⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 546
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Жени е емоционално нестабилна.
Другите жени яко я манипулират. И тя си внушава какво ли не.
Не че не може да е права. Сигурно е. Не знам. Само бъдещето ще покаже.
Масурски бил заглеждал други жени. Ами според мен той е с нея, защото няма с коя друга. Но някак си в своята си странност и лудост си се намериха...

# 481
  • Leeds, UK
Проксима и Firebird, не съм работила с СГ, а съм се занимавала 15 години с деца и младежи, извършили всякакви престъпления и съм събирала деца от улицата, гари, подлези, и изоставени къщи,. И да, имам интересен подход към нещата и хората. Търся доброто и силните страни  у хората и там натискам. Имам и успехи, и провали. Вероятно Марсел е нечий провал. Знаете откъде тръгва всичко. Човек спира  развитието си във възрастта, на която е спрял да се чувства обичан.

Замисляли ли сте за децата от дом, защо едни стават престъпници, а други имат стремеж да се развиват като добри, успешни хора? Също защо хора с тежки заболявания в единия случай преживяват катарзис и се стремят да помагат на други в сходно положение, а други се озлобяват и смятат, че всички са им длъжни? Хора с еднакви съдби, както искате го разглеждайте. Марсел е влязъл в ролята на жертва, защото му е угодна, манипулативните му действия и думи постигат ефект, Вие и хора с подобни на Вашите разсъждения, сте доказателство за това.
Не само съм се замисляла, но и магистърската ми курсова работа е на тази тема.
А Вие замисляла ли сте се, ако постоянно наричаш някого с обидни думи, какво всъщност става от него? Същото, с което си го наричал, най-общо казано. Разбрах какво имате предвид за себе си. Благодаря за дискусията.

# 482
  • София
Това "Обичам те" за нищо го нямат. 😂

# 483
  • София
Ники Маурски към Евгения:
''Обичам те!''

😮

# 484
Каква беше наградата за победителите? Знае ли се?

# 485
  • София
Каква беше наградата за победителите? Знае ли се?

Романтична среща.
Явно конна езда и обяд в ресторант Немо.

Радослава има доста елементарен изказ. Изобщо не е за Чефо.
Виждам я с някоя напомпана мутра.

# 486
Келнерчето как се подсмихваше, докато обяснява за салата Цезар.

# 487
Имах предвид за двойката победител на финала.

# 488
Елена има енергията на стогодишна мумия. Ни'къв живец...баси..млад човек а говори флегматично като бабичка. Да заспиш..докато я слушаш.

# 489
  • Stockholm
Ау, Чефо ме изкефи. За съжаление това примитивно момиче изобщо не разбира какво има предвид Чефо, за извинението.

# 490
  • София
Имах предвид за двойката победител на финала.

Засега нищо не са казали.
Може би ще е като сезон 1, но очаквай неочакваното...

# 491
Проксима и Firebird, не съм работила с СГ, а съм се занимавала 15 години с деца и младежи, извършили всякакви престъпления и съм събирала деца от улицата, гари, подлези, и изоставени къщи,. И да, имам интересен подход към нещата и хората. Търся доброто и силните страни  у хората и там натискам. Имам и успехи, и провали. Вероятно Марсел е нечий провал. Знаете откъде тръгва всичко. Човек спира  развитието си във възрастта, на която е спрял да се чувства обичан.

Замисляли ли сте за децата от дом, защо едни стават престъпници, а други имат стремеж да се развиват като добри, успешни хора? Също защо хора с тежки заболявания в единия случай преживяват катарзис и се стремят да помагат на други в сходно положение, а други се озлобяват и смятат, че всички са им длъжни? Хора с еднакви съдби, както искате го разглеждайте. Марсел е влязъл в ролята на жертва, защото му е угодна, манипулативните му действия и думи постигат ефект, Вие и хора с подобни на Вашите разсъждения, сте доказателство за това.
Не само съм се замисляла, но и магистърската ми курсова работа е на тази тема.
А Вие замисляла ли сте се, ако постоянно наричаш някого с обидни думи, какво всъщност става от него? Същото, с което си го наричал, най-общо казано. Разбрах какво имате предвид за себе си. Благодаря за дискусията.

Вие познавате Марсел, знаете как се е развил животът му и на базата на това давате оценка, или говорите по принцип? Знаете ли колко хора всъщност са израстнали в токсична среда? Без обич и подкрепа? Какво щеше да се случи, ако всички бяха като Марсел? Слава Богу, че не са. Аз също разбирам какво казвате, но готова ли сте да приютите един Марсел и да направите всичко, което смятате, че някоя млада жена би трябвало да му даде, за да се промени той? Имате ли дъщеря? Как бихте се чувствали, ако имате и тя бъде жертвеното агне, за да бъде спасен Марсел? С колко случаи на домашно насилие сте се сблъсквали? Били ли сте свидетел на такова? Магистърската курсова работа не е реалният живот, нали разбирате това? И аз благодаря за дискусията, дано повече млади жени не смятат, че могат да спасят някого, като му дадат всичко, защото нс такива като Марсел никога не им стига.

# 492
  • София
Малее, Марсел как ги подкара по домова книга.
Сипа с големия черпак финално на Ренета. Всичко било фалшиво при нея.

# 493
Ееее. Баш двамата дето не исках да си ходят 🤧

# 494
С такъв характер нормално е че винаги е бил вълк- единак.

Общи условия

Активация на акаунт