⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 520
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Край морета северни и южни
Марсел беше представителна извадка на голяма част от балканските мъже. По скоро ми приличаше на поведение на едни отминали набори. Отдавна мачо не е пример за мъж . Радвам се ,че няма да го гледаме вече този
простак  Марсел , агресията е в новините всяка вечер ,няма място и в любовно предаване.
Така е по-точно. Не мисля, че мъжете в Албания, Турция, Сърбия, Гърция са по-различни. Мутренско поведение има и в някои турски сериали, макар, че там е завоалирано. В реалния живот в Турция може и да е по-зле. Всъщност познавам женени за турци и са пропищяли. Чалгата също като култура и музика влезе у нас от Турция, Гърция и Сърбия.

# 526
Марсел беше представителна извадка на голяма част от балканските мъже. По скоро ми приличаше на поведение на едни отминали набори. Отдавна мачо не е пример за мъж . Радвам се ,че няма да го гледаме вече този
простак  Марсел , агресията е в новините всяка вечер ,няма място и в любовно предаване.
Така е по-точно. Не мисля, че мъжете в Албания, Турция, Сърбия, Гърция са по-различни. Мутренско поведение има и в някои турски сериали, макар, че там е завоалирано. В реалния живот в Турция може и да е по-зле. Всъщност познавам женени за турци и са пропищяли. Чалгата също като култура и музика влезе у нас от Турция, Гърция и Сърбия.

Това, че е "балкански синдром", не го прави по-малко кофти.

# 527
Марсел си тръгна, много се радвам ...някой замисли ли се защо Ники спи на дивана до него, а утре щял да се мести до Жени? Ами, за да пази кучето от него самия, затова.

Малък кокъл от продукцията в думите на Жени - "може да му дам гривна"...за да стане интересно, евала че не го оставиха.

Разбирам защо в кръчмата го харесват ама с това идеализиране и после смачкване на жената, лъха на нарцистични наклонности. Трябва му жена със силен характер дето да се влюби до уши в нея и каквото му каже да прави за нея, вкл и да тръгне на терапия. Ама на коя ще й се занимава да превъзпитава 30г мъж и защо да го прави.

Ивелина супер дразни - тя била певицата, танцьорката и психолога, и Майка Тереза на къщата ...друго? Беше ми симпатична, но влечението към интригата ме отблъсква. Манекенът няма думата, покрай нея избледня, жалко ...

Ренета ми е интересна и не искам да я махат, има размисли в главата й и с Асен са ми интересни, надушиха се, че може да изкарат играта заедно. Има и уважение, така че ...Плюс, че тя показа как се действа с такива като Марсел, евала.

Не им прави чест на Ив. и Рен. обаче да се държат така с малката Джули, на 22 е все пак - какво й налитат, и тази Ванеса също.

Джули е сладка, не е длъжна да споделя на змиите и да спи в леглото с тях. Божин е безопасен за нея и може да трупа опит в играта без драми. Обаче змиите направиха драма, щото не ги уведомила за целувката. Тъпо.

Най-смешната обида в реалити - "Ти си фалшив/а" LaughingLaughingLaughing Падам просто, ама нали това е телевизия, има си персонажи, игра, стратегия .... Могат да си изградят образ и да играят като него/нея ...

Чефо много ме дразни как говори нон стоп, платил ли си е за ефирно време не знам, ама дори кончетата превъртях. Уж бил против насилието, а ще прави bulling  на Радослава да ходела да се извинява, че повишила тон на Марсел....двойни стандарти, що не отиде при Марсел с това предложение за запазване на хармонията в къщата ...

Елена и Ники Манекена са ми симпатични, даже биха си отивали, ама не стана и сякаш Ники няма избор, не харесва Ивелина, но някой все едно го е вързал за нея, те никога не са на екран като двойка, само ако има реклама, игра или церемония.

Елена сякаш беше персонажа на Ина от предния сезон, но никой не си падна по нея до несвяст и да стане гоненката. Красива, умна и много балансирана обаче за разлика от Ина.

Жени и Ники са забавни, странни са, но пък се намериха и мисля, че ще си изкарат добре заедно в къщата, весело им е.

Дано новите са интересни и надъхани да влязат в образ и малко да разчупят играта.

