⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 042
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Много се дразня с тези тъмни очила. Каква е тази мода. В сезон 1 нямаше такова нещо. Стоят и говорят един срещу друг и не си виждат очите.

# 91
Божинката и визуално, и ментално ми прилича на тамагочи на собствен ход. Движи напред-назад, докато вкачи някой да му зареди батерията. Бъбренето му е безжично зарядно устройство.

Мардел/погрешка го написах, пък ми хареса/ голямо леке. С такъв злобен  хъс говори за отношенията си с Ренета сякаш са имали най-малкото пет съвместни години и три кредита за обслужване.

# 92
Тая игра ми е много гнусна. Представям си да стоя така и да се изреждат да ме ближат, душат, целуват и пипат разни непознати. Отврат.

# 93
Някой може ли да ми обясни смисъл на тая любовна игра?😅

# 94
Аз съм малко назад ама -

Божинката…то това име си е нарицателно, какво да кажа повече. Чак ми е неудобно да го гледам. Grinning

# 95
Каква гнусна игра...А трябва да е секси...Иуу

# 96
Приповръща ми се вечерята.

# 97
Наистина е много гнусно така да ги облизват. Особено загорелият Ники.

# 98
Дами и господа, почувствахте ли кринджа?

# 99
Абе, защо в тоя сезон се обсъжда с толкова сериозен тон слушането на чалга? Възрастни хора? Grinning

# 100
Някой се е изсилил в уикипедия. Може и да е след 20 септември, то от самата телевизия не знаят. Съобразяват си всичко с БТВ.

# 101
Мисля, че ще изгонят Радо.

# 102
Къде тоа "страстен " уърк шоп бе Маги Joy

# 103
По-младите от Божин му дават акъл....Пълен плужек. Без извинение
А той шепне и фъфли, нищо не се разбира, няма и субтитри.

Огромен проблем със звука и този сезон!

# 104
Тая игра ми е много гнусна. Представям си да стоя така и да се изреждат да ме ближат, душат, целуват и пипат разни непознати. Отврат.
1000000 пъти съм съгласна, интересно ми е имаше ли шанс да се откажат дамите ...

Общи условия

Активация на акаунт