⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 554
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Това трябва да се добави в описанието на темата!
Със сълзи се смея Flowers Bouquet

# 451
Аз не знам какво предаване гледам, казвам ви.
Ренета е в Сървайвър/100те гривни.
Марсел и Радостина са в Биг Брадър, който аха да прерасне в Кечмания.
Чефо си мисли, че е новият Ерген.
Другите са на дискотека - някои девойки гледат с досада подпийналия ухажор, ама го търпят, че черпи с пиене, Божинката се урежда с мадами (щото е тъмно), някои се хвърлят на врата на случаен младеж, шото водещият е казал - дами канят, трети стоят в ъгъла и пишат постове в социалките “KUPONA E NA MAX”, а Радо се опитва да даде 50 лева на диджея да пусне Цеца Grin
Топ описание, разсмя ме, евала! 🤣🤣

# 452
Разбирам хората, които са влезнали в подобни формати, че не им е приятно да четат негативни коментари за себе си. Обаче тези предавания за точно за обсъждане - така си качват рейтингите и оттам приходите от реклама. Самите участници се съгласяват да участват в такива шоута като в замяна получават популярност, подбутване на бизнеса им и т.н.
Така че, Ванеса няма нужда да оборва всяко мнение, което не й допада, а да гледа да осребри бързо известността, защото септември почват мноооого риалитита и бързичко ще бъде забравена.

# 453
Не мисля че радо слуша Цеца, по скоро новите разчвкнати звездички по планета

# 454
# 455
Той Марсел не е толкова малък, че да не може да прецени какво му куца в отношенията с хората. Осъзнава го най-малкото подсъзнателно, но не желае да се промени. Все едно другите са длъжни да се нагаждат спрямо него. Това е кофти поведение и още по-кофти начин на мислене. Ако всеки така си въобразяваше, светът щеше да е още по-смотано и грубиянско място.

Според мен Радо и Марио имат най-голям потенциал за развитие и като цяло някаква адекватност. Първият, защото още е сравнително млад и с времето може и да еволюира (или пък не).
А вторият поне умее да се изразява, да запазва спокойствие и търпение и тн. Даже и при неадекватната сцена, която Ванеса му спретна на първата вечер, не се държа грубиянски с нея. Това, ако беше Марсел, смятай къде щеше да я прати...

# 456
  • Leeds, UK
Проксима и Firebird, не съм работила с СГ, а съм се занимавала 15 години с деца и младежи, извършили всякакви престъпления и съм събирала деца от улицата, гари, подлези, и изоставени къщи,. И да, имам интересен подход към нещата и хората. Търся доброто и силните страни  у хората и там натискам. Имам и успехи, и провали. Вероятно Марсел е нечий провал. Знаете откъде тръгва всичко. Човек спира  развитието си във възрастта, на която е спрял да се чувства обичан.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 18:22 от Happy Bella

# 457
  • София
Какво значи да се правиш на Дора Габе? Любопитно ми е, наистина Grinning

# 458
Проксима и Firebird, не съм работила с СГ, а съм се занимавала 15 години с деца и младежи, извършили всякакви престъпления и съм събирала деца от улицата, гари, подлези, и изоставени къщи,. И да, имам интересен подход към нещата и хората. Търся доброто и силните страни  у хората и там натискам. Имам и успехи, и провали. Вероятно Марсел е нечий провал. Знаете откъде тръгва всичко. Човек спира  развитието си във възрастта, на която е спрял да се чувства обичан.

Замисляли ли сте за децата от дом, защо едни стават престъпници, а други имат стремеж да се развиват като добри, успешни хора? Също защо хора с тежки заболявания в единия случай преживяват катарзис и се стремят да помагат на други в сходно положение, а други се озлобяват и смятат, че всички са им длъжни? Хора с еднакви съдби, както искате го разглеждайте. Марсел е влязъл в ролята на жертва, защото му е угодна, манипулативните му действия и думи постигат ефект, Вие и хора с подобни на Вашите разсъждения, сте доказателство за това.

# 459
На мене Чехо 🤣 ми е най-противен в това шоу. Чисто визуално ми е нелеп, вербално ми е непоносим.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 22:30 от Bilyana14.

# 460
Не всеки иска да бъде спасен обаче, колкото и ресурси да бъдат похабени за спасението му.
Преди години в Пловдив имаше един случай, който не мога да забравя и винаги го асоциирам с насилници като Марсел/дори само да се прави на такъв/.
Съвсем младо момиче от добро семейство се влюбва в мъж над 30те, с лоша репутация , против волята на родителите и заживява с него.
Добро, наивно дете, което вярва, че всички приказки имат щастлив край.
Оттам насетне само насилие, безпаричие, защото естествено господинът не го влекат прозаични неща като работа и сметки.
Ражда се и едно дете, което вечно  го дразни с плача си, докато той спи и през деня,
а младата майка с количката в студа обикаля улиците, за да има мир.
Защото и най-малкото раздразнение рефлектира върху нея с побой. Пред родителите тя не се оплаква, но май беше забранил и да се среща с тях.
В крайна сметка я преби до смърт, той отиде в затвора/може и да е излязъл вече, в Бг не лежат дълго дори убийците/, а нещастното бебе дадоха да го отглежда майката на насилника.
Което беше абсолютна несправедливост, защото по този начин лишиха бабата от страна на майката и от дъщеря, и от внуче.
Не зная впоследствие как се разви този случай.
Приказка няма , насилникът може да те лиши и от живот, докато вярваш , че само ти си способна да я напишеш с обичта си.

# 461
Да се взимат Чехо и Ванеса!
С изпилените носове са си лика- прилика.

# 462
После да се чудят бабите пред блока кой им е правил децата..Няма да приличат на тях.

# 463
  • European Union
Интересно стори е качил Марсел в Инстаграм. Подсказва ли ни нещо, хлъзга ли ни? Сега и аз не знам спойлер ли е или партенка, ще го коментираме след епизода довечера.

# 464
Аз не мисля че чете, прекалено е горд и самовлюбен
Гордостта му идва от комплексарщина - сакън да не ме помислят за слаб и уязвим. Не е самовлюбен, сам не се харесва и защото знае, че и другите няма да го харесат, а няма аргументи за защита, лае като пинчер да ги стресне и премълчат.
Мятането от тезата вижте какъв стойностен мъжкар с достойнство съм до просенето на съчувствие е израз на емоционална непоследователност и липса на вътрешна стабилност - не е убеден, че е достатъчно ценен, а му се иска да се представи за такъв. Нуждата от внимание и контрол го кара да сменя ролите силен-уязвим, да използва контрастни послания, за да ангажира емоционално околните със себе си. Адски се страхува, че ще бъде отхвърлен и бърза да го предизвика, за да запази усещането, че не му пука от това. Интересен образ е. Аз гледам тези предавания точно заради изявата на различните образи и все се чудя защо с такава страст се гонят отрицателните, не са ни в домовете все пак, а можем да ги анализираме и вадим собствени изводи, без да се налага да общуваме директно и берем съответните негативи.
Та, аз съм за Марсел да остане. Вярно, че енергично се раздаде да си покаже магариите, но може би има какво още да видим. Едно момиче да се спаси чрез образа му, полза е.

Общи условия

Активация на акаунт