# 528
Със смесени чувства съм от излизането на Радо и Марсел. И двамата бяха по-искрени от много от другите участници...Сега остана една банда фалшиви герои.
Божин..."осигурихме  за тази вечер оставането, сега отивам да гледам шоу"...Ники обичал Евгения...Ще гледаме любовта на Ники и Ивелина, Марио и Ванеса...Ренета вече е направила планове кой и как да използва. Не знам защо толкова не им се получават нещата на продуцентите всяка година, ама тия изкуствени матчове са истинска мъка за драгия зрител, че и за участниците. Те чак се и намразват от зор да се държат заедно...Миналата година Ники и Симона едва изчакаха да свърши и се започнаха... И тази година един с един няма да се харесват наистина...

Последна редакция: сб, 23 авг 2025, 11:08 от friends

# 529
„Красива, умна и много балансирана”, какво високо мнение за Елена, която показа колко е лесно манипулируема и плиткоумна. Нямам нищо против нея, винаги трябва да има и от този типаж в предаване. Дано в бъдеще прогледне и да не се поддава на игричките.
Mean girls 💅🏼👑-Ивелина и Ренета кукловодите на този сезон, сигурно ще избутат докрай така.
Ванеса ми харесва засега, ако се хване с Чехо няма да ми харесва повече.😁
Джулката - чиста и добра душа
Ех…Марселката, тръгна си неразбран и неоценен. Може да е агресивен, избухлив и т.н, но беше ИСТИНСКИ МЪЖКАР и им каза всички истини в очите, Евала!

# 530
sky of love,

Не сте проследили цялата дискусия, прочели сте само нишката и давате оценка, затова няма да коментирам. Проследете кой какво е писал преди това и тогава обобщавайте Simple Smile

# 531
  • Варна
Аз все още не мога да харесам някой.

# 532
  • София
Момичета, много поздрави от Марио, който ни чете. Възмути се, че някоя от нас (даже показа коментара и съответно ника във видеото си) е чула, че казал на Ванеса Обичам те. Той е сериозен мъж, няма как да каже на една жена на третия ден Обичам те!!! Казал Моето момиче (или малкото - уточнявам, че не обърнах много внимание, да не ме цитира сега и мен възмутено във видеото си).

# 533
Дай линк? Аз го чух ,,обичам те,, , ама всичко е възможно....

Момичета, много поздрави от Марио, който ни чете. Възмути се, че някоя от нас (даже показа коментара и съответно ника във видеото си) е чула, че казал на Ванеса Обичам те. Той е сериозен мъж, няма как да каже на една жена на третия ден Обичам те!!! Казал Моето момиче (или малкото - уточнявам, че не обърнах много внимание, да не ме цитира сега и мен възмутено във видеото си).

# 534
  • София
Спокойно, Марио, объркването беше от рекламния спот, после в серията видяхме, че Ники се обяснява в любов Simple Smile

# 535
  • София
Беше видео в Тик Ток, мина и замина. Но той пусна откъс от видеото, в което според него се чува какво бил казал.

# 536
Марсо сега като излезе ,ще го налязат фенките.Дори и да е "лош герой" за всеки влак си има пътници.

# 537
Според мен звукът е под всякаква критика! Satisfied

# 538
Ренета в последния епизод се показа в ужасна светлина. Мисля че тя беше основната причина да отпадне Радо, защото на слепите срещи тя обърка Марсел и каза, че Радо й е харесал (което е странно, предвид това, че би трябвало да си с обострени сетива и някой като ти направи впечатление в разговора и гласа си, ще му запомниш името). Оттам създаде цялото това нещо с харема и Радо, което му изигра лоша роля в реалността. Сега пък тръгнала да определя кои са фалшивите двойки, като нейната и на Ивелина изглеждат най-никакви.
Мисля че Асен е умен и ще се усети обаче, едва ли дълго време може да го залъгва... Ивелина каза, че ще  си тръгне, ако Николай напусне, само за да изглежда точна и искрена, иначе й се стои и иска да играе играта. Много грозно отношение и поведение към Джулия. С нападки и агресия как очакват да им споделя, не се прави така. Точно тези, които най-много разказват напред и назад са хората без чувства с повърхностно отношение и фалш.
Интересно ми е да видя по-дълъг разговор между Марсел и Николай манекена, но вече не е възможно.

# 539
Марсо сега като излезе ,ще го налязат фенките.Дори и да е "лош герой" за всеки влак си има пътници.

Марсо няма пари за качествено кафе с една фенка, а като го налазят тълпи от тях, с капачки ли ще ги черпи!?
Ама нека, той и младите идеалистки са в идеален синхрон!

Общи условия

Активация на акаунт