⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 534
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Очакван развой, за съжаление... Остана Чех(ль)о да гледам и куп восъчни фигури с фалшиви отношения...

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 23:18 от Bilyana14.

# 511
  • Край морета северни и южни
Аз гледам онлайн в Ютуб и май там видеото е с по-високо качество, от колкото по телевизията. Не мога да не спомена, че когато дават Ванеса не мога да откъсна очи от нейния нос. Връхчето й е направено направо ужасно, трябвало е да осъди нейния пластичен хирург.

А на Божинката по-добре да не дават думата, много ме дразни като почне да фъфли и да намила. Пък това, пък онова. Пък тоя казал на оня, пък коя се обидила или щяла да се обиди. Много дразнещи разсъждения. Като някоя бабичка-клюкарка.

# 512
Не мога да повярвам, че Джулия (в началото само тя ми хареса) плаче за тоя чехльо Божин. Явно харизмата му се стопява по ТВ-то.

# 513
Не мога да не спомена, че когато дават Ванеса не мога да откъсна очи от нейния нос. Връхчето й е направено направо ужасно, трябвало е да осъди нейния пластичен хирург.

Доколкото виждам и знам, това се получава впоследствие, нещо като натрупване, но на хрущял ли, не съм сигурна, все едно мястото се опитва да се възстанови, като скед травма. От това натрупване на връхчето носът изглежда по-остър и по-дълъг. Не е бил така след операцията. При нея даже е едва доловимо, може да бъде много по-ужасно. Може да направи ревизия, ако прецени, но не се знае какъв ще е резултатът. Това е причината някои да имат по 5-6 операции, много неща могат да се объркат.

# 514
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Да има с какво да се занимавате прз уикенда. 😋

Значи чакаме Елвира в понеделник? Ухаа. Ама изтърва Марселката и Радо прическата, язък. 😀

# 515
  • софия
Еее, много интересно ще стане вече - до края едно ми ти  опознаване, едно ми ти разгръщане на персонажите ни очаква...... Мани, колко ли клишета още мога да глътна от тумбата останали досадници не знам.... Trollface

Очакван развой с гривните.
Днес беше лесно - и двамата мъже бяха свободни.
Следващия път две жени.
Както са планирали да спасяват Елена, то гривна и трябва от свободен мъж -засега са Чехо  и новия от утре.

Останаха ми да им симпатизирам Джулката, Масурски и Жени - ама и тримата са ми твърде слабички за главни герои.

Абе добре че е август и че е само месец и половина.
И че Неделчо Heart няма нищо общо Joy

# 516
  • България
Разделям се с Марсел с отрицателни чувства, топ противен персонаж. Дано не го върнат.

Радо - неутрални.

Не харесвам нито един матч от измислените.

Искам да отпаднат Ивелина и Ренета. А дано, ама надали.

# 517
В следващия епизод мъжете ще дават гривни.

# 518
На първата седмица от обединението щом вече се говори за кекс и се казва заветното “Обичам те” може спокойно да се сгъва цирка. Не мога и да повярвам, че най-фалшивите коментират колко са фалшиви другите. Виждам някакви проблясъци, че Елена ги усети Ивелина и Ренета какви са щом отиде да говори с Джули, но за мен направи грешка да остави моделчето. Нямам представа там как изглеждат взаимоотношенията, но конкретно тази двойка ми стои на екрана като най-добри приятеЛКИ. Първо - тяхното поведение крещи, че са влезли за всичко друго, но не и за любовта. Второ - липса на интерес, липса на химия, липса на привличане, липса на абсолютно всичко, което трябва да струи от влюбени млади хора. Айде влюбени да не са, но поне да имат симпатии един към друг. То се видя и в сцената с джакузито, бяха много нелепи и двамата.
Според мен трябваше да спаси Радо, за него щеше да има шанс следващата седмица с Радослава или новата мацка, която предстои да влезе.

# 519
  • София
За съжаление обаче не смятам, че ще им излязат сметките с това предаване. Сравнявайки активността в темата с Ергена, ами просто няма място за сравнение.

