⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 2

• 41 582
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Leeds, UK

Значи в общи линии мнението Ви е, че човек веднъж счупен, не може да се поправи и го отписваме? Аз пък смятам, че човек, ако срещне наистина правилния друг такъв,  може да се промени към по-добро. Марсел е нещастен и самотен, затова злобее.

Явно турските сериали са оказали сериозно влияние в/у разбиранията Ви Joy
В случая на Марсельо не бих се обзаложила, че причината за разделите му /без знаение колко са/ не е у него. Най-вероятно има някъде по света мома, която мечтае един като Марсел да се държи с нея като с лична вещ, да й определя контактите, да си пропива заплатата , а тя да не пожелае нищо за себе си...
Мдаааа. Чувала съм за такива, но не съм ги виждала. Нещо като еднорог ми звучи...
Турски сериали не гледам, ама явно Вие знаете за какво се разказва вътре😁 Имам дългогодишен опит като социален работник и сценаристите на турските сериали могат да ми се обадят за идеи, защото съм виждала какво ли не.

# 436
Коя ли ще се жертва за добра кауза?
Разбиранията му са сгрешени, като видя ванеса каза, че би се забавлявал с нея, но не и да я прибере у тях...
Е що за изказване, той прибира жената плаща сметки носи храна тя само слугува и се подчинява нали е прибрана от бог Марс

Какви ли сметки може да плаща и за жена, щом е взел заем за собствените си?
Та той що-годе извънреден  гардероб не може да си  плати както се вижда?
Виж, за кефовете там вървят парите му задължително  - цигари, пиене, татуировки.

Значи в общи линии мнението Ви е, че човек веднъж счупен, не може да се поправи и го отписваме? Аз пък смятам, че човек, ако срещне наистина правилния друг такъв,  може да се промени към по-добро. Марсел е нещастен и самотен, затова злобее.

Явно турските сериали са оказали сериозно влияние в/у разбиранията Ви Joy
В случая на Марсельо не бих се обзаложила, че причината за разделите му /без знаение колко са/ не е у него. Най-вероятно има някъде по света мома, която мечтае един като Марсел да се държи с нея като с лична вещ, да й определя контактите, да си пропива заплатата , а тя да не пожелае нищо за себе си...
Мдаааа. Чувала съм за такива, но не съм ги виждала. Нещо като еднорог ми звучи...
Турски сериали не гледам, ама явно Вие знаете за какво се разказва вътре😁 Имам дългогодишен опит като социален работник и сценаристите на турските сериали могат да ми се обадят за идеи, защото съм виждала какво ли не.

Направо ми идва на ума  един виц при това признание, че сте работили в СГ  -  не бъркайте екскурзията с емиграцията!
 На практика  винаги нещата са по-различни от теорията.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 17:08 от проксима

# 437
Бела, точно като социален работник би трябвало да са ти ясни такива персонажи. Той е доста банален в това отношение. Още по-учудващо е за мен, че виждаш така нещата при тези обстоятелства. Интересно.

# 438
Той си е ходещ бъдещ насилник
Въпрос на време и възможност да извърши насилие срещу някой или някоя
 Може пък всичко да е сценарии, знам ли

# 439
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен това предаване ми бъгва реалността. На коя планета жени си скубят косите заради Божинката, а Радо и Марсел са най-вървежните? Светът тотално е полудял! Че и Божинката след има-няма 2 дни започна да й се назлъндисва на Джулия, нещо не я харесвал. Rolling Eyes
Надявам се днес да си тръгнат Радо и Марсел, най-вече последният. Не ми се слушат и гледат просташки изпълнения и изстъпления. Върху толкова много липси има да работи - агресията, простотията, липсата на всякакви граници, възпитанието му е абсолютно нулево, сякаш наистина в гората е израснал, а той тръгнал жена да си търси. Както се казва - "всичката Мара втасала"....

# 440
Той си е ходещ бъдещ насилник
Въпрос на време и възможност да извърши насилие срещу някой или някоя
 Може пък всичко да е сценарии, знам ли

Той и сега е насилник, за нещастие имаме навика да омаловажаваме вербалната агресия.

# 441
Новото стори на Ванеса….
Ок де, разбирам, че на хората не им харесват да ги критикуват, но за нея много хора написаха доста хубави неща. Защо тях не ги отразява, ами само другите? Даже направо нея питам, щом чете тук - не е ли по-приятно да виждаш хубавото, което хората пишат за теб, вместо толкова да се впечатляваш от критики за носа си и професията си?

# 442
Да не се показва по телевизията, ако не желае да бъде обсъждана. И на нея основната ѝ цел е да стане известна, както е очевидно случаят с някои от другите - Марио, Ивелина, Ники Манекена примерно. За съжаление обаче не смятам, че ще им излязат сметките с това предаване. Сравнявайки активността в темата с Ергена, ами просто няма място за сравнение.

# 443
Може би така търси повече внимание към нея и нейната работа. За съжаление колкото повече показваш, че си критикуван, толкова повече внимание (уж) ще получиш, я от бъдещи клиенти, я от рекламодатели.

# 444
Аз не знам какво предаване гледам, казвам ви.
Ренета е в Сървайвър/100те гривни.
Марсел и Радостина са в Биг Брадър, който аха да прерасне в Кечмания.
Чефо си мисли, че е новият Ерген.
Другите са на дискотека - някои девойки гледат с досада подпийналия ухажор, ама го търпят, че черпи с пиене, Божинката се урежда с мадами (щото е тъмно), някои се хвърлят на врата на случаен младеж, шото водещият е казал - дами канят, трети стоят в ъгъла и пишат постове в социалките “KUPONA E NA MAX”, а Радо се опитва да даде 50 лева на диджея да пусне Цеца Grin

# 445
Днес го съсипахте Марсел, не съм му фен и аз го соля, ама днес направо ми дожаля за него Joy

# 446
Хахаха Donna, много добър разбор. Нещо като “Пълна лудница” 🤣🤣🤣

Танца на Марсел снощи беше: Съ̀рце ми играе, крака ми ботур 🤣

# 447
Днес го съсипахте Марсел, не съм му фен и аз го соля, ама днес направо ми дожаля за него Joy

Капка жал нямам към хора, които доброволно са влезли в разни риалитита да си показват селянията и да им гледа сеира цялата държава.

# 448
Представям си го как чете коментари и ни псува , една по една , със сигурност има голям репертоар на псувни Joy

# 449
Аз не мисля че чете, прекалено е горд и самовлюбен

Общи условия

Активация на акаунт