да има, за всяка любима по ден обич. Щедра работа!

Имам непоносимост към два типажа
-  хора, които се извиняват изключително лесно и след час вършат същите простотии,  и към тези с бързите обещания и заричания.
Въздухарска работа.

# 545
Прави ми впечатление, че толкова често се използва думата match. Това от приложенията за запознанства ли е навлязло в българския език?

# 546
По скоро от предишния сезон, защото Мишо и Неделчо споменаваха, че предаването малко прилича на реалити, което се казва perfect match. И май от там дойде, бяха казали и на участниците да го гледат, ако искат да се запознаят с предаването и явно като са го гледали повечето от миналия сезон, започнаха да се,, мачват,,

Прави ми впечатление, че толкова често се използва думата match. Това от приложенията за запознанства ли е навлязло в българския език?

# 547
  • България
Момичета, много поздрави от Марио, който ни чете. Възмути се, че някоя от нас (даже показа коментара и съответно ника във видеото си) е чула, че казал на Ванеса Обичам те. Той е сериозен мъж, няма как да каже на една жена на третия ден Обичам те!!! Казал Моето момиче (или малкото - уточнявам, че не обърнах много внимание, да не ме цитира сега и мен възмутено във видеото си).
Да свиква с манипулациите на телевизията. Joy че и обиден и възмутен. JoyJoyJoy

Не съм му фен, супер неискрен е. Лесно може да пусне по пързалката. Очевидно не се харесват с Ванеса.

# 548
Изгониха Марс и темата замря Grinning
Ванеса ме изгуби окончателно. Сцени на ревност, целувки, прегръдки и изведнъж нямала тръпка към Марио, харесАла Чефо...
ЧеХо, не ставаш брат! Нищо мъжко няма в теб!
Хилеше се като зелка, покри се и не защити Рачето, пък после я нападна що реагирала така...
Не вярвах, че някога ще го кажа, но Божинката в някои ситуации постъпи мъжки, за разлика от Чехльо!
Испанеца щеше да избяга от джакузито, сега пък не иска да си тръгва, че изведнъж харесАл Ивелина!
Интересно ми е рапЕра ще отиде ли да доказва обичта си или ще намери оправдание, за да продължи да спи на дивана Thinking
Дано новите участници внесат малко свежест, че тия се изчерпАха и ми доскучаха!

# 549
За match...май се използва толкова думата, защото няма много подходящ превод на български...

# 550
Всичко има подходящ превод на български, просто не е винаги една дума. В случая може да се каже “да си подхождаш/пасваш с някого”, “да се намериш с някого.” И на английски като се каже за една двойка, че са match точно това означава.

# 551
Под подходящ превод имах предвид с една дума, иначе е ясно, че има превод за всичко...

# 552
Точно.С тези мачове,кринджове,валидации и прочее глупости,като че нашият език е толкоз беден.

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 14:49 от *Амбър*

# 553
  • Варна
Е, има си дума :"еш" се нарича, но май не се използва в съвременния език.

Скрит текст:
Оттам и думата "съешавам" Joy

# 554
Има подходяща дума : съвпаДЪК 😜😁

Общи условия

Активация на акаунт