⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 486
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Божинката пак вибрира на ниска честота.
Елвира притесни женската част.

# 706
Лелее, Радослава пак е на черешата. Колко каруцарско поведение има, мале.
Това е женския Марсел. Joy
Докторицата е голяма досадница.

# 707
  • София
О, да. Ванеса и Ивелина едва ли са радостни. Ренета обаче ще плакне очички Grinning

# 708
  • София
Елвира си е сексапилна жена, хваща окото. Нормално да внесе смут сред жените.
Асен е много приятен млад мъж, говори възпитано и се изразява добре. Ренета е абсолютна простакеса, изобщо не му отива.

# 709
  • София
Дано Асен се осъзнае...

# 710
Дали Ренета не се опитва да разкара Асен с тези признания? Голяма е интигантка. Божинката явно ще продължи да обикаля за съвет, голям досадник.

# 711
Дали Ренета не се опитва да разкара Асен с тези признания? Голяма е интигантка. Божинката явно ще продължи да обикаля за съвет, голям досадник.
И аз така помислих, може иска да пробва с културиста😅👍

# 712
Много ме е яд, че не пускат поне в ютюб някаква по-пълна версия на тези епизоди. Аз помислих, че съм изтървала признанията на Ники манекена, Ванеса, Джулия и Елена и т.н, а те просто не са ги излъчили изобщо, тъй като са ги сметнали за по-невпечатляващи. На Чефо не вярвам да му се получи с Елвира, въпреки, че тя е доста по-мила и възпитана от Радослава. Определено не е кисел лимон, като нея SmileySmiley
Вероятно между Божин и Джулия ще приключат нещата точно заради двамата нови, съответно Ивелина ще си продължи интригата с това, колко фейк е Джулката.
Новия независимо от бицепсите, изглежда свестен, но пък то първото впечатление често лъже Smiley

# 713
Много ме е яд, че не пускат поне в ютюб някаква по-пълна версия на тези епизоди. Аз помислих, че съм изтървала признанията на Ники манекена, Ванеса, Джулия и Елена и т.н, а те просто не са ги излъчили изобщо, тъй като са ги сметнали за по-невпечатляващи. На Чефо не вярвам да му се получи с Елвира, въпреки, че тя е доста по-мила и възпитана от Радослава. Определено не е кисел лимон, като нея SmileySmiley
Вероятно между Божин и Джулия ще приключат нещата точно заради двамата нови, съответно Ивелина ще си продължи интригата с това, колко фейк е Джулката.
Новия независимо от бицепсите, изглежда свестен, но пък то първото впечатление често лъже Smiley
То и Елена е също кисел лимон, тя, Радослава и Ренета са най- неприятни жени

# 714
Тези 10 секунди синхрон на Рачиту бяха достатъчни епизода да стане безценен. 😁
“Наречи го мъж и поиче ни го обиждай”

# 715
Чефо сега ще ни покаже социална игра- как ще стане активен и Елвира си е за него, даде заявка, че пред нищо няма да се спре и ще видим един нов Чефо. Но новата Елвира не изглежда, че няма да си хареса и тя някой  (друг) мъж. Радослава, търси бързо някой.

Асен много правилно констатира, че любовта или я има, или я няма, как можеш да се надпреврваш за нея - цялата концепция на предаването е нелогична.

.

# 716
Много искам Ренета да си ходи, и според мен се гласи за новия, хитро се опитва да отблъсне Асен. Противна е вече.

# 717
Коя според вас ще е тази девойка? На Ренета косата майи е по-дълга

# 718
# 719
  • Sofia
На мен Радослава ми е противно и искам да си ходи.

Общи условия

Активация на акаунт