Еее, все едно да сравняваме Максимал с Игри на волята... Различни категории, като пари, реклама и популярност са просто.
И все пак Сезон 1 беше доста коментиран. Този също върви много добре. Всъщност предаването се коментира повече от доста хитови заглавия, като Хелс Кичън, Един за друг и т.н.
А и сме Август месец. Най-умрелият месец откъм коментари в Бг мама и това важи за всички секции. На мен ми липсват доста никове, които изведнъж средата на септември ще се окажат на линия. Simple Smile

# 520
Разделям се с Марсел с отрицателни чувства, топ противен персонаж. Дано не го върнат.

Радо - неутрални.

Не харесвам нито един матч от измислените.

Искам да отпаднат Ивелина и Ренета. А дано, ама надали.

Марсел няма за какво да го връщат - обсесивен и агресивен и имащ проблем с отхвърлянето.

Радо нямаше късмет просто.

И Ивелина и Ренета са там за ефирно време, а не за любов - точно те биха подскачали от мъж на мъж само и само да останат.

# 521
Проксима и Firebird, не съм работила с СГ, а съм се занимавала 15 години с деца и младежи, извършили всякакви престъпления и съм събирала деца от улицата, гари, подлези, и изоставени къщи,. И да, имам интересен подход към нещата и хората. Търся доброто и силните страни  у хората и там натискам. Имам и успехи, и провали. Вероятно Марсел е нечий провал. Знаете откъде тръгва всичко. Човек спира  развитието си във възрастта, на която е спрял да се чувства обичан.

Замисляли ли сте за децата от дом, защо едни стават престъпници, а други имат стремеж да се развиват като добри, успешни хора? Също защо хора с тежки заболявания в единия случай преживяват катарзис и се стремят да помагат на други в сходно положение, а други се озлобяват и смятат, че всички са им длъжни? Хора с еднакви съдби, както искате го разглеждайте. Марсел е влязъл в ролята на жертва, защото му е угодна, манипулативните му действия и думи постигат ефект, Вие и хора с подобни на Вашите разсъждения, сте доказателство за това.
Не само съм се замисляла, но и магистърската ми курсова работа е на тази тема.
А Вие замисляла ли сте се, ако постоянно наричаш някого с обидни думи, какво всъщност става от него? Същото, с което си го наричал, най-общо казано. Разбрах какво имате предвид за себе си. Благодаря за дискусията.

Вие познавате Марсел, знаете как се е развил животът му и на базата на това давате оценка, или говорите по принцип? Знаете ли колко хора всъщност са израстнали в токсична среда? Без обич и подкрепа? Какво щеше да се случи, ако всички бяха като Марсел? Слава Богу, че не са. Аз също разбирам какво казвате, но готова ли сте да приютите един Марсел и да направите всичко, което смятате, че някоя млада жена би трябвало да му даде, за да се промени той? Имате ли дъщеря? Как бихте се чувствали, ако имате и тя бъде жертвеното агне, за да бъде спасен Марсел? С колко случаи на домашно насилие сте се сблъсквали? Били ли сте свидетел на такова? Магистърската курсова работа не е реалният живот, нали разбирате това? И аз благодаря за дискусията, дано повече млади жени не смятат, че могат да спасят някого, като му дадат всичко, защото нс такива като Марсел никога не им стига.
Мисля че,не ще  разбрали какво  иска да каже потребителката.Поне от това което съм видяла,никъде не е апелирала жена ,като вижда някой който се държи като Маресел ,да влизав ролята на спасителка и да се мъчи да го изгражда наново и да се мъчи да го спасява.Такава  нагласа е меко казано токсична,човек да си  мисли и да иска  да моделира някой друг...Тя просто каза,че трябва да си дадем сметка,че някои хора в подобно положение в даден момент ще се превърнат в това,в това,която цял живот им е било натяквано ,че са и се очаква да се превърнат.Може би в даден момент  и те самите да са повярвали,че са такива.Бях попаднла на историята на един господин,който именно засягаше очакванията на хората от него,защото е еди какъв си.Но той ги опровергава,но казва,колко тези очаквания от хора,които всъщност се надяват на това,зада могат да затвърдят някакви свои си предрасъдъци и т.н,са тежели,както на него,така и на другите хора от неговата общност.Той е изплувал,ама други не са.На нас  ни се иска да вярваме,че всички сме някакви силни психически,духовно,емоционално,духовно,че хората винахи се държат идеално и т.н,ама това не е така.В даден момент всеки поради една или друга причина ще се пречупи,ще се откаже да се бори,а просто ще се остави по течението .Както и вие вметнахте,това как човек ще реагира на това си е строго индивидуално и не можеш да предвидеш.Никой не ти казва,да оправдаваш лошите постъпки на дадения  човек,а просто да го разбереш и просто да постъпиш човечно с него,а не да се държим по начина ,който виждаме и правим някакви неблагоприятни пророчества,относно как ще му се развие живота.Не ми харесва тази ожесточеност в хората.Надявам се,Марсел да осъзнае,че има нужда от помощ и да я потърси,защото ,ако я кара по този начин до нищо добро няма да доведе както за него си,така и недай може и за някой друг човек.

