⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 486
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
На мен Радослава ми е противно и искам да си ходи.

И тя, да. И Ивелина. Направо да ги сменят всичките 😂

# 721
Елвира според мен има прекрасна фигура, но нещо в лицето ѝ ли, в излъчването ли, не ми допада. По-скоро излъчване ще да е. Не мога да го обясня, още в Ергенина не ми хареса. Но е привлекателна, а и нивото в къщата не е особено високо и без това, та има вариант да се разместят двойките.

Наско Културиста в лицето ми напомня на духчето Доби от Хари Потър, не знам защо. Аз въобще не намирам привлекателна такава мъжка физика (женски културизъм също не ме кефи). Той май е доста дребен, може с малката Елена да си паснат.

# 722
Тази Елвира колкото е красива толкова нещо неадекватна изглежда. Все с един ококорен изплашен поглед, оглежда се, сякаш ѝ е некомфортно.. Изобщо не смятам, че е за риалити. Тук трябват освободени хора, усмихнати, закачливи, флиртаджии.
Наско новият изобщо не ми харесва. Май на Ленчето ще се мята. Тя каквато е претенция, освен тяло друго не знам дали ще му хареса.
Рена смятам, че някаква игра играе пред Асен.

# 723
На мен Радослава ми е противно и искам да си ходи.
Относно Радослава мога да кажа,че беше от групичката с най-вървежните богаташки деца в града. Нищо хубаво не съм чула за нея и видяла...Същата като Ивелина...мисли се за най-красивата там..Не харесва Чефо ама се сърди ,че веднага обърнал внимание на Елвира и не я отразява...Ами ти какво очакваш?!?! Да ти се моли и целува лии?!?

# 724
Елвира според мен има прекрасна фигура, но нещо в лицето ѝ ли, в излъчването ли, не ми допада. По-скоро излъчване ще да е. Не мога да го обясня, още в Ергенина не ми хареса.
ох, не я познах, тя много малко се задъжва в "Ергенът". Аман, няма ли обикновени  неизвестни хора?

# 725
След като не си я познала дори значи очевидно не е известна 😁 И аз Чефо за първи път го видях в това предаване, пък той бил известен 😁

# 726
Аз реших да не си губя времето повече!
Продукцията играе за Чехльо!
Подариха му победата в играта с катинарите.
Историята с полудяването му, изобщо не ми изглежда реална, но буди съжаление у повечето зрители.
Сега вкараха Елвира, която е най подходяща за него, нали да не му съсипва реномето...
Очаквам влюбване от пръв поглед и победа на финала!
Мишо и Чехльо ми е Ники Николов и Марто!
Ми, не, мерси!

# 727
Ако на Мишо не му се е понравил цирка в първи сезон, нормално е сега да си "вкара" Троянския Кон на Успеха а.к.а. Чехльо. Каквото му каже, това ще направи, ще произведе "истинска" двойка, ще спечели финала и ще разнася навред и нашир колко яко е ДиК!!! Tada

# 728
Аз пък мисля точно обратното за продукцията и Чефо. Те много ще се радват ако получат шанс да го вкарат в ролята на злодея а сезона. Ако знаем нещо за Мишо, то това е, че е голям сеирджия, не вярвам да не иска драми като от миналия сезон. Наясно е, кое генерира интерес у публиката.

# 729
Много грозна постъпка от страна на Ванеса да каже, че жена изпитала домашно насилие (Евгения), се прави на жертва, за да спечели играта. Не че имах много хубаво мнение за нея преди това, ама рязко ми падна в очите като го каза това.

П.П. Божинката казва, че е в ниска вибрация Grin

# 730
Чефо многократно е споделял за проблемите си в канала си. Ходил е продължително време на психолог, за да се справи.

# 731
Ще ги видим новите. Не очаквам нещо кой знае какво от Елвира. Гледа с празен поглед, сякаш се чуди къде е попаднала. И в Ергенът така гледаше. Иначе визуално ми прилича на Николета Лозанова. Ренета ме издразни - чуди се как да накара Асен сам да се откаже от нея, за да излезе "чиста"... ми за какво изобщо му се лепна?! Тия хора не са добре.

Онзи пък Божинката как ревна от практиката за дишане, че чак зарази и Чехо, та го разрева и него. Пълен ужас с ниска вибрация 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 732
Хареса ми Марио как изгледа Ванеса като започна да говори, че мъжът до нея трябвало да й пази имиджа Laughing
Чефо, ти ли си?

# 733
Ренета ми е тотално вече неприятна. И като вземе да говори коя двойка е фейк, се чудя дали се чува какви ги дрънка.

Радослава ми е противна. Как може да си толкова хубава и в същото време с такова грозно поведение? Даже искам да е следващата изгонена.

# 734
Много грозна постъпка от страна на Ванеса да каже, че жена изпитала домашно насилие (Евгения), се прави на жертва, за да спечели играта. Не че имах много хубаво мнение за нея преди това, ама рязко ми падна в очите като го каза това.

П.П. Божинката казва, че е в ниска вибрация Grin
И на мен това ми направи впечатление. Като човек минал през такива неща, ми стана много жал за Евгения и видях и усетих болката ѝ. Ванеса ми беше горе-долу симпатична, но след този коментар ми е на дъното на списъка.

Общи условия

Активация на акаунт