# 522
Това ,,обичам те,, от Ники беше от страх , да не го изритат, не знам на Жени , как не и светна Vertical Traffic Light определено е долно от негова страна.
Честно казано накрая ми стана съвсем малко тъпо за Марсел, щеше да ми е интересно при евентуален истински мач с него, той как щеше да се държи до края на предаването , дали щеше да омекне. По рано в коментарите се появи негова съгражданка и каза ,че не е чувала да се е бил с някой, нито жена ,нито с мъж, ако е така според мен може и да не е толкова агресивен колкото показва. Щеше да ми е интересно , какъв щеше да е образът му занапред, гледам мъжете го харесват , повечето . Сузана каза ,че поддържа връзка с него след предаването, едва ли е само лош, все има и някоя добра черта , щом продължават да си говорят с него и след предаването. Ще чакам подкаста с него , въпреки ,че не го виждам как ще си говори с Маги, някак някой мъж на този подкаст за водещ (Неделчо Joy) , специално за Марсел , би ми стоял по добре и би измъкнал повече гледни точки от него.

И според мен Ивелина и Ренета са изкуствени, по натам мисля ,че ще си проличи много.
Ванеса , как ще си хареса Чефо? Марио , горкия си мисли ,че няма как тя да хареса толкова лигава персона, ама.... Заблудил се е!

# 523
Марсел беше представителна извадка на голяма част от българските мъже. По скоро ми приличаше на поведение на едни отминали набори. Отдавна мачо не е пример за мъж . Браво на момичетата ,че не му се вързаха. Иначе , той бил добър ,казват някой и жената трябва да го укроти. Мит ,при първото ядосване се вижда "куче да те лае и пази" -негови думи. Не ,мерси. На това  вече няма кой да се върже.  Адмирации на Чефо за изказванията по тази тема, макар, че този пък тип мъже гледат първо себе си и с мили думи си правят каквото си искат.
Радвам се ,че няма да го гледаме вече този
простак  Марсел , агресията е в новините всяка вечер ,няма място и в любовно предаване.

# 524
Марсел беше представителна извадка на голяма част от българските мъже. По скоро ми приличаше на поведение на едни отминали набори. Отдавна мачо не е пример за мъж . Браво на момичетата ,че не му се вързаха. Иначе , той бил добър ,казват някой и жената трябва да го укроти. Мит ,при първото ядосване се вижда "куче да те лае и пази" -негови думи. Не ,мерси. На това  вече няма кой да се върже.  Адмирации на Чефо за изказванията по тази тема, макар, че този пък тип мъже гледат първо себе си и с мили думи си правят каквото си искат.
Радвам се ,че няма да го гледаме вече този
простак  Марсел , агресията е в новините всяка вечер ,няма място и в любовно предаване.

Била съм с такъв като него - винаги съм се чудила, дали няма да ми посегне. Ама нали еталон за "български силен мъж". Добре, че се спасих на време, а Марсел е точно това - събирателен образ на децата възпитавани по времето на чалга и мутренското  поведение в началото на 90те.
Те жените това искали и харесвали.
Така ли?
Тогава защо го изгониха?
Май на никоя на й се иска в изблик на ярост бъде замеряна с нещо или да й набият шамарите.

Общи условия

Активация на акаунт